Varázslatos fénygömbök

fénygömbök
A színlégzés leginkább a főbb csakrák harmonizálására használatos vizualizációs módszer. Sokan, sokféleképpen alkalmazzák. Remek lazító, stresszoldó technika, ami a légzésre figyelve egészében vagy részleteiben alkalmazva hamar érezhető változást hoz.
Képzelj el egy fehér kristályládikát, amiben nyolc áttetsző fénygolyó kap helyet. A tündöklő, apró gömbök a szivárvány színeinek besűrűsödött fényét képviselik, míg a nyolcadik maga a mindent magába foglaló ragyogás.
Vedd ki az első, rubinvörös golyót, emeld az arcod magasságába és lásd, amint kibomlik és labdányi fénygömb lesz belőle. Ekkor lélegezd be mélyen, vezesd le egészen a gyökércsakráig és ott engedd szétáradni. Érzésed szerint tedd ezt meg egyszer, kétszer vagy háromszor. Amikor a fény szétáradt a gyökércsakrádban, fordulj újra a doboz felé és emeld ki belőle az élénk narancsszínű fénygolyót. Ezzel a fénnyel a szakrális csakrát töltöd fel, majd következhet a ragyogó sárga, ami a napfonat erejét táplálja. A smaragdzöld golyót a szívcsakrába lélegezd és engedd hatni, majd következhet a türkizkék és királykék átmenete, a torokcsakra gyógyítója. A mély, fénylő indigó gömböt engedd fel a homlokcsakrába. A hetedik golyó az ametiszt lila fénye, növeld meg ezt is és lélegezd be a koronacsakrába úgy, ahogyan a többivel tetted. A ládikában lévő nyolcadik fénylabdából szikrázó, fehér ragyogás bomlik ki. Lélegezd be a fénylő ragyogást és engedd, hogy átjárja az egész fizikai testedet az általad érzékelt vagy elképzelt kiterjedéseddel együtt.
A gyakorlat hatására az energiaközpontok rezgése megváltozik és fizikailag tapasztalható minőségváltozás lesz érezhető. Gyakran ismételhető gyakorlat, ami segítséget nem igényel, ha mégis, akkor Metatron a színek, a csakrák és a tisztánlátás terén praktikus segítő.