Félelmek és fájdalmak felengedése

fény
A szellemi sík bűvöletében könnyű megfeledkezni az ember kettős természetéről és a test által tárolt rengeteg információ, energia jelenlétéről és hatásáról. A félelmek sok más között nyomot hagynak. A megtisztulásnak egy ősi és több variációban létező módját ajánlom.
Csodás és erős vizualizációs módszer, amely sokkal több annál, mert az alkalmazást mindig szellemi segítő jelenléte kíséri. Természetesen lehet segítőt választani, de Mihály arkangyal jelenléte ettől függetlenül garantált.
Ülj le kényelmesen, csendben vagy zenét hallgatva és csukd be a szemed. Hangolódj saját magadra és érezd a testedben munkáló erőket, amelyektől szeretnél megszabadulni. Lehetséges, hogy már fizikailag érezhető, látható módon, betegségként is jelen van.
Közvetlenül magad előtt, a szíved magasságában úgy, hogy felérjen az arcodig, jeleníts meg egy arany színű, áttetsző kristály rózsát. A rózsa ki van nyílva és telve van fénnyel. Érezd az energiát, amelyet magadban fájdalmasnak, idegennek érzel és helyezd át, engedd át a rózsába. Figyeld, amint a rózsa arany fénye felszívja a beletett minőséget és színtelenné változik. Egyszerű, áttetsző vagy elszürkült kristály rózsát látsz. Ekkor küldd fel, engedd fel magasan a fejed fölé és talán látod, amint elenyészik a Fényben.
Ezután kezdd elölről és minden alkalommal, amikor megjelenik az arany rózsa előtted, újra és újra helyezd bele mindazt, amitől megtisztulni vágysz. A terheid mértékétől függően ezt egészen sokszor is megteheted, mire azt látod, hogy a rózsa nem halványul el többé. Ekkor tudod, hogy sikerrel jártál.
A rózsák ereje hatalmas és egyetemesen alkalmazott módja a kegyelemnek, amit nyugodtan alkalmazhatsz emberi kapcsolatok megtisztítására is. A színek változóak lehetnek, ám a gyógyítás arany fényénél fölösleges jobbat keresni. A gyakorlat szabadon használható és ismételhető, akár minden nap.