Ugrás a fő tartalomra

Félelmek és fájdalmak felengedése

fény
A szellemi sík bűvöletében könnyű megfeledkezni az ember kettős természetéről és a test által tárolt rengeteg információ, energia jelenlétéről és hatásáról. A félelmek sok más között nyomot hagynak. A megtisztulásnak egy ősi és több variációban létező módját ajánlom.

Erős vizualizációs módszer, amely sokkal több annál, mert az alkalmazást mindig szellemi segítő jelenléte kíséri. Természetesen lehet segítőt választani, de Mihály arkangyal jelenléte ettől függetlenül garantált.

Ülj le kényelmesen, csendben vagy zenét hallgatva és csukd be a szemed. Hangolódj saját magadra és érezd a testedben munkáló erőket, amelyektől szeretnél megszabadulni. Lehetséges, hogy már fizikailag érezhető, látható módon, betegségként is jelen van.

Közvetlenül magad előtt, a szíved magasságában úgy, hogy felérjen az arcodig, jeleníts meg egy arany színű, áttetsző kristály rózsát. A rózsa ki van nyílva és telve van fénnyel. Érezd az energiát, amelyet magadban fájdalmasnak, idegennek érzel és helyezd át, engedd át a rózsába.

Figyeld, amint a rózsa arany fénye felszívja a beletett minőséget és színtelenné változik. Egyszerű, áttetsző vagy elszürkült kristály rózsát látsz. Ekkor küldd fel, engedd fel magasan a fejed fölé és talán látod, amint elenyészik a Fényben.

Ezután kezdd elölről és minden alkalommal, amikor megjelenik az arany rózsa előtted, újra és újra helyezd bele mindazt, amitől megtisztulni vágysz. A terheid mértékétől függően ezt egészen sokszor is megteheted, mire azt látod, hogy a rózsa nem halványul el többé. Ekkor tudod, hogy sikerrel jártál.

A rózsák ereje hatalmas és egyetemesen alkalmazott módja a kegyelemnek, amit nyugodtan alkalmazhatsz emberi kapcsolatok megtisztítására is. A színek változóak lehetnek, ám a gyógyítás arany fényénél fölösleges jobbat keresni. A gyakorlat szabadon használható és ismételhető, akár minden nap.

Népszerű bejegyzések

Citrin, az aranykvarc

A citrin az ametiszt mellett az egyik legszebb megjelenésű kvarckristály. Ragyogóan szép, különösen a tiszta sárga, aranykvarc árnyalatok.

Numerológiailag a 6-os szám fejezi ki, rezgése Jophiel arkangyal és Kuthumi energiájához kapcsolódik.

Az emelkedett szellemiség, függetlenség, eredetiség, kreativitás és erő köve. Új utakra terel. Művészi beállítottságú emberek joggal vonzódnak hozzá. Fokozza az intuíciót, fogékonnyá tesz a teljesség, az egyetemes látásmód megtapasztalására. Az ametiszthez hasonlóan diszharmónia esetén ideges tüneteket okozhat, de ez kizárt, ha szimpátiából választjuk. Ebben az esetben kiegyensúlyoz, megnyugtat, az erő és magabiztosság érzésével tölt el.

Manapság a siker, bőség és szerencse köveként ismert, ennél azonban sokkal többet tud. Védelemre inkább a régebbi időkben használták és főleg a férfiak körében volt népszerű.

Eredeti megjelenésében a kristály gyakran barnás árnyalatú, magas hőfokon változik aranyszínű, kimondottan feltűnő, ragyogó drágakővé. Az…

Pirit, az energiapajzs

A pirit átlátszatlan, tömör vas-szulfid, amely általában arany és világos rézszínben található meg. Ez a tulajdonsága első látásra könnyen megtéveszti az embereket, ezért kapta a bolondok aranya gúnynevet. Az ásvány természetes formájában igazán szép, különösen a kocka alakzatokban képződött darabok.

Száma a négyes, az angyalok közül Uriel energiájához kapcsolható.

Népszerű szerencsekő, az erős akarat, siker, inspiráció, gazdagság és jólét kifejezője, de ennél sokkal többet tud. Magas rezgésű földelő ásvány, használata energikussá és magabiztossá tesz. Védelmező tulajdonsággal bír, tisztít és kiegyensúlyoz. Az auramező határait védi és megtartja, igyekszik regenerálni a sérült energiamezőt és megtartani az energiát. Ez a tulajdonsága hatásos védelmezővé teszi, árnyékol és pajzsként viselkedik, eltaszítva a viselőjével nem harmonizáló energiákat. Ehhez elég egy marokkövet a test közelében, például zsebben tartani.

Gömb vagy tojás alakúra csiszolva a térharmonizálásban használják, de…

Az átutazó ébredése

Az átutazó ébredése fejezi ki a jelenleg uralkodó életérzést. Személyes pillanat, sok millió ember személyes pillanata, abszolút szinkronicitásban összehangolva.

Az átmenet energiája úgy tombol mindenütt, mintha fejre állt volna a világ. A lehetőségek teljes skálája játszik, az őrült ellenállástól az átutazó szemlélődő nyugalmáig. Most mindenkinek csak saját magával van dolga.

Az ember személyes világa valóban a feje tetejére állni látszik. Ami eddig bevált, váratlanul csődöt mond, és minden új, amit készek vagyunk megismerni, működik. Miközben az egység vonzása örvénylik, a dualitás harsányan viccelődik velünk. Mindehhez a fegyorsult teremtés, meglepetésekkel teli, szokatlanul gyors manifesztációk játszanak.

Itt már tényleg csak a szemlélő nyugalma segít. Elfogadni, megengedni, mosolyogni, mert éppen születik valami új és gyönyörű.

Turmalin

A turmalin gyönyörű, magas szilíciumtartalmú kristály. Gyakran tökéletesen tiszta, egyetlen kristályon belül több színben tündököl és tökéletes kristályalakzatban növekszik. Színei: rózsaszín, bíbor, zöld, indigó, színtelen, barna és fekete.

Metatron energiájához kapcsolható és a 11-es számhoz.

A harmónia, érzékenység, béke, nyugalom, intuíció, tisztaság és szépség köve. Kiegyensúlyoz. A színtelen turmalint a látnoki képességek fokozására használják. A kék turmalin tökéletes indigó színű és hatású, nagyon ritka. A rózsaszín és zöld kristály egy kőben (dinnyeturmalin) vagy ékszerben gyerekeknek a legjobb választás minden ásvány közül.

A fekete turmalin átlátszatlan vagy enyhén áttetsző, egyedülálló tulajdonsága, hogy nagy mértékben elnyeli a sötét, terhelő energiákat, így gyakorlatilag lehúzza viselőjéről és nem közvetíti vissza. Ez lehet az oka annak a hiedelemnek, hogy a fekete turmalint nem kell tisztítani. Ennek ellentmondok, mert hanggal és energiával jól tisztítható. Legalább …