Igenek és nemek

igenek és nemek
"A sejtjeid hallják, amit mondasz." Apró gondolat, ami beszivárgott és folyamatos figyelmet követel a fejemben. Teszi ezt ébredéskor és bevillan minden csendes pillanatomban.
Igaz, a gondolat ereje hatalmas, a kimondott szóé pedig maga a varázslat. A saját hangjainktól egész lényünk megrezdül és nem úgy hangzunk, mint a tibeti hangtálak vagy csengők gyógyító hangjai. Fura is lenne, de azért van mire figyelni.
Például sok éve ismert az az elv, hogy felejtsük el a negatív kicsengésű szavak elé tett NEM-eket, mert önvalónk bölcsességét nem érik el a szófordulatok, sokkal inkább a tartalom, aminek könnyű tagadása csak az eszünkig ér fel. A sejtjeink egyszerűen a lényeget terelik a megvalósulás felé.
Évekkel ezelőtt kipróbáltam egy megerősítést. Néhány hét múlva arra ébredtem, hogy a tudatalattim játssza vissza nekem. Nem rossz, de manapság valóban beszélhetünk a sejtrendszerünkkel, DNS-ünkkel. Azt hiszem, ez közel természetes, és ha másképp nem megy, idővel a megszokás megoldja ezt is. Mert amit a gondolat megrezdít bennünk vagy elhangzik, az mind energia.