Ugrás a fő tartalomra

Bőség belélegzése / vizualizáció

bőség
A lélek gazdagsága maga a bőség. A bőség belélegzése a hagyományos lassú, mély hasi légzéssel indul, amit az öngyógyító mechanizmus serkentésére is alkalmazunk. A belégzés úgy zajlik, hogy mélyen a hasba lélegezve feltöltődünk egészen a tüdő csúcsáig, majd néhány másodpercig bent tarjuk. A kilégzés során pedig haladjunk a tüdőcsúcstól lefelé.

A légzés során beálló változások magukkal hozzák a bőség beáramlását. Az energia nem osztja fel magát úgy, mint ahogyan mi kategorizálunk. A bőség tiszta energia, amit csak mi minősítünk, ám olyan természetesnek kellene lennie, mint maga a lélegzet. A vizualizáció előnye a figyelem tudatos irányítása, amihez jelentős összpontosítás társul, hozzáadva ezt az impulzust a változáshoz.

Keress vagy teremts egy kedves helyet és pihenj le kényelmesen, felfelé nyitott tenyérrel vagy állj ki a napsütésbe kitárt karral, ahogy tetszik. Képzeld el, hogy körülötted minden csupa ragyogás. A levegő sűrűn megtelik gyönyörű, színjátszó fénygömböcskékkel. Ez a fénylő, mozgó áradat úgy vesz körül, mint az óceán.

Kezdd el mélyen belélegezni a fényt a ragyogó csillámokkal együtt és néhány másodpercig tartsd magadban, majd lélegezd ki. Addig folytasd, amíg jólesik. Láthatod, ahogy tested minden pontját átjárja és felébreszti ez az izgő-mozgó, örömteli, ragyogó kavalkád.

Minél tovább csinálod és figyelsz saját ragyogásodra, annál biztosabban látod, amint a tested felragyog, megtartja az öröm energiáját és a belélegzett fény a részeddé válik. Feledkezz bele és ejtsd ki magad az időből. Tartsd fenn a vizualizációt, ameddig jólesik.

A tudatos légzés és vizualizáció hatására kiigazítás történik, egyszerűen minden a helyére kerül, ezért nem is kell rajta sokat gondolkodni.

Népszerű bejegyzések

Herkimer gyémánt

A Herkimer gyémánt tiszta, ragyogó megjelenésű, színtelen kvarc, amely rövid, két csúcsban végződő alakzatát a természettől nyeri, és így lelhető fel a Föld több pontján, New Yorktól Tibetig. Nevét a New York melletti lelőhelyről kapta. Kristályos szilícium-dioxid, amelyben helyenként szivárványszínű zárványok, levegő, ritkán víz, esetleg apró szénszemcsék találhatók. Érdekes kivételek a füstkvarchoz hasonlító darabok, amelyek egészen más metafizikai tulajdonságokat hordoznak.

Számmisztikai megfelelője a 3-as, Raziel angyal energiájához kapcsolódik, de minden jellegű felsőbb kapcsolatteremtéshez, gyógyításhoz, angyalkommunikációhoz alkalmas.

Kiemelkedően magas rezgésű kristály, amely rövid, kétvégű formájánál fogva két irányú energiaáramlást tesz lehetővé és nem csak átvezeti, hanem tárolja és visszaközvetíti az információt. A tisztánlátás és a telepatikus képességek fokozása miatt népszerű, a tudatos álmodók és pszichikai képességekkel kísérletezők kedvenc köve.

Felerősít minden r…

Citrin, az aranykvarc

A citrin az ametiszt mellett az egyik legszebb megjelenésű kvarckristály. Ragyogóan szép, különösen a tiszta sárga, aranykvarc árnyalatok.

Numerológiailag a 6-os szám fejezi ki, rezgése Jophiel arkangyal és Kuthumi energiájához kapcsolódik.

Az emelkedett szellemiség, függetlenség, eredetiség, kreativitás és erő köve. Új utakra terel. Művészi beállítottságú emberek joggal vonzódnak hozzá. Fokozza az intuíciót, fogékonnyá tesz a teljesség, az egyetemes látásmód megtapasztalására. Az ametiszthez hasonlóan diszharmónia esetén ideges tüneteket okozhat, de ez kizárt, ha szimpátiából választjuk. Ebben az esetben kiegyensúlyoz, megnyugtat, az erő és magabiztosság érzésével tölt el.

Manapság a siker, bőség és szerencse köveként ismert, ennél azonban sokkal többet tud. Védelemre inkább a régebbi időkben használták és főleg a férfiak körében volt népszerű.

Eredeti megjelenésében a kristály gyakran barnás árnyalatú, magas hőfokon változik aranyszínű, kimondottan feltűnő, ragyogó drágakővé. Az…

Pirit, az energiapajzs

A pirit átlátszatlan, tömör vas-szulfid, amely általában arany és világos rézszínben található meg. Ez a tulajdonsága első látásra könnyen megtéveszti az embereket, ezért kapta a bolondok aranya gúnynevet. Az ásvány természetes formájában igazán szép, különösen a kocka alakzatokban képződött darabok.

Száma a négyes, az angyalok közül Uriel energiájához kapcsolható.

Népszerű szerencsekő, az erős akarat, siker, inspiráció, gazdagság és jólét kifejezője, de ennél sokkal többet tud. Magas rezgésű földelő ásvány, használata energikussá és magabiztossá tesz. Védelmező tulajdonsággal bír, tisztít és kiegyensúlyoz. Az auramező határait védi és megtartja, igyekszik regenerálni a sérült energiamezőt és megtartani az energiát. Ez a tulajdonsága hatásos védelmezővé teszi, árnyékol és pajzsként viselkedik, eltaszítva a viselőjével nem harmonizáló energiákat. Ehhez elég egy marokkövet a test közelében, például zsebben tartani.

Gömb vagy tojás alakúra csiszolva a térharmonizálásban használják, de…

Az átutazó ébredése

Az átutazó ébredése fejezi ki a jelenleg uralkodó életérzést. Személyes pillanat, sok millió ember személyes pillanata, abszolút szinkronicitásban összehangolva.

Az átmenet energiája úgy tombol mindenütt, mintha fejre állt volna a világ. A lehetőségek teljes skálája játszik, az őrült ellenállástól az átutazó szemlélődő nyugalmáig. Most mindenkinek csak saját magával van dolga.

Az ember személyes világa valóban a feje tetejére állni látszik. Ami eddig bevált, váratlanul csődöt mond, és minden új, amit készek vagyunk megismerni, működik. Miközben az egység vonzása örvénylik, a dualitás harsányan viccelődik velünk. Mindehhez a fegyorsult teremtés, meglepetésekkel teli, szokatlanul gyors manifesztációk játszanak.

Itt már tényleg csak a szemlélő nyugalma segít. Elfogadni, megengedni, mosolyogni, mert éppen születik valami új és gyönyörű.