Bőség belélegzése / vizualizáció

bőség
A lélek gazdagsága maga a bőség. A bőség belélegzése a hagyományos lassú, mély hasi légzéssel indul, amit az öngyógyító mechanizmus serkentésére is alkalmazunk. A belégzés úgy zajlik, hogy mélyen a hasba lélegezve feltöltődünk egészen a tüdő csúcsáig, majd néhány másodpercig bent tarjuk. A kilégzés során pedig haladjunk a tüdőcsúcstól lefelé.
A légzés során beálló változások magukkal hozzák a bőség beáramlását. Az energia nem osztja fel magát úgy, mint ahogyan mi kategorizálunk. A bőség tiszta energia, amit csak mi minősítünk, ám olyan természetesnek kellene lennie, mint maga a lélegzet. A vizualizáció előnye a figyelem tudatos irányítása, amihez jelentős összpontosítás társul, hozzáadva ezt az impulzust a változáshoz.
Keress vagy teremts egy kedves helyet és pihenj le kényelmesen, felfelé nyitott tenyérrel vagy állj ki a napsütésbe kitárt karral, ahogy tetszik. Képzeld el, hogy körülötted minden csupa ragyogás. A levegő sűrűn megtelik gyönyörű, színjátszó fénygömböcskékkel. Ez a fénylő, mozgó áradat úgy vesz körül, mint az óceán.
Kezdd el mélyen belélegezni a fényt a ragyogó csillámokkal együtt és néhány másodpercig tartsd magadban, majd lélegezd ki. Addig folytasd, amíg jólesik.
Láthatod, ahogy tested minden pontját átjárja és felébreszti ez az izgő-mozgó, örömteli, ragyogó kavalkád. Minél tovább csinálod és figyelsz saját ragyogásodra, annál biztosabban látod, amint a tested felragyog, megtartja az öröm energiáját és a belélegzett fény a részeddé válik. Feledkezz bele és ejtsd ki magad az időből.
A tudatos légzés és vizualizáció hatására kiigazítás történik, egyszerűen minden a helyére kerül, ezért nem is kell rajta sokat gondolkodni.