Színlégzés

színlégzés
A színekkel való gyógyítás ősi módszer, rendszerint kristályok közreműködésével alkalmazták. Egyszerűbb formája a színlégzés, ami tőlünk keletebbre természetes, mindennapos gyakorlat.

Szerintem különösen kedves módszer, hogy a vizualizáció kiindulópontjaként lásd a tested kristályszerűen áttetszőnek. Lehet színtelen, ragyogó, telve fénnyel, de ezzel a módszerrel láthatóvá válnak a torzulások is különféle homályos és sötét foltok formájában.

A színt belélegezni egyszerű, de ha nem megy, lehet a forrása egy melletted létrejövő fényoszlop vagy egy energiaburok, amely gömbszerűen körbevesz.

Bármi is jelenik meg, a gyakorlatnak két iránya van. A szín rezgése belélegezhető és bármilyen zavaró energia kilélegezhető. Nem számít, ha valaki nem látja a beragadt energiákat, mert az érzelmek remek útmutatók. A feszültség, a harag vagy az éppen aktuális romboló energia egy jó nagy légzéssel csökkenthető. Szürke, füstszerű teher formájában hagyja el a testet és elenyészik az embert körülvevő fényben.

A színlégzés célja általában a megnyugvás és az öngyógyítás. A belélegzett színnel át lehet öblíteni és fel lehet tölteni a testet, majd a gyakorlat végén körbe is lehet vele venni, ami még jó ideig, akár két hétig is visszahathat.

A kiegyensúlyozásra és gyógyításra tévedhetetlenül beválik a smaragdzöld vagy az arany szín. A ragyogó fehér fény feltölt és megtisztít. A legerősebb tisztító, méregtelenítő folyamatot a lila és ibolya fény belélegzése indítja be. A türkiz biztonságérzetet nyújt és javítja a kommunikációs képességet, a kék színnel pedig a belső békében lehet megmártózni. A narancs fokozza az életörömet, a citromsárga a kreativitást és az étvágyat is egyben. A magenta felpezsdít és erősít, szerintem sokkal jobb választás, mint a piros.

Melyik az igazi? Amelyik szín vonz, az biztos, hogy segít.
És a test mindeközben végig áttetszően, kristályszerűen ragyog. Már a látvány miatt is érdemes kipróbálni.