Hangok alkímiája

hangok alkímiája
Gyógyítás és rombolás egyaránt rejlik a hangok varázslatában, ami annyira hétköznapivá vált, hogy a benne rejlő lehetőségek szinte láthatatlanná váltak, pedig csak a figyelem terelődött más irányba. Lehet elemezni, megtettem magam is, de ma már csak érzem. Szenvedélyesen szeretem a hangok világát. Napok óta ki sem látszom belőle és a meglepetések halmozottan jönnek. A Kryon üzenet a zenéről vagy egy email Tom Kenyon és a hathorok hangjaival. Kipróbáltam, miért ne. Rajongok a tibeti hangzásvilágért és úgy tudom, hogy a kettő a legszorosabban összefügg. Rám semmilyen hangzás nem hat olyan mélyen, mint az emberi hang maga és a tibeti hangtálak és új kristálytálak által keltett rezgések.
A régi kedvenc Steven Halpern: Thea Surasu Singing Bowls of Shangri-La vagy az új élményem a Tonal Alchemy. Bár tőle azt hiszem minden ide tartozik.
Tom Kenyon lemezei közül most az Immunity és a Sacred Chants került hallótávolságba és ez inspirált az írásra is. Különös hangok. Azt hiszem erre vágytam, amikor időnként fáradtan beestem az ajtón és akartam valami megfogalmazhatatlan impulzust, ami ide tartozik és mégis tele van békével és megnyugvással.