Energiavírusok

energiavírusok
Mi van a tudat alatt? Amitől az ember elzárja saját magát.
Az egyszerű név mögött mindössze hatékony programozás, tömegmanipuláció rejlik, ami zömében az áldozati szerepkör aspektusait ragozza és éppen ettől hatékony. Annyira régi, bevált kliséket alkalmaz, hogy az ember odaadja a figyelmét, megszokásból tudomásul veszi és terjeszti tovább.
Az energiavírusok, más néven elmevírusok átveszik az irányítást az elme fölött és befolyásolják teremtő, önmegvalósító hatalmát. Minden gátlás és félelem a tudatalattiban rejlik, mindaddig, amíg lelepleződik és erejét veszti.
A megszokott elvek vonzóak és a biztonság látszatával tartják az embert a langymeleg posványban. Egy gyermek nyolc éves korára magába szívhatja valamennyit.
Amíg eljut oda, hogy Felsőbb Énje segítségével aspektusait egyesítse, a tudatalattijában futó programok ezer darabra hasítják. Szinte minden emberben lehet bűntudatot ébreszteni vagy lerombolni az önértékelését anélkül, hogy észrevenné. Bármi beültethető, ami állandó figyelemmel ugyan leleplezhető, de ki akar pl. egy filmet úgy végignézni, hogy mit akar ez tőlem, vagy mi van a sorok között...
Forradalom zajlik most és nap mint nap szembe kell nézni azzal, hogy szívünknek kedves emberek védekeznek és támadnak automata üzemmódban a befolyásoltság hályoga mögül. Beteg energetika ez, de a világ mégis tele van csodákkal, mert változunk.