Ugrás a fő tartalomra

Charoit, a mágikus kő

charoit
A charoit ritkán előforduló átlátszatlan, helyenként áttetsző szilikát. A lila, ibolya és fehér örvénylő árnyalatait mutatja, zárványokkal tarkítva. Minden kristály teljesen egyedi, a legtisztább kövek csiszolva selymes hatásúak, a színük élénk és vonzzák a tekintetet.
A charoit száma a 33-as, energiája egyaránt harmonizál a Plejádok és az Arcturus rezgéseivel, de említhetem Zadkielt, Metatront, Saint-Germaint és a Kryon csoport sem maradhat ki a felsorolásból.
Az Isteni minőség, az intuíció, a "világ mélyére látás" köve.
Segíti az embert saját isteniségével, felsőbb valóságával való kapcsolatában, azonosulásában. Erősíti a regenerációs folyamatokat, igazi gyógyító. Energiamunkához kiváló kísérő, kiegyensúlyozó hatása okán mindent a helyére vezet. Tudatos használata során a pszichikus képességek szárnyra kapnak. Mágikus kő, valóságos rejtvény, amely az embert minden megfejtéssel önmagához viszi közelebb. Érzékeny, túlérzékeny emberek számára sajátos védelmet nyújt, átalakít számos zavaró energiát és csökkenti a felemelkedési tünetek intenzitását.
Évezredekig rejtve volt a köztudat számára, a hatvanas években fedezték fel újra Oroszországban, ahol máig népszerű.
Vásárlása nem egyszerű. Tiszta, intenzív színű és hatású köveket főleg ékszerbe foglalva láttam, de több előfordul "névtelenül". Magyarországon a fénytelen és piszkos hatású törmelék köveket is felhasználják, ezekkel nem igazán lehet mit kezdeni. Hol a határ? A szimpátia segít, ami vonzó, az használható.