Ugrás a fő tartalomra

Asztrális lázálom

asztrális lázálom
Figyelmetlen voltam és csak ma vettem észre, hogy egy dominánsan hittérítéssel foglalkozó vallási csoport tagjai a negyedik dimenzióba kívánják "felemelni" az egész emberiséget. Ha nem vigyázunk, még megpróbálják.
Ördögűző nincs köztük, az biztos. Az egész emberiséget a küszöbön innen, az asztrálsíkra száműzni, nem semmi gondolat. Ilyen agyrémhez agyrémes helyszín dukál. Kicsit erős a széljárás arrafelé, de majd akiket itt lehúztak, kicibálják onnan őket. Addig is impozáns, színes, szürreális vidámparkban telhetnek napjaik, teljes irrealitásban, csöppet sem unalmasan. A változatosság és a sebességmámor garantált. Csak bírjanak a hozzájuk szegődő házi kedvencek, kísérők garmadájával. Béke és nyugalom? Nos, azzal lehetnek problémák. Picit talán zavaró, hogy akik tudatában vannak jelenlétüknek, menet közben oda is kiterjedő nagytakarítást végeznek, de úgysem fogják győzni a felgyülemlett szennyet, úgyhogy marad mivel játszani.
A cél kitűzve, a munka folyik, a támogatás úgy látom megvan. Az asztrális térből közvetítő kapcsolat tévedhetetlenséggel ruházza fel az embert, ez fontos, hogy rendíthetetlenül vak és hülye maradjon.
Vissza a komolysághoz, szinte hihetetlen, hogy ma, amikor valóban minden elérhető, ez még ilyen mértékben jelen tudjon lenni. Manapság élnek itt emberek, úgy tudom több millióan, akik tudják, hogy a negyedik dimenzió része az életünknek és nem kívánnak leragadni. Kedves energiában vagyunk, a dolog különösebb elemezgetés nélkül átléphető és kész.
A sokat emlegetett ötödik? A szeretet tere. Minden erről szól, érthetetlen, hogy lehet kikerülni.