Vélemény

fény
Most vált végképp aktuálissá, hogy nincs kedvem mindent elolvasni, amiről véleményt kellene alkotnom. Nem is akarok ennyi mindent érezni.
Felállítottam a receptemet: három lépés hátra, olvasgatom, amíg meg nem találom benne, hogy akar-e formálni, irányítani és merre? Érzem.
Miért fontos, hogy előtérbe kerüljön legalább a Felsőbb Én? Az ember szabadságának korlátozásához elegendő ennyit eltitkolni. Aki rávilágít, az hozzám beszél. Az egyszerűség praktikus vezérfonal.
A legdrágább manapság (is) az emberi tudatosság hatalma, minden egyes ember tudatosságának, szellemi erejének a hatalma. Kizárólag a saját uralma alatt szolgálja a Fényt. Nos, ezzel a szűrővel nézem azt az özön írásművet, amivel el vagyunk árasztva, és jól el vagyunk árasztva. Az első vonal, a jól ismert segítők tiszteletteljesen háttérbe vonultak és figyelik, ahogyan az emberiség elengedett kézzel bukdácsol és aratja a sikereit csendben, mindenki a maga akarata és lehetőségei szerint. Erre a tiszta szeretet képes. Nincs mire várni, a cél nem csak betűk sora. Az akadályok? Az befolyásolhat, aminek, akinek megengedjük. Szerintem már mindent tudunk.