Ugrás a fő tartalomra

Gyógyító képek

Az ember vizuális képességei meghatározzák kommunikációja minőségét. Sokan könnyedén használják a hagyományos technikákat, belélegzik a színeket vagy ibolya lángban sütkéreznek hosszasan.
A belső látás észlelése nem mindenkinél automatikus, pedig biztosan megvan.
"Felvilági" barátaink, illetve saját magasabb rendű aspektusaink igen gyakran használják a képi kapcsolatteremtést. Természetes, egyszerű, gyors de két oldala van, így a többi a vevőn múlik. A saját képeinkkel dolgoznak, bármilyen mélyről húzzák is elő, kell, hogy legyen mit előhúzni. Amit el tudok képzelni, azt tudom látni, fel tudom ismerni, meg tudom fejteni.
A képzelőerő fejlesztésére pedig ott vannak a képek. Szerintem az egyik legjobb ötlet, hogy szándékosan merülünk bele egy adott energiát megjelenítő szimbólumba vagy éppen tájképbe. Egyszerűen be lehet lélegezni az adott energiát. Aki nem a belső képeivel dolgozik, annak átmeneti megoldást jelentenek. Tudom, hogy szükség van rá, mert tőlem is kértek már ilyet.
Az első gyógyító kép, az utána következők a csakrák energiáját szimbolizálják (érdemes figyelni az érzésekre, vonzódásokra közben), és végül egy gyönyörű tájkép, amiben minden benne van.

gyógyító képek

gyógyító képek

gyógyító képek

gyógyító képek

gyógyító képek

gyógyító képek

gyógyító képek

gyógyító képek

gyógyító képek