Ugrás a fő tartalomra

A Föld és az Ég angyalai / Az angyalkommunikáció alapjai

angyal
Az angyalkommunikáció alapjait ma is az esszénus tanítások adják, a modern tanítók változtatásaival. Természetesen manapság sokkal tágabb nézőponttal, kreatívabban tesszük mindezt, néha olyan kalandozásokba feledkezve, hogy a lényeg is elmarad közben.

Az angyalokkal való közvetlen kapcsolat természetes, közvetítőre nincs, és nem is volt szükség. Talán egy kis segítségre a kezdetek során, de semmiképp olyan tanokra, amelyek megfosztanak a felfedezés örömétől vagy feltételek közé szorítják a szabadság útjait.

Régen egyesüléseknek hívták a kapcsolatot, ma divatos szóval behívásnak mondják, és a csatornázás részeként ismert. A rendszer több ezer éves és nem kell újra feltalálni. Csodásan működik ma is, mint minden ami örökkévaló, nincs az időbe zárva.

Röviden, hagyományosan az Esszénus Béke Evangéliuma alapján:

Vasárnap reggel: FÖLD ANGYALA
Vasárnap este: ÖRÖK ÉLET ANGYALA
Hétfő reggel: ÉLET ANGYALA
Hétfő este: MUNKA ANGYALA
Kedd reggel: ÖRÖM ANGYALA
Kedd este: BÉKE ANGYALA
Szerda reggel: NAP ANGYALA
Szerda este: ERŐ ANGYALA
Csütörtök reggel: VÍZ ANGYALA
Csütörtök este: SZERETET ANGYALA
Péntek reggel: LEVEGŐ ANGYALA
Péntek este: BÖLCSESSÉG ANGYALA
Szombat reggel: FÖLD ANYA
Szombat este: MENNYEI ATYA

"És Jézus mondá nekik:
Az égre emelni a tekinteteteket
Amikor mindenki más a földet nézi,
Nem könnyű.
Az angyalok lábánál imádkozni
Amikor mindenki a hírnevet és gazdagságot imádja,
Nem könnyű.
De mindenek előtt a legnehezebb
Megfejteni az angyalok gondolatait,
Kimondani az angyalok szavait,
És tenni, amit az angyalok tesznek.
...
A Szent Templom, csak az
Ősi Egyesülésekkel építhető, azokkal,
Amelyeket kimondanak, amelyeket végiggondolnak
És amelyeket megélnek.
Mert ha ők csak a szájukkal mondják
Csak olyanok, mint a halott kaptár,
Amit a méhek elhagytak, és sosem ad több mézet.
Az Egyesülések jelentik a hidat
Az ember és az angyalok között,
És mint minden híd, csak türelemmel építhető,
Bizony, ahogyan a folyó feletti híd
Köveit is egyenként faragják,
A víz szélén található kövekből.
Az Egyesülések száma tizennégy,
Mivel a Mennyei Atya angyalainak száma hét,
És a Föld Anya angyalainak száma hét.
És amint a fa gyökerei a földbe süllyednek,
és tápláltatnak,
A fa ágai pedig az ég felé emelik karjaikat,
Ugyanígy az ember a fa törzséhez hasonlóan,
Gyökereivel mélyen
Föld Anyjának testébe fogódzik,
Míg lelke felemelkedik
Mennyei Atyjának ragyogó csillagaihoz.
És a fának gyökerei a Föld Anya angyalai,
És a fának ágai a Mennyei Atya angyalai.
És ez a Szent Életfa,
Amely az Örökkévalóság óceánjában áll."

Népszerű bejegyzések

Citrin, az aranykvarc

A citrin az ametiszt mellett az egyik legszebb megjelenésű kvarckristály. Ragyogóan szép, különösen a tiszta sárga, aranykvarc árnyalatok.

Numerológiailag a 6-os szám fejezi ki, rezgése Jophiel arkangyal és Kuthumi energiájához kapcsolódik.

Az emelkedett szellemiség, függetlenség, eredetiség, kreativitás és erő köve. Új utakra terel. Művészi beállítottságú emberek joggal vonzódnak hozzá. Fokozza az intuíciót, fogékonnyá tesz a teljesség, az egyetemes látásmód megtapasztalására. Az ametiszthez hasonlóan diszharmónia esetén ideges tüneteket okozhat, de ez kizárt, ha szimpátiából választjuk. Ebben az esetben kiegyensúlyoz, megnyugtat, az erő és magabiztosság érzésével tölt el.

Manapság a siker, bőség és szerencse köveként ismert, ennél azonban sokkal többet tud. Védelemre inkább a régebbi időkben használták és főleg a férfiak körében volt népszerű.

Eredeti megjelenésében a kristály gyakran barnás árnyalatú, magas hőfokon változik aranyszínű, kimondottan feltűnő, ragyogó drágakővé. Az…

Pirit, az energiapajzs

A pirit átlátszatlan, tömör vas-szulfid, amely általában arany és világos rézszínben található meg. Ez a tulajdonsága első látásra könnyen megtéveszti az embereket, ezért kapta a bolondok aranya gúnynevet. Az ásvány természetes formájában igazán szép, különösen a kocka alakzatokban képződött darabok.

Száma a négyes, az angyalok közül Uriel energiájához kapcsolható.

Népszerű szerencsekő, az erős akarat, siker, inspiráció, gazdagság és jólét kifejezője, de ennél sokkal többet tud. Magas rezgésű földelő ásvány, használata energikussá és magabiztossá tesz. Védelmező tulajdonsággal bír, tisztít és kiegyensúlyoz. Az auramező határait védi és megtartja, igyekszik regenerálni a sérült energiamezőt és megtartani az energiát. Ez a tulajdonsága hatásos védelmezővé teszi, árnyékol és pajzsként viselkedik, eltaszítva a viselőjével nem harmonizáló energiákat. Ehhez elég egy marokkövet a test közelében, például zsebben tartani.

Gömb vagy tojás alakúra csiszolva a térharmonizálásban használják, de…

Az átutazó ébredése

Az átutazó ébredése fejezi ki a jelenleg uralkodó életérzést. Személyes pillanat, sok millió ember személyes pillanata, abszolút szinkronicitásban összehangolva.

Az átmenet energiája úgy tombol mindenütt, mintha fejre állt volna a világ. A lehetőségek teljes skálája játszik, az őrült ellenállástól az átutazó szemlélődő nyugalmáig. Most mindenkinek csak saját magával van dolga.

Az ember személyes világa valóban a feje tetejére állni látszik. Ami eddig bevált, váratlanul csődöt mond, és minden új, amit készek vagyunk megismerni, működik. Miközben az egység vonzása örvénylik, a dualitás harsányan viccelődik velünk. Mindehhez a fegyorsult teremtés, meglepetésekkel teli, szokatlanul gyors manifesztációk játszanak.

Itt már tényleg csak a szemlélő nyugalma segít. Elfogadni, megengedni, mosolyogni, mert éppen születik valami új és gyönyörű.

Turmalin

A turmalin gyönyörű, magas szilíciumtartalmú kristály. Gyakran tökéletesen tiszta, egyetlen kristályon belül több színben tündököl és tökéletes kristályalakzatban növekszik. Színei: rózsaszín, bíbor, zöld, indigó, színtelen, barna és fekete.

Metatron energiájához kapcsolható és a 11-es számhoz.

A harmónia, érzékenység, béke, nyugalom, intuíció, tisztaság és szépség köve. Kiegyensúlyoz. A színtelen turmalint a látnoki képességek fokozására használják. A kék turmalin tökéletes indigó színű és hatású, nagyon ritka. A rózsaszín és zöld kristály egy kőben (dinnyeturmalin) vagy ékszerben gyerekeknek a legjobb választás minden ásvány közül.

A fekete turmalin átlátszatlan vagy enyhén áttetsző, egyedülálló tulajdonsága, hogy nagy mértékben elnyeli a sötét, terhelő energiákat, így gyakorlatilag lehúzza viselőjéről és nem közvetíti vissza. Ez lehet az oka annak a hiedelemnek, hogy a fekete turmalint nem kell tisztítani. Ennek ellentmondok, mert hanggal és energiával jól tisztítható. Legalább …