Szerepek / Akhenaten

tisztaság
Az azonosulás a te történeted. Minden ember története azonosulás a szerepekkel. Amikor rátok nézek, ezrével látom a történeteket.
Minden ember elvész az időben, ez a ti választásotok. Amikor átadjátok magatokat az időnek, átadjátok magatokat a szerepeknek. Az idő a szeretetben nem létezik, egy illúzió alkotja valóságérzékelésetek alapjait.
A visszatérés alapja a tapasztalat. Aminek átadod magad az a valóságoddá válik, amíg vissza nem fejted. Nézz magadra isteni valóságod eszközeivel, van hatalmad, hogy egy döntéssel visszavedd őket.
Nézz szembe minden szereppel amit ismersz és fogadd magadba, ezzel lebontod a szövevényeket. Minél többet tudsz elfogadni a világból, annál egységesebb leszel. A tagadás nem szolgál téged.
Nem vagytok kiszolgáltatva, csupán önmagatoknak. Saját teremtményeitek kuszálják össze életköreiteket.
Vedd és bontsd le őket. Szeretettel olvaszd magadba és amint a világban meglátod az ürességet, a csendet, megszűnik a hiányérzeted.
Ez a módja a visszatérésnek.
Sosem vagytok egyedül. Lemondhattok róla, de segítőitek nem a ti elhatározásaitok szerint működnek. A legnagyobb tisztelettel kérünk, vegyétek hát a segítséget.
Magatokban hordjátok a tekintetet, amely megvilágítja mindezt. Mondjatok le a tagadásról és szeressetek.
Akhenaten