Ugrás a fő tartalomra

Megalapozottság / Akhenaten

tisztaság
Helyetek a világban általatok meghatározott, kapcsolódásotokat magatok választjátok, magatokat választjátok le a Föld teremtő testéről. Rajta jártok, mégsem veszitek számba az erejét és jelentőségét mindazok ellenére, hogy gyermekei ereje általa nyilvánul meg.
Kiterjedtek a végtelenbe szabadon, terjedjetek hát ki Teremtő Anyátok testébe is éppolyan módon. Süllyesszétek energiátokat mélyen a földbe, álljatok erős alapon, hiszen Felsőbb Énetek ereje ezen az ellenpóluson vezetődik le a megnyilvánulás valóságába.
Mindaz, amit a felsőbb világok teréből az életetekbe kívántok hozni, szabadon terjed az térben mindaddig, amíg önmagatokat megalapozzátok.
Vegyetek mély lélegzetet és vezessétek energiátokat mélyen a Földbe a lábaitokon át. A vezetéknek két iránya van, az energia visszafordul és megvalósítja azt, aminek a megjelenésére vársz. Tedd ezt gyakorisággal és megalapozod életed csodáját.
A csoda mindennapos, amikor teszel érte. Nem a hited határozza meg, hanem az általa tett lépéseid.
Mozdítsd meg az energiát és feszítsd ki a két világ között, mert ezen a szilárd vezetéken, önmagadon át teremtesz. Egészséged, teljességed eszköze te magad vagy. Állj szembe a feledéssel és élj vele szeretettel.
Akhenaten