Energia / Akhenaten

tisztaság
Az energia természete magasabb nézőpontból érthető meg. A minősítése dimenziónként, körülményenként változik. Ti minősítitek, ezzel erőt adva olykor ártalmas megnyilvánulásainak.
Az energia 'semleges', nincs minősége mindaddig, amíg akaratotok erejével meg nem pecsételitek azt. Az egység szeretetében az energia az ami, az élet ereje, minden létező mozgatója. A 'jó' és az 'ártalmas' energia az emberi tudat működő terméke, amit ugyanazon akarattal újra átváltoztathattok. A megoldás nem a megkerülése, hanem az átminősítése.
A mennyiséget már tudjátok. Mindig számoljatok azzal, amit nem láttok. Ott van az, számoljatok vele. Tanuljatok meg élni az eszközeitekkel, az élet minden mozzanatát befolyásoljátok jelen körülményeitek között. Minden ember hozzáteszi az álmait, a félelmeit egyaránt, és a tudat formál. Tömegesen és egyénenként egyaránt. Az egyes ember hatása legalább olyan erős lehet.
Az energia nem a mennyiség eszköze. Folyamatosan változó, fenntartó, tápláló és kiegyenlítő tényező. Vegyétek tudomásul, mint a levegőt, amelyet beszívtok, az is energia, amely táplál titeket. Lássátok az életet, az élet minden mozzanatát ezzel a szemlélettel.
Amikor hiányt látsz, következményt látsz amit az ember hozott létre. Az energia ott van. Hiány nincs, a hiány jelenléte az emberi látszatteremtés, a tömegtudat terméke. Nem tartható fenn. Végy egy nagy levegőt és nézz ezzel szembe, nézz rá mindenre a teremtő hatalmával, aki maga ura saját valóságának.
Amíg engeditek, hogy befolyásoljon a tőletek idegen akarat, addig nem vagytok azok a nagy hatalmú teremtők, akik valójában vagytok. Mindenetek megvan, nem veheti el tőletek senki. Legyetek tudatosak.
Töltsetek el egy napot abban, hogy mindenben tudatosan az energia megnyilvánulását látjátok. Amikor túljutottatok a számotokra fontos dolgokon, a túlélés eszközein, menjetek tovább egészen messze és csodáljátok a teremtés egészét.
Hogyan lehetnétek ebben mellőzöttek?
Szeressetek és hagyjátok, hogy a teremtés elbűvöljön titeket. Lássátok az egész szépségét és tudjátok, hogy tükörbe néztek.
Szeretünk titeket.
Akhenaten