Ugrás a fő tartalomra

Energia / Akhenaten

éteri
Az energia természete magasabb nézőpontból érthető meg. A minősítése dimenziónként, körülményenként változik. Ti minősítitek, ezzel erőt adva megnyilvánulásainak.
Az energia semleges, nincs minősége mindaddig, amíg akaratotok erejével meg nem pecsételitek azt. Az egység szeretetében az energia az ami, az élet ereje, minden létező mozgatója. A jó és az ártalmas energia az emberi tudat működő terméke, amit ugyanazon akarattal újra átváltoztathattok. A megoldás nem a megkerülése, hanem az átminősítése.
A mennyiséget már tudjátok. Mindig számoljatok azzal, amit nem láttok. Ott van az, számoljatok vele. Tanuljatok meg élni az eszközeitekkel, az élet minden mozzanatát befolyásoljátok jelen körülményeitek között. Minden ember hozzáteszi az álmait, a félelmeit egyaránt, és a tudat formál. Tömegesen és egyénenként egyaránt. Az egyes ember hatása legalább olyan erős lehet.
Az energia nem a mennyiség eszköze. Folyamatosan változó, fenntartó, tápláló és kiegyenlítő tényező. Vegyétek tudomásul, mint a levegőt, amelyet beszívtok, az is energia, amely táplál titeket. Lássátok az életet, az élet minden mozzanatát ezzel a szemlélettel.
Amikor hiányt látsz, következményt látsz amit az ember hozott létre. Az energia ott van. Hiány nincs, a hiány jelenléte az emberi látszatteremtés, a tömegtudat terméke. Nem tartható fenn. Végy egy nagy levegőt és nézz ezzel szembe, nézz rá mindenre a teremtő hatalmával, aki maga ura saját valóságának.
Amíg engeditek, hogy befolyásoljon a tőletek idegen akarat, addig nem vagytok azok a nagy hatalmú teremtők, akik valójában vagytok. Mindenetek megvan, nem veheti el tőletek senki. Legyetek tudatosak.
Töltsetek el egy napot abban, hogy mindenben tudatosan az energia megnyilvánulását látjátok. Amikor túljutottatok a számotokra fontos dolgokon, a túlélés eszközein, menjetek tovább egészen messze és csodáljátok a teremtés egészét.
Hogyan lehetnétek ebben mellőzöttek?
Szeressetek és hagyjátok, hogy a teremtés elbűvöljön titeket. Lássátok az egész szépségét és tudjátok, hogy tükörbe néztek.
Szeretünk titeket.
Akhenaten

Népszerű bejegyzések

Citrin, az aranykvarc

A citrin az ametiszt mellett az egyik legszebb megjelenésű kvarckristály. Ragyogóan szép, különösen a tiszta sárga, aranykvarc árnyalatok.

Numerológiailag a 6-os szám fejezi ki, rezgése Jophiel arkangyal és Kuthumi energiájához kapcsolódik.

Az emelkedett szellemiség, függetlenség, eredetiség, kreativitás és erő köve. Új utakra terel. Művészi beállítottságú emberek joggal vonzódnak hozzá. Fokozza az intuíciót, fogékonnyá tesz a teljesség, az egyetemes látásmód megtapasztalására. Az ametiszthez hasonlóan diszharmónia esetén ideges tüneteket okozhat, de ez kizárt, ha szimpátiából választjuk. Ebben az esetben kiegyensúlyoz, megnyugtat, az erő és magabiztosság érzésével tölt el.

Manapság a siker, bőség és szerencse köveként ismert, ennél azonban sokkal többet tud. Védelemre inkább a régebbi időkben használták és főleg a férfiak körében volt népszerű.

Eredeti megjelenésében a kristály gyakran barnás árnyalatú, magas hőfokon változik aranyszínű, kimondottan feltűnő, ragyogó drágakővé. Az…

Pirit, az energiapajzs

A pirit átlátszatlan, tömör vas-szulfid, amely általában arany és világos rézszínben található meg. Ez a tulajdonsága első látásra könnyen megtéveszti az embereket, ezért kapta a bolondok aranya gúnynevet. Az ásvány természetes formájában igazán szép, különösen a kocka alakzatokban képződött darabok.

Száma a négyes, az angyalok közül Uriel energiájához kapcsolható.

Népszerű szerencsekő, az erős akarat, siker, inspiráció, gazdagság és jólét kifejezője, de ennél sokkal többet tud. Magas rezgésű földelő ásvány, használata energikussá és magabiztossá tesz. Védelmező tulajdonsággal bír, tisztít és kiegyensúlyoz. Az auramező határait védi és megtartja, igyekszik regenerálni a sérült energiamezőt és megtartani az energiát. Ez a tulajdonsága hatásos védelmezővé teszi, árnyékol és pajzsként viselkedik, eltaszítva a viselőjével nem harmonizáló energiákat. Ehhez elég egy marokkövet a test közelében, például zsebben tartani.

Gömb vagy tojás alakúra csiszolva a térharmonizálásban használják, de…

Az átutazó ébredése

Az átutazó ébredése fejezi ki a jelenleg uralkodó életérzést. Személyes pillanat, sok millió ember személyes pillanata, abszolút szinkronicitásban összehangolva.

Az átmenet energiája úgy tombol mindenütt, mintha fejre állt volna a világ. A lehetőségek teljes skálája játszik, az őrült ellenállástól az átutazó szemlélődő nyugalmáig. Most mindenkinek csak saját magával van dolga.

Az ember személyes világa valóban a feje tetejére állni látszik. Ami eddig bevált, váratlanul csődöt mond, és minden új, amit készek vagyunk megismerni, működik. Miközben az egység vonzása örvénylik, a dualitás harsányan viccelődik velünk. Mindehhez a fegyorsult teremtés, meglepetésekkel teli, szokatlanul gyors manifesztációk játszanak.

Itt már tényleg csak a szemlélő nyugalma segít. Elfogadni, megengedni, mosolyogni, mert éppen születik valami új és gyönyörű.

Turmalin

A turmalin gyönyörű, magas szilíciumtartalmú kristály. Gyakran tökéletesen tiszta, egyetlen kristályon belül több színben tündököl és tökéletes kristályalakzatban növekszik. Színei: rózsaszín, bíbor, zöld, indigó, színtelen, barna és fekete.

Metatron energiájához kapcsolható és a 11-es számhoz.

A harmónia, érzékenység, béke, nyugalom, intuíció, tisztaság és szépség köve. Kiegyensúlyoz. A színtelen turmalint a látnoki képességek fokozására használják. A kék turmalin tökéletes indigó színű és hatású, nagyon ritka. A rózsaszín és zöld kristály egy kőben (dinnyeturmalin) vagy ékszerben gyerekeknek a legjobb választás minden ásvány közül.

A fekete turmalin átlátszatlan vagy enyhén áttetsző, egyedülálló tulajdonsága, hogy nagy mértékben elnyeli a sötét, terhelő energiákat, így gyakorlatilag lehúzza viselőjéről és nem közvetíti vissza. Ez lehet az oka annak a hiedelemnek, hogy a fekete turmalint nem kell tisztítani. Ennek ellentmondok, mert hanggal és energiával jól tisztítható. Legalább …