Újjászületés

ember
Most már minden hagyomány elérkezett az újjászületés ill. a feltámadás ünnepléséhez. Kicsiben, nagyban, talán egyre kevésbé az idők vége rémlik fel.
Mai kedvenc olvasmányom Kryon-tól való: A számtalan Te.
Minden olvasással egy kicsivel több. Persze a 'kedvenc' témám, mint mindig. Teljesen belemerültem a gyakorlatba, talán ezért került a kezembe újra.
A teljesség igénye nélkül:
"Ki tartja fenn az ellenőrzést. Annak a tudata, aki emberi formában itt van. Nektek nincs több agyatok, ám sokrétű interdimenzionális részeitek vannak... több száz rész van esetetekben. Elmagyarázom az egyiket, melyet már ismertek. Felsőbb Éneteknek nevezik. Ez a rész van a legközelebb az Emberi-Énhez, amit sokan közületek merészen Alsóbbrendű-Énnek neveznek. Így gondolkodtok önmagatokról, nemde? Ezt a fizikai részt, Isten-emberi Énnek fogom nevezni. Ez törekszik a Felsőbb Énnel való összekapcsolódásra. És barátaim, ez életetek célja."
"Azt hiszitek, hogy éltetek előző életeket? Nem így van. Sokrétű jelen életeitek vannak, melyek valamennyien egyszerre zajlanak. Amikor az időn kívülre kerültök, jelen ismereteiteknek megfelelően, hogyan fogjátok nevezni ezt? Gondolkodjatok a következőképpen: egy teljes élet-rétegződés létezik, azonban valamennyit szimultán élitek meg épp most, ezért jelen élet... valamennyi. De egyik közülük e rétegződés csúcsán található, ez ellenőrzi a többieket és ez az, amit most éltek meg - melyet a tükörben láttok - mely most foglalkozik testetekkel, amit ti egyedülinek hisztek." (Kryon)