Számvetés röviden

számvetés
Sokáig azt gondoltam, hogy mindennel számolok és számos tényezővel valóban számoltam is. Amikor azt vizsgálgattam, hogy mit is jelent a régi energia kisöprése az életemből, mik a kényszerítő körülmények gyökerei, egyre többet találtam.

Régi ismerős a TÚLÉLÉSI ÖSZTÖN, amiről anno azt írtam, hogy az ego tartóoszlopa. A legkomolyabb kihívás a HATALOM ÖSZTÖNÉVEL karöltve.

A SZEGÉNYSÉGTUDATOSSÁG, ami akadályozza az életenergia áramlását és mélyebben van annál, hogy egy szimpla átfutás feloldja (hagyományos áldozati energia).

A FOGADALMAK, saját magunk által vetett csapdák (régiek és újak). Vannak bőven, a legtöbb fogadalom hozott anyag.

KÖTÉSEK, régen és most, szinte elképzelhetetlen mértékben és szövevényes formákat alkotva. Hihetetlen, hogy mi mindent képes magára venni, hordozni egy ember.

BEÜLTETETT PROGRAMOK, roppant hatékonyak, ezeket nem csupán most kapjuk, a legtöbbet szintén hozzuk magunkkal. Ezek kerülnek felmelegítésre újra meg újra (mint pl. a tömeg mozgatórugói). A programokból fakadnak a HIEDELMEK és az erős, ŐSI FÉLELMEK.

Mindezek önmagukban fenntartják az energiablokkok nagy részét. Hozzáadódik napjaink STRESSZE ... és ezt mind meg kell oldani. A szó valós értelmében.

A számomra szimpatikus két megoldási kulcs a morfogenetikus mező és a sejtmemória (DNS). A kettő szorosan összekapcsolódik, a megközelítés iránya más. Aki beavatkozik, az a Felsőbb Én.

A morfogenetikus mező most végre komolyan az érdeklődés középpontjába került. Egyénileg jól oldható a Felsőbb Énnel, hagyományos módszere a családállítás.
A DNS témájának 'szakértője' Kryon.