Ragyogás

ragyogás
A ragyogás a minden színt magában rejtő tiszta Fény, az egyensúly, teljesség, és az eredet kifejeződése.
Vonzódunk hozzá mert az otthonra emlékeztet. Manapság gyakori téma a gyémánt fény beáramlása (pl. Celia Fenn). Ez az a fény, és valóban nagyon intenzív az átszűrődése, jelenléte.
A ragyogás ereje megtisztít mindent, amivel kapcsolatba kerül, gyógyításhoz vagy tértisztításhoz is bármikor előhívható. A víz feltöltésére is kiváló. Íme egy egyszerű játék, ha tetszik, meséld el egy gyermeknek:
Lazíts és hunyd be a szemed. Láss magad előtt egy éjsötét égboltot annyi csillaggal, amennyit szeretnél. Válassz ki egy csillagot kedved szerint és lásd, ahogyan erősödik a ragyogása. Nézd és érezd, ahogyan közelít a fénye, majd lélegezd be. Minden egyes lélegzeteddel erősödik a szikrázó ragyogás és egyre nagyobb erővel ér el hozzád. Addig lélegezz, amíg kedved tartja, néhányszor, vagy hosszú percekig.
Amikor már könnyedén lélegzel, élvezed és nem figyelsz minden mozzanatra, építs ebből a fényből magad köré egy alakzatot, gömböt, tojást, alapjainál összeillesztett piramist, vagy ami neked kedves. Érezd és tartsd magad benne, amíg csak szeretnéd.