A testvériségről / Akhenaten

tisztaság
A testvériség a szeretet egysége, független a kortól, a tértől és az érzékelés minden illúziójától. A testvériség célja a harmónia megteremtése minden teremtett lény között. Az emberiség egysége az egyetemes harmónia beteljesülésének jelentős lépése. Az ember kettőssége, a kihívás, a fizikai és a szellemi rész egyesítése egy visszatérés az elveszettnek hitt valóságba, amely sosem veszett el. Egyszerűen lebontjátok amit felépítettetek, mert ott vagytok. Mindig ott voltatok és sosem egyedül. A különvalóság mint valóságotok érzékelése sosem létezett. Lényetek eredendő volta az egységben gyökerezik és oda tér vissza.
Számtalan történetet ismertek, nyomot, amelyet ti hagytatok a magatok számára. Használjátok. Lássátok meg a világegyetem nagyságát. Lássátok meg a teremtés kiáradását, amely bennetek nyilvánul meg. Felemelkedő körforgásban mozdultok mindig előre, veletek mozdul és együtt mozdultok vele. Hozzáadjátok esszenciátokat és átveszitek tőle.
Szabad akaratotok eszközével választjátok el magatokat és saját döntésetek nyomán tértek vissza. Érezzétek. Érezzétek azt, amit látni nem tudtok, érezzétek és a valóságotokká válik. Senki nem áll kívül a szereteten, bármilyen távol érzi magát tőle. A legnagyobb feladat mindössze ennyi, megismerni, hogy Te Vagy az. Érezd és kiemel a gondolatból, érezd és kiemel az elválasztottságból.
Érezd az emlékeidet, ne a gondolatban, hanem lényed legmélyén. Minden emlék a tiéd, a történet minden pillanata ott van benned. Szeretettel éld magad, érezd magad bele ebbe a pillanatba, őrizd meg és boldog leszel.
Akhenaten