Ugrás a fő tartalomra

Tudatos lélekzet

lélekzet
A téma a régi, addig kerestem, amíg megtaláltam a leírást, a tudatoslelegzet.blogspot.com-on, sűrűn kipontozva. Leegyszerűsítettem. Egy részük a shoud-okban visszakereshető.

A TUDATOS LÉLEGZÉS KIVITELEZÉSE:

1. Feküdj a hátadra, lehetőleg valami puhára. Hajlítsd be a térdedet és mozgasd a lábadat körülbelül nyolc centi magasságig. Felfelé álljanak a lábujjaid. Engedd meg, hogy a gerinced relaxáltan kiegyenesedjen.

2. Figyeld meg a tested feszültségeit. A legjobb, ha hagyod hogy szinte elolvadjon, miközben fekszel.

3. Figyelj a légzésedre, és helyezd a kezedet arra a területre, ahol a köldököd van. Belégzés és kilégzés. Megjegyzés: ha lélegzel, a felső mellkas, vagy a has valóban mozog. Az emberek, akik idegesek, rövideket lélegeznek, sekélyes lélegzetvételekkel, a felső mellkasba.

4. Mindkét kezedet helyezd gyengéden a hasadra. Lassan és mélyen lélegezz az orron keresztül ebbe a területbe. Vedd észre, hogyan emelkedik a hasad és kövesd minden egyes belégzésnél. A mellkasnak csak kevéssé kell mozognia, ha egyáltalán mozog.

5. Folytasd a belégzést az orron keresztül és a kilégzést szintén az orron, keresztül. Ez annyira egyszerű, és erőltetés nélküli, mint egy kisbaba lélegzése.

6. Lélegezz körülbelül öt, vagy tíz percig, naponta egyszer, vagy kétszer. Lélegezhetsz a hasba még állva is, vagy vezetés, vagy a gyaloglás közben. E program néhány természetesen átgyakorolt hete után, a gyakorlatok bármelyikének idejét növelheted hosszabb időperiódusokra.

7. Minden egyes légzési gyakorlat végén figyeld meg (részletesen) a tested még egyszer. A gyakorlat lezárásaként vedd észre / hasonlítsd össze azt, hogy hogyan érzed magad most, és hogyan érezted magad az elején.

8. Amikor lehetővé teszed ennek a programnak, hogy az, az új móddá váljon, lélegezve az életért akkor el fogod kezdeni észrevenni, hogy mennyivel relaxáltabb a tested és Te is azzá válsz.

TÓBIÁS ÍGY LÉLEGEZTET:

Vegyél egy mély és tudatos lélegzetet az orrodon keresztül. Érezd ezt a lélegzetet, amint a mellkasodon keresztül lemegy a hasadba. Engedd meg a lélegzetnek, hogy kiterjedjen a lábadba, le a lábfejedbe. Lélegezz ki az orrodon keresztül finoman, lassan, könnyedén. Vegyél egy mély, tudatos lélegzetet. Érezd az életerő energiát az egész testedben. A légzés az egyik legegyszerűbb, és a legmélyebb dolog, amit magadért megtehetsz. Amint a légzés tudatosan beáramlik, és megengeded az áramlását az egész testedben, tudatosítsd a testedet, hogy ez az az idő, amikor megfiatalíthatja önmagát, áramlásban tartja az energiát minden részedben. Amikor egy mély, tudatos lélegzetet veszel, az élet lélegzetét, ez csendben tartja az elmét, nem hallod már ezeket a hangokat, nincsenek mentális folyamatok. Az elme csendben van, és megengedi a Lelkednek, hogy beáramolhasson a valóságodba. Vegyél egy mély, tudatos lélegzetet. Vidd le mélyen a testedbe, engedd meg, hogy a hasad kitáguljon, amint beáramlik a levegő, engedd meg, hogy minden részedbe körbeáramoljon. Vedd az élet mély, tudatos lélegzetét. Amikor egy mély, tudatos lélegzetet veszel, ez minden részednek azt üzeni, hogy az életet választod, hogy azt választod, hogy a fizikai testedben létezel, és azt választod, hogy megtapasztalsz mindent, amit csak az élet felajánlhat neked. A mély, tudatos lélegzettel azt mondod a testednek, az elmédnek, a lelkednek, hogy azt választod, itt vagy a Földön. Amint azt választod, hogy itt létezel, akkor minden ajándék, amit csak az élet felkínálhat neked, feléd áramlik. Amikor a lelked tudja, hogy azt választod, hogy itt legyél a lélegzeten keresztül, ez megfiatalítja a testedet, a lelked, behozza a bőséget az életedbe, hogy érezd az összes vágyadat és kívánságodat ... Mikor mélyen és tudatosan lélegzel, beengeded az életet a valóságodba. Nincs többé fullasztó érzés a rövid lélegzettel, nincs többé visszatartás, hanem megengeded magadnak az abszolút létezést. Amikor így lélegzel, tested minden része felismeri az életet, minden részed válaszol erre. Ez nagyon egyszerű, nagyon mélyreható. Lélegezz az orrodon keresztül a tested minden részébe. Engedd beáramolni ezt a lélegzetet az elmédbe. Vegyél egy mély lélegzetet, egy tudatos lélegzetet,.engedd, hogy az élet lélegzete beáramoljon a lelkedbe. Engedd meg az élet lélegzetének, hogy minden részedben megmozgassa az energiát. A mély és tudatos légzés az energiákat áramlásban tartja, mozgásban tartja, és megtölti az életerő energiával. Végy egy tudatos és mély lélegzetet. Az élet lélegzete, a teljesség lélegzete, a nagyszerűség lélegzete. Vegyél egy mély, tudatos és lassú lélegzetet. Engedd meg magadnak, hogy érezd a lélegzetet, ahogy beáramlik minden részedbe. Engedd, hogy ez a lélegzet egyesítse a testedet, az elmédet és a lelkedet. Vegyél egy mély lélegzetet. Lélegezz tovább... Lélegezz tovább... Lélegezz tovább... Lélegezz be... Lélegezd be az életet... Lélegezd be.

A NAYU LÉLEGZETE:

"Ez egy kulcseszköz, kulcstényező mindenben, ami innentől kezdve történik veletek ...
Érzések: Létezik erre egy régi lemuriai szó, ami lényegében ötvözi az „érzés”, a „tudat”, a „tudatosság” és az érzékenység szavakat. Tudat ... Tudatosság ... Érzékenység ... Érzések ... Érezzétek ezeknek a szavaknak az esszenciáját – hisz lényegében ezek vagytok. Talán egy pontosabb megfogalmazása ennek a szónak, ami a tudat és érzés elemekre vonatkozik, hivatkozik, az a „NAYU”. Ez lényegében ötvözi ezeket a szavakat. A jelentése pedig: TUDATÁBAN LENNI AZ ÉRZÉSEKNEK; ÉRZÉKELÉS, ÉRZÉKENYSÉG. Te Nayu vagy – érzések – és most befogadod mindezeket az érzéseket, ezt az összes Nayu-t az életedbe. Tehát a Nayu virágba borulásáról beszélünk – ennek a részednek a megnyitásáról. Megnyitottál már egypár érzésréteget, de most itt az ideje, hogy tényleg megtedd ezt, hiszen az érzések ott vannak, ahol vannak. Az elme már régi dolog. Elfáradt, ki van merülve. De a Nayu, az érzések azok, amiről ez az egész szól. Engedjétek meg magatoknak, hogy fejest ugorjatok azokba a példákba, amiket elétek állítunk majd.
MERÜLJ BELE EZEKBE AZ ÉRZÉSEKBE OLYAN MÉLYEN, HOGY KÖZBEN ELFELEDKEZZ ÖNMAGADRÓL
Tóbiás segít felnyitni az érzéseket a következő lélegzéssel:
Az érzések az az érzéki tudatosság, amely túllép az elmén és túllép az érzelmeken. Vegyél egy mély lélegzetet a most pillanatában és engedd meg magadnak, hogy érezz újra. Vegyél egy mély lélegzetet a most pillanatában és engedd az érzéseknek, hogy tovább jöjjenek. Engedd meg magadnak az érzéki tudatosságát minden látható és láthatatlan dolognak. Nagyon régóta zárva tartottad az érzéseidet. Néha a fájdalom miatt, néha azért, mert túl megsemmisítő lett volna. Lezárva tartottad magad az érzelmeid előtt, a tudásod előtt, az intuíciód előtt. Falat emeltél magad köré, hogy kívülről távol tartsd az összes érzésedet, az összes energiádat. És zárva tartottad benne a kapukat, hogy visszatartsd az érzéseidet, melyek belülről jöttek. Vegyél egy mély lélegzetet a most pillanatában. Ez biztonságos arra, hogy újra érezz. Az érzések meghaladják az elmét, az érzés sokkal több, mint az érzelmek. Ez az érzéki tudatosság. Végy egy mély lélegzetet, és engedd meg magadnak, hogy érezd Gaiának, a Földanya tudatosságának minden energiáját. Engedd meg magadnak, hogy érezd a fák szépségét, a vizek áldását, az ég dicsőségét, a Föld önmaga kiegyensúlyozódását. Nyisd ki magad a természet minden érzésére, az állatokra, a kisállatokra, Gaia minden dicsőségére. Végy egy mély lélegzetet. Add meg magadnak az engedélyt, hogy felnyílhassanak az érzéseid. Felnyíljanak az angyali, láthatatlan valóságok. Engedd meg magadnak, hogy érezd a szeretetüket és együttérzésüket. Amint megnyitod az érzéseidet, és meghaladod az elmét, elérkezel a tudás pontjára, elérkezel az intuíció és érzékelés pontjára. Vegyél egy mély lélegzetet. Add meg magadnak az engedélyt, hogy újra érezhess, hogy érezd a többi ember tudatosságának az energiáját. Végy egy mély lélegzetet. Érezz bele a szívükbe, érezz bele az érzelmeikbe, érezz bele az esszenciájukba. Add meg magadnak az engedélyt, hogy érezd ezt a dolgot, amit emberiségnek hívunk. Vegyél egy mély lélegzetet. Add meg magadnak az engedélyt arra, hogy érezz mindent, ítélkezés nélkül, ragaszkodás nélkül, anélkül, hogy megérintene, érezd és engedd el. Érezd és engedd el. Add meg magadnak az engedélyt arra, hogy érezd magad, hogy érezd azt, aki vagy, hogy érezz bele a lelkedbe, hogy érezz bele a múltadba. Add meg magadnak az engedélyt, hogy beleérezz a jövő potenciáljaiba. Vegyél egy mély lélegzetet, hogy érezd magadat a most pillanatában. Vegyél egy mély lélegzetet, és engedd meg magadnak, hogy újra érezz, érezz bele a természetes születési jogodba. Egy érző létező vagy. Engedd elmenni azokat a falakat és sorompókat, amelyek távol tartják tőled az érzéseket.
Vegyél egy mély lélegzetet. Add meg magadnak az engedélyt, hogy érezz, hogy érezz újra.

A BEFOGADÁS LÉLEGZETE:

Adamus Saint Germain:
"Vegyünk együtt Most egy mély lélekzetet. Kezdjük a Befogadás Lélekzetével. A Befogadás Lélekzete olyan valami, aminek kapcsán erősen bátorítalak, hogy ez legyen az első dolgod reggel, ébredéskor, valamint az utolsó is a nap végén. Ez az egyik legkönnyebb dolog, amit tesztek majd. A Befogadás Lélekzete nem erőltetésen alapul, EZ EGY VÁLASZTÁS. Abban a pillanatban, ahogy magadba szívod a Befogadás Lélekzetét, megnyitod magad a fizikai Föld, a fizikai univerzum, a menny és az összes dimenzió által felkínált minden ajándék előtt. Amikor magadba szívod a Befogadás Lélekzetét, az megnyitja az összes átjárót és folyosót, hogy az energiák, a Tudat, majd az összes meghatározott Aspektus, az összes meghatározott elem bejöhessen és Téged szolgálhasson. Ennek egyáltalán nem szabadna küzdelemnek lennie. Ennek egyetlen egyszerű Tudatos Lélekzetnek kellene lennie, vagy akár többnek is. Amennyiben azt választod. Nem kell érte könyörögnöd. Nem kell aggodalmaskodnod a technikád miatt. Ennek a szívből kellene jönnie. Abban a pillanatban, ahogy behívod a Befogadás Lélekzetét, egy bámulatos folyamat veszi kezdetét. A folyamat egy magas tudati szinten, egy multidimenzionális, belső személyes szinten elkezd Téged megnyitni. Ez Tudat formájában történik meg, ami talán mindennek a legmagasabb formája. És ismétlem, emlékezz, hogy maga a Tudat nem energia, a Tudat az energiával dolgozik. A Tudat az energia Mestere. A Tudat segít stimulálni az energiát, ami addig egy semleges térben nyugszik, az utasításokra várva. Amikor magadba szívod a Befogadás Lélekzetét, akkor az aktiválásba kezd, aktiválja az összes energiát és a Tudattól kezdve végigjárja az útját egészen addig, amit Ti atommagnak, energiának hívtok. Energiának, ami végül szintén behozatalra kerül a kristályállapotokból. A kristályállapotok az idea, elképzelés állapota, amiket a Befogadás Lélekzete aktivál. Az a Tudaton keresztül járja az útját a kristályállapotokon át, majd az atommagon keresztül, ahonnan bejut az anyagba, az ismert valóságotokba. Amennyiben azt választod, akkor az a Befogadás Lélekzetén keresztül, nagyon egyszerűen és rendkívül hatékonyan megtalálja az útját az életedbe. És akkor nagyon kevés dolgot kell tenned. Minél kevésbé erőlteted a dolgokat, azok annál inkább megtörténnek. Minél kevésbé aggodalmaskodsz a dolgok kapcsán és minél kevésbé próbálod azokat erőltetni, annál könnyebbé válik minden. Minél kevésbé csatázol a dolgok kapcsán, annál simábban megy az életed. Minél kevésbé próbálkozol azokkal a régi kis hókusz – pókusz dolgokkal, mint amilyen az imagináció, a mantrázás, a verbalizáció és az elmejátékok, a dolgok annál könnyebbé válnak. Egyszerűen hozhatsz választást az életedben. és élvezheted az életet. És közben figyelheted, hogy hogyan jön el minden hozzád. Testet ölt, és ez nem csak egy teória. Így működik a Tudat és az energia. Ez mindig is így működött és mindig is így fog működni. A Tudat isteni. Az isteni a Mester és a Mester az, aki az összes energiát a szolgálatára fogadja. Te Tudat Vagy, Te Vagy a Mester. Magadba szívod a Befogadás Lélekzetét. Csináljuk Most újra. A Tudatos Befogadás Lélekzetét."

AZ ALIYA LÉLEGZETE:

Az Aliya szó önszeretetet, szerelmet jelent, hogy szeretjük önmagunkat. Szeretetet érzünk önmagunk iránt is. Ez nem az Egónk szeretete, hanem a tiszta szeretet érzése önmagunk iránt. Amíg magunkat nem tudjuk szeretni igazán, addig másokat sem tudunk tisztán szeretni. Amikor megengeded magadnak, hogy a légzésen keresztül összekapcsolódj a Lélekesszenciáddal, hogy együtt lélegezzétek ezt a tudatos lélegzetet, amin keresztül engeded kiterjedni és beáramolni tested minden részébe a Lelkedet, ekkor megtapasztalhatod a tiszta szeretetet, együttérzés érzését, hisz a Lélek valójában ez. Végy egy mély tudatos lélegzetet. Engedd meg ennek a lélegzetnek, hogy kiterjedjen tested minden részébe hogy körbeáramolja tested minden részét. Engedd meg ennek a lélegzetnek, hogy beáramoljon Lelkedbe is. Hívd meg Lelkedet, hogy lélegezzétek együtt ezt a tudatos lélegzetet, és engedd meg Lélekesszenciádnak, hogy beáramoljon a valóságodba. Engedd meg, hogy érezd Lélekesszenciádat. Vegyél ismét egy tudatos lélegzetet, és engedd meg, hogy érezd az Aliya energiáját, hogy érezd, milyen is az, amikor szereted magad. Választhatod ezt is valóságodul. Lélegezd tovább ezt a tudatos lélegzetet az Aliya terében, a "szeretem magamat" terében.

AZ ÉN VAGYOK JELENLÉT LÉLEGZETE:

A jelenlét pontja. A jelenlét pontja a most pillanata. Az összes energiád összefutása és fókusza. A tudatos választás, hogy a testedben tartózkodsz. Vegyél egy mély lélegzetet, érezd teljesen a testedben fókuszálva magadat. Teljesen a testedben. Ebben a jelenlét pontban. Ahogy az energiáid integrálódnak a testedbe, ez egy természetes és könnyű áramlás. Amint a jelenlét pontjában tartózkodsz a most pillanatában, az energiák áramlanak a testedben, integrálva és egyensúlyban, a most pillanatára fókuszálva tartanak.
Végy egy mély lélegzetet a jelenlét pontjában, a most pillanatában. Teljes tudatában önmagadnak, teljes tudatában a testednek. Végy egy mély lélegzetet. Ez a te jelenlét pontod. Ez a középpontod, a fókuszod, vegyél egy mély lélegzetet ebben a jelenlét pontban. Integrálva a testedet, az elmédet, a lelkedet ebbe a középpontba. Végy egy mély lélegzetet. Érezd magadat a most pillanatában. Lélegezz a most pillanatában. Teljes tudatában a testednek, teljes tudatában az elmédnek, teljes tudatában a lelkednek. Ez a jelenlét pontja. Ez a jelenlét pont a te spirituális, fizikai és mentális középpontod. Ez a magja annak, aki vagy. Minden ebben a pillanatban. Végy egy mély lélegzetet. Légy a testedben, légy a szellemedben, légy a lelkedben, minden ebben a csodálatos, csodálatos jelenlét pontban. Erről a pontról kimehetsz más birodalmakba, kiterjedhetsz külső birodalmakba. Ebből a jelenlét pontból minden energia oda tud jönni hozzád, ez az a pont, ahol az energiák támogatnak, ahol megtalálnak téged. Ez az a pont, ahol az angyali birodalmak megtalálnak. Ebben a jelenlét pontban Gaia, az anyaföld összes támogató és tápláló energiái itt vannak. Ebben a jelenlét pontban minden álmod, minden választásod, minden vágyad megtalál itt. Végy egy mély lélegzetet. Válaszd az életet. Engedd meg magadnak, hogy teljesen a testedben legyél, igényeld ezt a jelenlét pontot. Végy egy mély lélegzetet. Légy magaddal. A jelenlét pontja az a hely, ahol a természetes megfiatalító folyamatok végezhetik a munkájukat, tisztítva a testet az ő természetes módján. Fiatalító energiák, amelyek megrekedtek, gyógyító energiák, amelyek sérültek ebben a természetes megfiatalító állapotban a testet, lelket, elmét megtisztítják, megtisztítják a tudatosságot. Mindent áramlásban és mozgásban tartanak a maga természetes ritmusában. Vegyél egy mély lélegzetet. Légy ebben a jelenlét pontban. A te megszentelt Most pillanatodban.

Népszerű bejegyzések

Citrin, az aranykvarc

A citrin az ametiszt mellett az egyik legszebb megjelenésű kvarckristály. Ragyogóan szép, különösen a tiszta sárga, aranykvarc árnyalatok.

Numerológiailag a 6-os szám fejezi ki, rezgése Jophiel arkangyal és Kuthumi energiájához kapcsolódik.

Az emelkedett szellemiség, függetlenség, eredetiség, kreativitás és erő köve. Új utakra terel. Művészi beállítottságú emberek joggal vonzódnak hozzá. Fokozza az intuíciót, fogékonnyá tesz a teljesség, az egyetemes látásmód megtapasztalására. Az ametiszthez hasonlóan diszharmónia esetén ideges tüneteket okozhat, de ez kizárt, ha szimpátiából választjuk. Ebben az esetben kiegyensúlyoz, megnyugtat, az erő és magabiztosság érzésével tölt el.

Manapság a siker, bőség és szerencse köveként ismert, ennél azonban sokkal többet tud. Védelemre inkább a régebbi időkben használták és főleg a férfiak körében volt népszerű.

Eredeti megjelenésében a kristály gyakran barnás árnyalatú, magas hőfokon változik aranyszínű, kimondottan feltűnő, ragyogó drágakővé. Az…

Pirit, az energiapajzs

A pirit átlátszatlan, tömör vas-szulfid, amely általában arany és világos rézszínben található meg. Ez a tulajdonsága első látásra könnyen megtéveszti az embereket, ezért kapta a bolondok aranya gúnynevet. Az ásvány természetes formájában igazán szép, különösen a kocka alakzatokban képződött darabok.

Száma a négyes, az angyalok közül Uriel energiájához kapcsolható.

Népszerű szerencsekő, az erős akarat, siker, inspiráció, gazdagság és jólét kifejezője, de ennél sokkal többet tud. Magas rezgésű földelő ásvány, használata energikussá és magabiztossá tesz. Védelmező tulajdonsággal bír, tisztít és kiegyensúlyoz. Az auramező határait védi és megtartja, igyekszik regenerálni a sérült energiamezőt és megtartani az energiát. Ez a tulajdonsága hatásos védelmezővé teszi, árnyékol és pajzsként viselkedik, eltaszítva a viselőjével nem harmonizáló energiákat. Ehhez elég egy marokkövet a test közelében, például zsebben tartani.

Gömb vagy tojás alakúra csiszolva a térharmonizálásban használják, de…

Az átutazó ébredése

Az átutazó ébredése fejezi ki a jelenleg uralkodó életérzést. Személyes pillanat, sok millió ember személyes pillanata, abszolút szinkronicitásban összehangolva.

Az átmenet energiája úgy tombol mindenütt, mintha fejre állt volna a világ. A lehetőségek teljes skálája játszik, az őrült ellenállástól az átutazó szemlélődő nyugalmáig. Most mindenkinek csak saját magával van dolga.

Az ember személyes világa valóban a feje tetejére állni látszik. Ami eddig bevált, váratlanul csődöt mond, és minden új, amit készek vagyunk megismerni, működik. Miközben az egység vonzása örvénylik, a dualitás harsányan viccelődik velünk. Mindehhez a fegyorsult teremtés, meglepetésekkel teli, szokatlanul gyors manifesztációk játszanak.

Itt már tényleg csak a szemlélő nyugalma segít. Elfogadni, megengedni, mosolyogni, mert éppen születik valami új és gyönyörű.

Turmalin

A turmalin gyönyörű, magas szilíciumtartalmú kristály. Gyakran tökéletesen tiszta, egyetlen kristályon belül több színben tündököl és tökéletes kristályalakzatban növekszik. Színei: rózsaszín, bíbor, zöld, indigó, színtelen, barna és fekete.

Metatron energiájához kapcsolható és a 11-es számhoz.

A harmónia, érzékenység, béke, nyugalom, intuíció, tisztaság és szépség köve. Kiegyensúlyoz. A színtelen turmalint a látnoki képességek fokozására használják. A kék turmalin tökéletes indigó színű és hatású, nagyon ritka. A rózsaszín és zöld kristály egy kőben (dinnyeturmalin) vagy ékszerben gyerekeknek a legjobb választás minden ásvány közül.

A fekete turmalin átlátszatlan vagy enyhén áttetsző, egyedülálló tulajdonsága, hogy nagy mértékben elnyeli a sötét, terhelő energiákat, így gyakorlatilag lehúzza viselőjéről és nem közvetíti vissza. Ez lehet az oka annak a hiedelemnek, hogy a fekete turmalint nem kell tisztítani. Ennek ellentmondok, mert hanggal és energiával jól tisztítható. Legalább …