Ugrás a fő tartalomra

A szellemi tisztaságról / Akhenaten

éteri
Az ember eredendő természete, amelyről előbb lemond, majd a tapasztalás labirintusában igyekszik újra elérni azt. A Föld a tapasztalások egyedülálló lehetőségét nyújtja az ember számára, aki a felejtés terhével ébred tudatára amikor elkezd járni ezen az úton. Nehéz, és áldás, mert lehetővé teszi az átalakulást, a megnemesedés útját.
Ebben az útvesztőben a hatások tömegével küzdötök, beléptek egy hatalmas olvasztótégelybe, ahol a lehetetlennel közeli kihívás útján szeparálódtok, hogy eredendő célotok szerint visszatérjetek az Egységbe.
A legnagyobb feladat ez az univerzumban, visszanyerni szellemi tisztaságotokat.
Labirintusotok tükrök és csapdák útvesztője és ez mind látszólagos. Elfelejtitek, hogy érinthetetlenek vagytok. Amint szabad akaratotok és isteniségetek kulcsát kézbe veszitek, szabadok vagytok.
A vágyak, félelmek, indulatok, tévedések a magatok által nyújtott réseken át működnek tudatosságotok mértéke szerint. Vegyétek magatokhoz az irányítást és a végeláthatatlan útvesztő egyetlen pontba sűrűsödik, amely fölé emel a látszatnak és szabadok vagytok.
Mindig szabadok vagytok, a legnagyobb szenvedés közepette éppen úgy, mint boldogságotok mámorában. A minősítés nem számít, sosem számított.
Egyetlen nézőpontból átlátod mindezt. Isteniséged nézőpontja feloldja az ellentéteket és akkor vagy tényleg boldog. Ez egyszerű abból az egyetlen pontból. Add fel a többit.
Ne vegyétek túl komolyan a szerepeket, amiket játszotok, maradjon az csupán játék. Isteni Énetek nézőpontja a szellemi tisztaságotok alapja. Ne engedjétek befolyni a látszatot. Leplezzétek le a tükröződő világot és éljetek ebben az isteni tapasztalatban, egymás iránt a legnagyobb szeretettel, mert mindez ti vagytok.
Akhenaten

Népszerű bejegyzések

Citrin, az aranykvarc

A citrin az ametiszt mellett az egyik legszebb megjelenésű kvarckristály. Ragyogóan szép, különösen a tiszta sárga, aranykvarc árnyalatok.

Numerológiailag a 6-os szám fejezi ki, rezgése Jophiel arkangyal és Kuthumi energiájához kapcsolódik.

Az emelkedett szellemiség, függetlenség, eredetiség, kreativitás és erő köve. Új utakra terel. Művészi beállítottságú emberek joggal vonzódnak hozzá. Fokozza az intuíciót, fogékonnyá tesz a teljesség, az egyetemes látásmód megtapasztalására. Az ametiszthez hasonlóan diszharmónia esetén ideges tüneteket okozhat, de ez kizárt, ha szimpátiából választjuk. Ebben az esetben kiegyensúlyoz, megnyugtat, az erő és magabiztosság érzésével tölt el.

Manapság a siker, bőség és szerencse köveként ismert, ennél azonban sokkal többet tud. Védelemre inkább a régebbi időkben használták és főleg a férfiak körében volt népszerű.

Eredeti megjelenésében a kristály gyakran barnás árnyalatú, magas hőfokon változik aranyszínű, kimondottan feltűnő, ragyogó drágakővé. Az…

Pirit, az energiapajzs

A pirit átlátszatlan, tömör vas-szulfid, amely általában arany és világos rézszínben található meg. Ez a tulajdonsága első látásra könnyen megtéveszti az embereket, ezért kapta a bolondok aranya gúnynevet. Az ásvány természetes formájában igazán szép, különösen a kocka alakzatokban képződött darabok.

Száma a négyes, az angyalok közül Uriel energiájához kapcsolható.

Népszerű szerencsekő, az erős akarat, siker, inspiráció, gazdagság és jólét kifejezője, de ennél sokkal többet tud. Magas rezgésű földelő ásvány, használata energikussá és magabiztossá tesz. Védelmező tulajdonsággal bír, tisztít és kiegyensúlyoz. Az auramező határait védi és megtartja, igyekszik regenerálni a sérült energiamezőt és megtartani az energiát. Ez a tulajdonsága hatásos védelmezővé teszi, árnyékol és pajzsként viselkedik, eltaszítva a viselőjével nem harmonizáló energiákat. Ehhez elég egy marokkövet a test közelében, például zsebben tartani.

Gömb vagy tojás alakúra csiszolva a térharmonizálásban használják, de…

Az átutazó ébredése

Az átutazó ébredése fejezi ki a jelenleg uralkodó életérzést. Személyes pillanat, sok millió ember személyes pillanata, abszolút szinkronicitásban összehangolva.

Az átmenet energiája úgy tombol mindenütt, mintha fejre állt volna a világ. A lehetőségek teljes skálája játszik, az őrült ellenállástól az átutazó szemlélődő nyugalmáig. Most mindenkinek csak saját magával van dolga.

Az ember személyes világa valóban a feje tetejére állni látszik. Ami eddig bevált, váratlanul csődöt mond, és minden új, amit készek vagyunk megismerni, működik. Miközben az egység vonzása örvénylik, a dualitás harsányan viccelődik velünk. Mindehhez a fegyorsult teremtés, meglepetésekkel teli, szokatlanul gyors manifesztációk játszanak.

Itt már tényleg csak a szemlélő nyugalma segít. Elfogadni, megengedni, mosolyogni, mert éppen születik valami új és gyönyörű.

Turmalin

A turmalin gyönyörű, magas szilíciumtartalmú kristály. Gyakran tökéletesen tiszta, egyetlen kristályon belül több színben tündököl és tökéletes kristályalakzatban növekszik. Színei: rózsaszín, bíbor, zöld, indigó, színtelen, barna és fekete.

Metatron energiájához kapcsolható és a 11-es számhoz.

A harmónia, érzékenység, béke, nyugalom, intuíció, tisztaság és szépség köve. Kiegyensúlyoz. A színtelen turmalint a látnoki képességek fokozására használják. A kék turmalin tökéletes indigó színű és hatású, nagyon ritka. A rózsaszín és zöld kristály egy kőben (dinnyeturmalin) vagy ékszerben gyerekeknek a legjobb választás minden ásvány közül.

A fekete turmalin átlátszatlan vagy enyhén áttetsző, egyedülálló tulajdonsága, hogy nagy mértékben elnyeli a sötét, terhelő energiákat, így gyakorlatilag lehúzza viselőjéről és nem közvetíti vissza. Ez lehet az oka annak a hiedelemnek, hogy a fekete turmalint nem kell tisztítani. Ennek ellentmondok, mert hanggal és energiával jól tisztítható. Legalább …