A toleranciáról / Akhenaten

tisztaság
A toleranciáról beszélünk, a megbecsülésről és a szeretetről, amelyet embertársaid iránt érzel vagy nem érzel.
Vizsgáljátok meg magatokban, hogyan viszonyultok az emberekhez. Válasszatok ki arcokat a hétköznapjaitokból, az útjaitokról és kezdjetek el érezni irántuk. Amíg a szeretet meg nem születik a szívetekben minden ember iránt, amíg nem érzitek át, lehántva különvalóságotok illúzióját, addig nem éritek el a toleranciát sem.
A megbecsülés szeretet. Sokkal szebb szó ez a tiszteletnél, amely az elvárások tömegének emlékét ébreszti bennetek. A megbecsülés mélyen belőletek fakad, az elfogadásból, önmagatok és mások elfogadásából. Bárhogyan látjátok a másságot, és sokféleképpen látjátok sokféleségetek tükrében, annál inkább érzitek, hogy minden különbözőség az elfogadáson keresztül éri el a megbecsülést és a toleranciát.
Tudjátok-e szeretni más igazságát, amely a tiéteken látszólag kívül áll? Tudjátok-e, hogy Isten a szívetekben várja, hogy az ő szemén keresztül ismerjétek meg magatokat és a világot, amelyet teremtetek? Hogyan utasíthatnátok el mindazt, amelynek a részei vagytok és amely a részetek.
A tolerancia a megértés leckéje, a szeretet fokmérője, amely megmutatja ki vagy.
Élj szeretettel és hiszed vagy tudod, hogy egy Isten rejtőzik az álarcod mögött, a teljes emberiséget szolgálod. Kivételek nélkül.
Szeretünk határtalanul.
Akhenaten