Ugrás a fő tartalomra

A fogadalmakról / Akhenaten

éteri
Számtalan terhet hordoztok magatokkal, amikre nincs szükségetek, és ezen túl gyakran nincs tudomásotok róla. A életek látszólagos körforgásában rendelkeztek minden tapasztalattal és a velük hozott sallangokkal, örök érvényű fogadalmaitokkal, amelyek hatnak az időn túl. Ezek a hatások erők, megnyilvánulnak és befolyásolnak. Szívetekből erednek, elfogadásból, hitből, és minél mélyebb hitből, annál nagyobb erővel nyilvánulnak meg.
Most, amikor szabadságotok útját járjátok, ezek a fogadalmak, valamikori szolgálóitok egyre inkább terheitekké válnak. Nincs szükségetek rájuk.
Emlékezzetek, derítsétek fel és engedjétek el őket. Tegyetek nyilatkozatot szándékaitokról Isteni Énetek felé, mert ez a legegyszerűbb és leghatékonyabb módja a megszabadulásnak. Mondjatok le róluk. Semmi sem történik meg magától, döntenetek kell és kinyilvánítani döntéseiteket.
Megmagyarázhatatlan viszonyotok a szegénységhez, a magányhoz, számos vallási kötöttséghez, magánéleti kudarchoz, amely úgy érzitek, hogy korlátok közé zár titeket, ide vezethető vissza. Tudjátok, vagy sem, mondjatok le róluk. Szabad lények vagytok, oldjátok fel önként felépített korlátaitokat.
Minden amit kinyilvánítotok, megvalósulásra tör. Amíg léteznek, fogadalmaitok vezérlik ezeket a folyamatokat. Higgyetek magatokban és érjétek el saját erőtöket, Isteni Énetek erejét.
Sokan félreértették a karmáról szóló üzeneteket. A csodákat azok élik át, akik megtették a döntés lépését. Döntés nélkül nem történik semmi.
Kérjétek magatokhoz erőtöket, vegyétek magatokhoz szabadságotok ajándékait. Minden döntésetek, amellyel Isteni Énetek felé fordultok, megszabadít túlhaladott energiáitoktól, terheitektől. Gondolkodjatok ezen. Fejtsétek meg sorsotok történéseit.
Szeretettel engedjétek el megszokott kötelékeiteket és töltekezzetek fel isteniségetek fényével.
Akhenaten

Népszerű bejegyzések

Herkimer gyémánt

A Herkimer gyémánt tiszta, ragyogó megjelenésű, színtelen kvarc, amely rövid, két csúcsban végződő alakzatát a természettől nyeri, és így lelhető fel a Föld több pontján, New Yorktól Tibetig. Nevét a New York melletti lelőhelyről kapta. Kristályos szilícium-dioxid, amelyben helyenként szivárványszínű zárványok, levegő, ritkán víz, esetleg apró szénszemcsék találhatók. Érdekes kivételek a füstkvarchoz hasonlító darabok, amelyek egészen más metafizikai tulajdonságokat hordoznak.

Számmisztikai megfelelője a 3-as, Raziel angyal energiájához kapcsolódik, de minden jellegű felsőbb kapcsolatteremtéshez, gyógyításhoz, angyalkommunikációhoz alkalmas.

Kiemelkedően magas rezgésű kristály, amely rövid, kétvégű formájánál fogva két irányú energiaáramlást tesz lehetővé és nem csak átvezeti, hanem tárolja és visszaközvetíti az információt. A tisztánlátás és a telepatikus képességek fokozása miatt népszerű, a tudatos álmodók és pszichikai képességekkel kísérletezők kedvenc köve.

Felerősít minden r…

Citrin, az aranykvarc

A citrin az ametiszt mellett az egyik legszebb megjelenésű kvarckristály. Ragyogóan szép, különösen a tiszta sárga, aranykvarc árnyalatok.

Numerológiailag a 6-os szám fejezi ki, rezgése Jophiel arkangyal és Kuthumi energiájához kapcsolódik.

Az emelkedett szellemiség, függetlenség, eredetiség, kreativitás és erő köve. Új utakra terel. Művészi beállítottságú emberek joggal vonzódnak hozzá. Fokozza az intuíciót, fogékonnyá tesz a teljesség, az egyetemes látásmód megtapasztalására. Az ametiszthez hasonlóan diszharmónia esetén ideges tüneteket okozhat, de ez kizárt, ha szimpátiából választjuk. Ebben az esetben kiegyensúlyoz, megnyugtat, az erő és magabiztosság érzésével tölt el.

Manapság a siker, bőség és szerencse köveként ismert, ennél azonban sokkal többet tud. Védelemre inkább a régebbi időkben használták és főleg a férfiak körében volt népszerű.

Eredeti megjelenésében a kristály gyakran barnás árnyalatú, magas hőfokon változik aranyszínű, kimondottan feltűnő, ragyogó drágakővé. Az…

Pirit, az energiapajzs

A pirit átlátszatlan, tömör vas-szulfid, amely általában arany és világos rézszínben található meg. Ez a tulajdonsága első látásra könnyen megtéveszti az embereket, ezért kapta a bolondok aranya gúnynevet. Az ásvány természetes formájában igazán szép, különösen a kocka alakzatokban képződött darabok.

Száma a négyes, az angyalok közül Uriel energiájához kapcsolható.

Népszerű szerencsekő, az erős akarat, siker, inspiráció, gazdagság és jólét kifejezője, de ennél sokkal többet tud. Magas rezgésű földelő ásvány, használata energikussá és magabiztossá tesz. Védelmező tulajdonsággal bír, tisztít és kiegyensúlyoz. Az auramező határait védi és megtartja, igyekszik regenerálni a sérült energiamezőt és megtartani az energiát. Ez a tulajdonsága hatásos védelmezővé teszi, árnyékol és pajzsként viselkedik, eltaszítva a viselőjével nem harmonizáló energiákat. Ehhez elég egy marokkövet a test közelében, például zsebben tartani.

Gömb vagy tojás alakúra csiszolva a térharmonizálásban használják, de…

Az átutazó ébredése

Az átutazó ébredése fejezi ki a jelenleg uralkodó életérzést. Személyes pillanat, sok millió ember személyes pillanata, abszolút szinkronicitásban összehangolva.

Az átmenet energiája úgy tombol mindenütt, mintha fejre állt volna a világ. A lehetőségek teljes skálája játszik, az őrült ellenállástól az átutazó szemlélődő nyugalmáig. Most mindenkinek csak saját magával van dolga.

Az ember személyes világa valóban a feje tetejére állni látszik. Ami eddig bevált, váratlanul csődöt mond, és minden új, amit készek vagyunk megismerni, működik. Miközben az egység vonzása örvénylik, a dualitás harsányan viccelődik velünk. Mindehhez a fegyorsult teremtés, meglepetésekkel teli, szokatlanul gyors manifesztációk játszanak.

Itt már tényleg csak a szemlélő nyugalma segít. Elfogadni, megengedni, mosolyogni, mert éppen születik valami új és gyönyörű.