A fogadalmakról / Akhenaten

tisztaság
Számtalan terhet hordoztok magatokkal, amikre nincs szükségetek, és ezen túl gyakran nincs tudomásotok róla. A életek látszólagos körforgásában rendelkeztek minden tapasztalattal és a velük hozott sallangokkal, örök érvényű fogadalmaitokkal, amelyek hatnak az időn túl. Ezek a hatások erők, megnyilvánulnak és befolyásolnak. Szívetekből erednek, elfogadásból, hitből, és minél mélyebb hitből, annál nagyobb erővel nyilvánulnak meg.
Most, amikor szabadságotok útját járjátok, ezek a fogadalmak, valamikori szolgálóitok egyre inkább terheitekké válnak. Nincs szükségetek rájuk.
Emlékezzetek, derítsétek fel és engedjétek el őket. Tegyetek nyilatkozatot szándékaitokról Isteni Énetek felé, mert ez a legegyszerűbb és leghatékonyabb módja a megszabadulásnak. Mondjatok le róluk. Semmi sem történik meg magától, döntenetek kell és kinyilvánítani döntéseiteket.
Megmagyarázhatatlan viszonyotok a szegénységhez, a magányhoz, számos vallási kötöttséghez, magánéleti kudarchoz, amely úgy érzitek, hogy korlátok közé zár titeket, ide vezethető vissza. Tudjátok vagy sem, mondjatok le róluk. Szabad lények vagytok, oldjátok fel önként felépített korlátaitokat.
Minden amit kinyilvánítotok, megvalósulásra tör. Amíg léteznek, fogadalmaitok vezérlik ezeket a folyamatokat. Higgyetek magatokban és érjétek el saját erőtöket, Isteni Énetek erejét.
Sokan félreértették a karmáról szóló üzeneteket. A csodákat azok élik át, akik megtették a döntés lépését. Döntés nélkül nem történik semmi.
Kérjétek magatokhoz erőtöket, vegyétek magatokhoz szabadságotok ajándékait. Minden döntésetek, amellyel Isteni Énetek felé fordultok, megszabadít túlhaladott energiáitoktól, terheitektől. Gondolkodjatok ezen. Fejtsétek meg sorsotok történéseit.
Szeretettel engedjétek el megszokott kötelékeiteket és töltekezzetek fel isteniségetek fényével.
Akhenaten