Érzések és gondolatok

energia
Mindenekelőtt visszautalok erre a gondolatra.
Jól néznénk ki, ha mindenki csak a tudatosan választott vagy a vonzódásának megfelelő energiákat integrálná. Ennél azért sokkal több történik. Számoljunk minden árnyalattal, akár látjuk, akár nem.
Javarészt azt látom, hogy az ember bármilyen szintre helyezi magát, (ami szerintem szükségtelen), nagyon határozottan tudni véli, hogy a másiknak mire van szüksége, stb. Tele vannak ezzel a fórumok. Lényegtelen, hogy simogatják vagy püfölik a másik fejét, bennem ugyanazt az érzést kelti.
Megosztjuk a magunkét a magunk módján, mint jómagam is ezen a blogon. Tapasztalattól függ, hogy ki mit ad és az olvasón, hogy mit fogad be.
Túlkínálat van, ezért ideje tudatosítani, hogy a választ simán megtaláljuk önmagunkban. Minden eszközzel rendelkezünk ... és mellette jó olvasgatni a többieket. Az írások mögött emberek vannak, emberi tapasztalatokkal vagy emberi tévedésekkel. Minden átadásra kerülhet. Automatikusan nem kell semmit sem elhinni. Néhány tanfolyamra is gondolok. Mindig van, aki látja és van, aki megfizeti.