A varázslatról / Akhenaten

tisztaság
Az életed tele van varázslattal akkor is, amikor nem veszed észre. A varázslatot élheted csodaként és megjelenhet fájdalmas tapasztalatként.
A varázslat nem minősített eszköz, az erők játéka, amelynek meghatározott iránya van. Minél inkább irányítod ezeket az erőket, annál inkább jelenvalóvá tudod tenni az életedben.
Izgat titeket ez a téma. Legyetek óvatosak vele.
Az erő, amelyet megindítasz hullámot vet körülötted, akciót eredményez, így az önös érdekek gyakran jelentős következményeket hívnak. Aminek irányt adsz az előbb-utóbb célba ér és megkérdezem, tudod-e, hogy hol van az a cél. Mindig önmagadban. Nincs olyan erő, amely ne térne vissza hozzád.
Meg is oldódna ez a kérdés, ha nem lenne a megalkuvás. Egy pillanatra sem csukhatod be a szemed, légy éber. Ha valódi békére vársz, nem is foglalkozol ezzel. Megalkudhatsz egy cél érdekében, de ehhez el kell felejtened, hogy ki vagy és miért vagy itt. Nem veheted komolyan, hogy feláldozod valódi céljaidat hétköznapjaid érdekeiért. A felelősség a tiéd.
Engedd be a csodákat és nem lesz szükséged varázslatra. A csodák jelen vannak és azt találják meg, aki befogadja őket. Éld át és elfelejtesz mindent, ami csapdába csalhat. A csoda kiemel a hétköznapokból és megismerheted azt, ami a boldogság.
A megnyugvás, a biztonság látszólagos. Ez egy mozgó, változó világegyetem. Igazodj hozzá a változáshoz. Ismerd fel, hogy a változással való együtt-mozdulás mindig közelebb visz léted valódi céljához.
A varázslat is változás, amelynek irányát ti szabjátok meg, kisebb vagy nagyobb tudatossággal. Sosem lehetsz biztos benne. Nincs szükséged varázslatra.
A csodára vársz, ami nap mint nap kopogtat és várja, hogy beengedd. A csoda téged talál meg, nem akarja a másik embert befolyásolni, mindig ahhoz kapcsolódik, aki dönt, kerülőút nélkül.
Varázslataitok beavatkoznak számos ember sorsába, minél nagyobb erőt fejtetek ki, annál hatalmasabb visszacsapással. Megéri ezt?
Dolgozz azon, hogy szabad légy. Szabadságod megadja amire vársz. Szabadságodban megfeledkezel minderről és emeled a létezés fényét. A teremtés tökéletes és te része vagy ennek a tökéletességnek. Hagyd a teremtés erőit, hogy járják útjukat és gyönyörködj benne. Bízz a teremtés tökéletességében és légy boldog.
Akhenaten