Ugrás a fő tartalomra

A varázslatról / Akhenaten

éteri
Az életed tele van varázslattal akkor is, amikor nem veszed észre. A varázslatot élheted csodaként és megjelenhet fájdalmas tapasztalatként.
A varázslat nem minősített eszköz, az erők játéka, amelynek meghatározott iránya van. Minél inkább irányítod ezeket az erőket, annál inkább jelenvalóvá tudod tenni az életedben.
Izgat titeket ez a téma. Legyetek óvatosak vele.
Az erő, amelyet megindítasz hullámot vet körülötted, akciót eredményez, így az önös érdekek gyakran jelentős következményeket hívnak. Aminek irányt adsz az előbb-utóbb célba ér és megkérdezem, tudod-e, hogy hol van az a cél. Mindig önmagadban. Nincs olyan erő, amely ne térne vissza hozzád.
Meg is oldódna ez a kérdés, ha nem lenne a megalkuvás. Egy pillanatra sem csukhatod be a szemed, légy éber. Ha valódi békére vársz, nem is foglalkozol ezzel. Megalkudhatsz egy cél érdekében, de ehhez el kell felejtened, hogy ki vagy és miért vagy itt. Nem veheted komolyan, hogy feláldozod valódi céljaidat hétköznapjaid érdekeiért. A felelősség a tiéd.
Engedd be a csodákat és nem lesz szükséged varázslatra. A csodák jelen vannak és azt találják meg, aki befogadja őket. Éld át és elfelejtesz mindent, ami csapdába csalhat. A csoda kiemel a hétköznapokból és megismerheted azt, mi a boldogság.
A megnyugvás, a biztonság látszólagos. Ez egy mozgó, változó világegyetem. Igazodj hozzá a változáshoz. Ismerd fel, hogy a változással való együtt-mozdulás mindig közelebb visz léted valódi céljához.
A varázslat is változás, amelynek irányát ti szabjátok meg, kisebb vagy nagyobb tudatossággal. Sosem lehetsz biztos benne. Nincs szükséged varázslatra.
A csodára vársz, ami nap mint nap kopogtat és várja, hogy beengedd. A csoda téged talál meg, nem akarja a másik embert befolyásolni, mindig ahhoz kapcsolódik, aki dönt, kerülőút nélkül.
Varázslataitok beavatkoznak számos ember sorsába, minél nagyobb erőt fejtetek ki, annál hatalmasabb visszacsapással. Megéri ezt?
Dolgozz azon, hogy szabad légy. Szabadságod megadja amire vársz. Szabadságodban megfeledkezel minderről és emeled a létezés fényét. A teremtés tökéletes és te része vagy ennek a tökéletességnek. Hagyd a teremtés erőit, hogy járják útjukat és gyönyörködj benne. Bízz a teremtés tökéletességében és légy boldog.
Akhenaten

Népszerű bejegyzések

Citrin, az aranykvarc

A citrin az ametiszt mellett az egyik legszebb megjelenésű kvarckristály. Ragyogóan szép, különösen a tiszta sárga, aranykvarc árnyalatok.

Numerológiailag a 6-os szám fejezi ki, rezgése Jophiel arkangyal és Kuthumi energiájához kapcsolódik.

Az emelkedett szellemiség, függetlenség, eredetiség, kreativitás és erő köve. Új utakra terel. Művészi beállítottságú emberek joggal vonzódnak hozzá. Fokozza az intuíciót, fogékonnyá tesz a teljesség, az egyetemes látásmód megtapasztalására. Az ametiszthez hasonlóan diszharmónia esetén ideges tüneteket okozhat, de ez kizárt, ha szimpátiából választjuk. Ebben az esetben kiegyensúlyoz, megnyugtat, az erő és magabiztosság érzésével tölt el.

Manapság a siker, bőség és szerencse köveként ismert, ennél azonban sokkal többet tud. Védelemre inkább a régebbi időkben használták és főleg a férfiak körében volt népszerű.

Eredeti megjelenésében a kristály gyakran barnás árnyalatú, magas hőfokon változik aranyszínű, kimondottan feltűnő, ragyogó drágakővé. Az…

Pirit, az energiapajzs

A pirit átlátszatlan, tömör vas-szulfid, amely általában arany és világos rézszínben található meg. Ez a tulajdonsága első látásra könnyen megtéveszti az embereket, ezért kapta a bolondok aranya gúnynevet. Az ásvány természetes formájában igazán szép, különösen a kocka alakzatokban képződött darabok.

Száma a négyes, az angyalok közül Uriel energiájához kapcsolható.

Népszerű szerencsekő, az erős akarat, siker, inspiráció, gazdagság és jólét kifejezője, de ennél sokkal többet tud. Magas rezgésű földelő ásvány, használata energikussá és magabiztossá tesz. Védelmező tulajdonsággal bír, tisztít és kiegyensúlyoz. Az auramező határait védi és megtartja, igyekszik regenerálni a sérült energiamezőt és megtartani az energiát. Ez a tulajdonsága hatásos védelmezővé teszi, árnyékol és pajzsként viselkedik, eltaszítva a viselőjével nem harmonizáló energiákat. Ehhez elég egy marokkövet a test közelében, például zsebben tartani.

Gömb vagy tojás alakúra csiszolva a térharmonizálásban használják, de…

Az átutazó ébredése

Az átutazó ébredése fejezi ki a jelenleg uralkodó életérzést. Személyes pillanat, sok millió ember személyes pillanata, abszolút szinkronicitásban összehangolva.

Az átmenet energiája úgy tombol mindenütt, mintha fejre állt volna a világ. A lehetőségek teljes skálája játszik, az őrült ellenállástól az átutazó szemlélődő nyugalmáig. Most mindenkinek csak saját magával van dolga.

Az ember személyes világa valóban a feje tetejére állni látszik. Ami eddig bevált, váratlanul csődöt mond, és minden új, amit készek vagyunk megismerni, működik. Miközben az egység vonzása örvénylik, a dualitás harsányan viccelődik velünk. Mindehhez a fegyorsult teremtés, meglepetésekkel teli, szokatlanul gyors manifesztációk játszanak.

Itt már tényleg csak a szemlélő nyugalma segít. Elfogadni, megengedni, mosolyogni, mert éppen születik valami új és gyönyörű.

Turmalin

A turmalin gyönyörű, magas szilíciumtartalmú kristály. Gyakran tökéletesen tiszta, egyetlen kristályon belül több színben tündököl és tökéletes kristályalakzatban növekszik. Színei: rózsaszín, bíbor, zöld, indigó, színtelen, barna és fekete.

Metatron energiájához kapcsolható és a 11-es számhoz.

A harmónia, érzékenység, béke, nyugalom, intuíció, tisztaság és szépség köve. Kiegyensúlyoz. A színtelen turmalint a látnoki képességek fokozására használják. A kék turmalin tökéletes indigó színű és hatású, nagyon ritka. A rózsaszín és zöld kristály egy kőben (dinnyeturmalin) vagy ékszerben gyerekeknek a legjobb választás minden ásvány közül.

A fekete turmalin átlátszatlan vagy enyhén áttetsző, egyedülálló tulajdonsága, hogy nagy mértékben elnyeli a sötét, terhelő energiákat, így gyakorlatilag lehúzza viselőjéről és nem közvetíti vissza. Ez lehet az oka annak a hiedelemnek, hogy a fekete turmalint nem kell tisztítani. Ennek ellentmondok, mert hanggal és energiával jól tisztítható. Legalább …