Gondolatok

gondolatok
Abból indulok ki, hogy az ember gyógyulásának legfőbb eszköze önmaga, hogy megtanulja meggyógyítani önmagát. Magam is számos módszert megismertem, a végén mégis ehhez a gondolathoz jutok.
Az általános elképzelés az, hogy behívjuk az energiát, bevonzzuk amit szeretnénk magunkénak tudni, vagy megpróbáljuk átalakítani, stb.
Nekem jobban tetszik az, hogy hová, minek a helyére? Elgondolkodtató, hogy mennyire tele vagyunk minden mással. Kipróbáltam egy oldást a túlélési ösztönnel kapcsolatban, majd elővettem a bűntudatot, szégyent és egyáltalán az áldozati energiát. Jól működik mindez a Felsőbb Énnel együttműködve. Spirituális nagytakarítás sejtszintig. Még azon sem nagyon rágódom, hogy mi is jön a helyére. Elég, ha tudom, hogy minden nyűgöm okai erejüket vesztve aligha szólnak bele a teremtés eme fázisába. Olyan ez, mint egy kísérlet, egy folyamat, ami később mutatkozik meg igazán. Garanciának elfogadom magát az Isteni Ént. Az egyik legnagyobb lecke úgyis a bizalom. Ha ez megvan, akkor minden megvan.