Az üzenetekről / Akhenaten

tisztaság
Az üzenetek azért fontosak, mert attól amit olvasol, az apró észlelésekig, amit az érzékeid közvetítenek, mind üzenetek tömegével látnak el és neked mindhez közöd van. Tudatosan vagy tudattalanul feldolgozod őket és befolyásolnak téged. Minden üzenetnek megvan a maga igazsága, a természeti igazsága, az isteni igazsága és a személyes igazsága. Az, hogy az üzenet érzelmi vagy információtartalma számodra mit közvetít, a te tudatosságod, nyitottságod és tapasztalati tudásod határozza meg. Minél tájékozottabb és tapasztaltabb vagy, annál toleránsabb ezekkel az igazságokkal. Meglátod bennük a létezés, a másik lény valóságát és uralkodó minőségét.
Bízd magad az érzéseidre, nem kell azonosulnod semmivel, nem kell elfogadnod semmit. Amit úgy érzel, hogy gazdagabbá tesz, azt vedd magadhoz és vesd el a többit. Élj a megkülönböztetéssel és vizsgálódj. A természet üzenetei tanítanak a természetről, az ember üzenetei tanítanak az emberről és a fény világának létezői tanítanak a teljességről és a Fényről.
Legyen ez számodra az élmények és tapasztalások világa, éld meg annak, ami valójában, megbecsüléssel, szeretettel és önmagad teljességének elfogadásával. Légy boldog.
Akhenaten