Az ünnepről / Akhenaten

tisztaság
Minden ünnep Isten ünnepe, az öröm kifejeződése. Amikor magatokat ünneplitek a szívetek megtelik szeretettel. Magatokat ünneplitek egymásban és mindabban, ami számotokra elmúlt, hiszen az ünnep az örökkévaló pillanat örömét adja nektek. Valódi ünnepeitek kívül vezetnek titeket az időn, felszabadultok és szárnyaltok.
Becsüljétek meg az öröm kifejeződésének ezeket a lehetőségeit és ünnepeljetek amikor úgy érzitek, hogy az öröm átjárja a szíveteket. Az ünnep lebontja a gátakat, amiket magatok közé emeltek, még ha időlegesen is.
Ilyenkor megszaporodnak a csodák. Tegyetek egyetlen apró lépést és meglátjátok, a válasz az öröm szárnyain közeledik hozzátok. A valódi ünnepen nem vagytok egyedül, ha látnátok a ragyogást, ami körülvesz benneteket, tudnátok miről beszélek. Sokan úgy mondjátok, angyalok szállnak le közétek. Azok, akik mindig veletek vannak és sokan mások. Isten ragyogó gyermekei veletek szárnyalnak, amikor megnyílik a szívetek egymás felé.
Tartsátok meg ezt az energiát. Vigyétek magatokkal tovább, hogy uralja a hétköznapotokat.
A hétköznapjaitokban teszitek mindazt a szolgálatot, amelyet vállaltatok és amelyet mint célt kerestek talán egész életetekben.
Szeretettel vidd be ezt az energiát a hétköznapjaidba. Legyen minél több ünneped, amikor megbecsülöd magad, mi mindig azt tesszük veled, szeretettel.
Akhenaten