Ugrás a fő tartalomra

Az áttetszőségről / Akhenaten

éteri
Arról beszélünk, hogyan legyél önmagad eszköze a beteljesedéshez vezető úton. A bizalomról és az önmagadba vetett hitről.
Van egy elképzelésed a világról, azt hiszed, hogy addig tart, ameddig végiglátsz benne, azt hiszed, hogy valahol vége van, bár elképzelni nem tudod hol. Hogyan is képzelhetnéd el a határtalant? Ameddig ellátsz, létezők tömegét látod magad körül. Emberek és lények tömegét látod és talán számolsz vele, hogy sokkal több az, mint amit fel tudsz fogni.
És most nézzünk másfelé. Nézz önmagadba. A rajtad kívül érzékelteket nem tudod átfogni, vajon mit kezdesz azzal, amit önmagadban találsz? Az Isteni Én nézőpontjáról beszélek. Hol a tiéd? Hol van az a magadban? Honnan nézel magadra? Ki az az én, aki te vagy?
A legrövidebb út, hogy vedd fel az Isteni Éned nézőpontját, azonosulj vele. Ne próbáld megmagyarázni, az szükségtelen. Add át magad az Isteni Én erejének, engedd be, érezz és tanulj. Ehhez kell az átlátszóság. Tudni, hogy az Isten, az Isteni Én nem rajtad kívül áll. Ez az elsődleges tudnivaló. Ez után körülnézhetsz, hogy kik segítenek téged. Úgy hívod: angyalok, mesterek, istenek ... Valóban ott vannak és segítenek, amikor kéred. Mindig csak akkor, amikor kéred őket. Mire gondolsz, ők mit látnak belőled?
Sokkal többet. Többet, mint amit te magadból. Csak az ember képes elzárni magát bármitől is, saját akaratából. Ez a lényeg. Akaratod erejével szabadítsd fel magad és merj ránézni a világra. Nézz vissza rájuk és szeretettel fogadd el, hogy bármit gondolsz és bármit teszel, nem bújhatsz el. Paravánod átlátszó. Te is átlátszó vagy. Illúzióid burkába takarózhatsz, de ezek nem léteznek. Fogadd el bizalommal, hogy átlátszó vagy.
Az egész világ az, hiszen belefér egy pillanatba, nincs elkülönülve egyetlen apró része sem. Légy bizalommal ennek az egész gyönyörű pillanatnak a tudatos alkotórésze. Bízz Istenben, bízz magadban, bízz a szeretetben, amely összefogja mindezt.
Bármit választasz, akiről úgy gondolod, hogy láthat, tudd, hogy te vagy aki lát.
Akhenaten

Népszerű bejegyzések

Citrin, az aranykvarc

A citrin az ametiszt mellett az egyik legszebb megjelenésű kvarckristály. Ragyogóan szép, különösen a tiszta sárga, aranykvarc árnyalatok.

Numerológiailag a 6-os szám fejezi ki, rezgése Jophiel arkangyal és Kuthumi energiájához kapcsolódik.

Az emelkedett szellemiség, függetlenség, eredetiség, kreativitás és erő köve. Új utakra terel. Művészi beállítottságú emberek joggal vonzódnak hozzá. Fokozza az intuíciót, fogékonnyá tesz a teljesség, az egyetemes látásmód megtapasztalására. Az ametiszthez hasonlóan diszharmónia esetén ideges tüneteket okozhat, de ez kizárt, ha szimpátiából választjuk. Ebben az esetben kiegyensúlyoz, megnyugtat, az erő és magabiztosság érzésével tölt el.

Manapság a siker, bőség és szerencse köveként ismert, ennél azonban sokkal többet tud. Védelemre inkább a régebbi időkben használták és főleg a férfiak körében volt népszerű.

Eredeti megjelenésében a kristály gyakran barnás árnyalatú, magas hőfokon változik aranyszínű, kimondottan feltűnő, ragyogó drágakővé. Az…

Pirit, az energiapajzs

A pirit átlátszatlan, tömör vas-szulfid, amely általában arany és világos rézszínben található meg. Ez a tulajdonsága első látásra könnyen megtéveszti az embereket, ezért kapta a bolondok aranya gúnynevet. Az ásvány természetes formájában igazán szép, különösen a kocka alakzatokban képződött darabok.

Száma a négyes, az angyalok közül Uriel energiájához kapcsolható.

Népszerű szerencsekő, az erős akarat, siker, inspiráció, gazdagság és jólét kifejezője, de ennél sokkal többet tud. Magas rezgésű földelő ásvány, használata energikussá és magabiztossá tesz. Védelmező tulajdonsággal bír, tisztít és kiegyensúlyoz. Az auramező határait védi és megtartja, igyekszik regenerálni a sérült energiamezőt és megtartani az energiát. Ez a tulajdonsága hatásos védelmezővé teszi, árnyékol és pajzsként viselkedik, eltaszítva a viselőjével nem harmonizáló energiákat. Ehhez elég egy marokkövet a test közelében, például zsebben tartani.

Gömb vagy tojás alakúra csiszolva a térharmonizálásban használják, de…

Az átutazó ébredése

Az átutazó ébredése fejezi ki a jelenleg uralkodó életérzést. Személyes pillanat, sok millió ember személyes pillanata, abszolút szinkronicitásban összehangolva.

Az átmenet energiája úgy tombol mindenütt, mintha fejre állt volna a világ. A lehetőségek teljes skálája játszik, az őrült ellenállástól az átutazó szemlélődő nyugalmáig. Most mindenkinek csak saját magával van dolga.

Az ember személyes világa valóban a feje tetejére állni látszik. Ami eddig bevált, váratlanul csődöt mond, és minden új, amit készek vagyunk megismerni, működik. Miközben az egység vonzása örvénylik, a dualitás harsányan viccelődik velünk. Mindehhez a fegyorsult teremtés, meglepetésekkel teli, szokatlanul gyors manifesztációk játszanak.

Itt már tényleg csak a szemlélő nyugalma segít. Elfogadni, megengedni, mosolyogni, mert éppen születik valami új és gyönyörű.

Turmalin

A turmalin gyönyörű, magas szilíciumtartalmú kristály. Gyakran tökéletesen tiszta, egyetlen kristályon belül több színben tündököl és tökéletes kristályalakzatban növekszik. Színei: rózsaszín, bíbor, zöld, indigó, színtelen, barna és fekete.

Metatron energiájához kapcsolható és a 11-es számhoz.

A harmónia, érzékenység, béke, nyugalom, intuíció, tisztaság és szépség köve. Kiegyensúlyoz. A színtelen turmalint a látnoki képességek fokozására használják. A kék turmalin tökéletes indigó színű és hatású, nagyon ritka. A rózsaszín és zöld kristály egy kőben (dinnyeturmalin) vagy ékszerben gyerekeknek a legjobb választás minden ásvány közül.

A fekete turmalin átlátszatlan vagy enyhén áttetsző, egyedülálló tulajdonsága, hogy nagy mértékben elnyeli a sötét, terhelő energiákat, így gyakorlatilag lehúzza viselőjéről és nem közvetíti vissza. Ez lehet az oka annak a hiedelemnek, hogy a fekete turmalint nem kell tisztítani. Ennek ellentmondok, mert hanggal és energiával jól tisztítható. Legalább …