Ugrás a fő tartalomra

A kristálytudatosságról / Akhenaten

éteri
Előszeretettel kapcsoljátok ezt a fogalmat a földi miliőhöz, amit a kristálybirodalom testesít meg számotokra. Másról van szó. Kristályaitok kedves segítőitek, szépséges társaitok az úton. A kristályok tudatossága a Föld történetének eseményeit hordozza, a minőségeiteket és azokét, akik emlékezete a múlté.
A kristálytudatosság a dimenziók tereit, kiterjedéseit foglalja magába. Felemelkedett létezők kiterjedt tudatosságát és elképzelhetetlenül tág világegyetem térségeit az ismert dimenzión túl.
Összekapcsolódtok ezekkel a terekkel, akár akarjátok, akár nem. A láncolat összefügg. Tudatosan kapcsolódtok számos képviselőjéhez. Minden ilyen térségnek megvan a maga tudatossága. Ehhez viszonyultok ti is a felemelkedésben. Együtt emelkedik minden ragyogó lény a maga által teremtett valóságban.
Segítőitek maguk is részei a folyamatnak. Látnátok ezeket a régiókat, mind egyre finomabb anyagiságban, az energia eltérő megnyilvánulási fokán léteznek. Szépséges világok ezek. Alapminőségük a kristálytudatosság. Ide tartotok.
A kristálytudatosság kizárja a félelem energiáit. A jelen környezetben megnyilvánuló ártalmas energiák nem kapnak talajt, nincs ami befogadja őket, ezért hatástalanok, képtelenek a megnyilvánulásra.
Szeretet létezik mindenütt.
A küszöb, amit átléptek maga is egy különálló világ, ami létjogosultságra tör. Fejlődni nem tud, visszakapaszkodik a megszokott talajba, az ember jelenti számára az életet. Az emberi tudatosság fejlődése kiiktatja őket, kitépi gyökereiket. Nincs dolgotok velük, hatásukat elvesztik fölöttetek. Így van rendjén.
Helyezzétek figyelmeteket a magasságokba, középpontotokba, a fény magjaiba bennetek. Ott vannak és arra várnak, hogy éljetek velük, ők a ti lehetőségeitek. Magatokban hordoztok minden fénymagot, fedezzétek fel kristályos létezői minőségeteket. Ez a dolgotok.
Élvezettel járjatok az úton, szeretettel hívjátok a Fény segítőit, hogy fogják kezeteket, vezessenek be lényetek legmélyebb valóságába, Isteniségetek szentélyébe.
Akhenaten

Népszerű bejegyzések

Citrin, az aranykvarc

A citrin az ametiszt mellett az egyik legszebb megjelenésű kvarckristály. Ragyogóan szép, különösen a tiszta sárga, aranykvarc árnyalatok.

Numerológiailag a 6-os szám fejezi ki, rezgése Jophiel arkangyal és Kuthumi energiájához kapcsolódik.

Az emelkedett szellemiség, függetlenség, eredetiség, kreativitás és erő köve. Új utakra terel. Művészi beállítottságú emberek joggal vonzódnak hozzá. Fokozza az intuíciót, fogékonnyá tesz a teljesség, az egyetemes látásmód megtapasztalására. Az ametiszthez hasonlóan diszharmónia esetén ideges tüneteket okozhat, de ez kizárt, ha szimpátiából választjuk. Ebben az esetben kiegyensúlyoz, megnyugtat, az erő és magabiztosság érzésével tölt el.

Manapság a siker, bőség és szerencse köveként ismert, ennél azonban sokkal többet tud. Védelemre inkább a régebbi időkben használták és főleg a férfiak körében volt népszerű.

Eredeti megjelenésében a kristály gyakran barnás árnyalatú, magas hőfokon változik aranyszínű, kimondottan feltűnő, ragyogó drágakővé. Az…

Pirit, az energiapajzs

A pirit átlátszatlan, tömör vas-szulfid, amely általában arany és világos rézszínben található meg. Ez a tulajdonsága első látásra könnyen megtéveszti az embereket, ezért kapta a bolondok aranya gúnynevet. Az ásvány természetes formájában igazán szép, különösen a kocka alakzatokban képződött darabok.

Száma a négyes, az angyalok közül Uriel energiájához kapcsolható.

Népszerű szerencsekő, az erős akarat, siker, inspiráció, gazdagság és jólét kifejezője, de ennél sokkal többet tud. Magas rezgésű földelő ásvány, használata energikussá és magabiztossá tesz. Védelmező tulajdonsággal bír, tisztít és kiegyensúlyoz. Az auramező határait védi és megtartja, igyekszik regenerálni a sérült energiamezőt és megtartani az energiát. Ez a tulajdonsága hatásos védelmezővé teszi, árnyékol és pajzsként viselkedik, eltaszítva a viselőjével nem harmonizáló energiákat. Ehhez elég egy marokkövet a test közelében, például zsebben tartani.

Gömb vagy tojás alakúra csiszolva a térharmonizálásban használják, de…

Az átutazó ébredése

Az átutazó ébredése fejezi ki a jelenleg uralkodó életérzést. Személyes pillanat, sok millió ember személyes pillanata, abszolút szinkronicitásban összehangolva.

Az átmenet energiája úgy tombol mindenütt, mintha fejre állt volna a világ. A lehetőségek teljes skálája játszik, az őrült ellenállástól az átutazó szemlélődő nyugalmáig. Most mindenkinek csak saját magával van dolga.

Az ember személyes világa valóban a feje tetejére állni látszik. Ami eddig bevált, váratlanul csődöt mond, és minden új, amit készek vagyunk megismerni, működik. Miközben az egység vonzása örvénylik, a dualitás harsányan viccelődik velünk. Mindehhez a fegyorsult teremtés, meglepetésekkel teli, szokatlanul gyors manifesztációk játszanak.

Itt már tényleg csak a szemlélő nyugalma segít. Elfogadni, megengedni, mosolyogni, mert éppen születik valami új és gyönyörű.

Turmalin

A turmalin gyönyörű, magas szilíciumtartalmú kristály. Gyakran tökéletesen tiszta, egyetlen kristályon belül több színben tündököl és tökéletes kristályalakzatban növekszik. Színei: rózsaszín, bíbor, zöld, indigó, színtelen, barna és fekete.

Metatron energiájához kapcsolható és a 11-es számhoz.

A harmónia, érzékenység, béke, nyugalom, intuíció, tisztaság és szépség köve. Kiegyensúlyoz. A színtelen turmalint a látnoki képességek fokozására használják. A kék turmalin tökéletes indigó színű és hatású, nagyon ritka. A rózsaszín és zöld kristály egy kőben (dinnyeturmalin) vagy ékszerben gyerekeknek a legjobb választás minden ásvány közül.

A fekete turmalin átlátszatlan vagy enyhén áttetsző, egyedülálló tulajdonsága, hogy nagy mértékben elnyeli a sötét, terhelő energiákat, így gyakorlatilag lehúzza viselőjéről és nem közvetíti vissza. Ez lehet az oka annak a hiedelemnek, hogy a fekete turmalint nem kell tisztítani. Ennek ellentmondok, mert hanggal és energiával jól tisztítható. Legalább …