Belső gyermek / Kryon

belső gyermek
Szeretett gyermekünk. Köszöntelek ebben a meditációs formában. Olvasás közben fogod átélni és magadévá tenni mindazt az élményt, amely meggyógyítja és felszabadítja a belső gyermeket, isteni valóságod egyik töredékét. Öleld magadhoz ezt a fájdalmasan elfelejtett aspektusodat, hogy gyógyulásod teljessé válhasson.

Beszéljünk először az imaginációról. Mindazt jelenti, amit saját teremtőerőd használatával a szívedbe fogadsz, hogy megvalósulásra törjön. Fölötte áll a vizualizációnak, hiszen egyidejűleg teremted és fogadod magadba. Könnyű lesz.

Helyezkedj el úgy, hogy kényelmes legyen és olvass lazán, könnyedén. Észrevetted már, hogy olvasás közben jelenlevővé teszed olvasatod tárgyait? Ellustultál már a sok film nézésében? Nem baj, akihez nyúlunk, még tudja ezt.

Kezdj el visszagondolni egyik legkedvesebb gyermekkori emlékedre. Érezd azt, amit akkor éreztél, az illatokat, a fényeket, a színeket. Hívd a belső gyermeket most. Szólítsd meg. Szeretettel hívd magadhoz.
Régen szólítottad, vagy sosem? Szólítsd és kérd, hogy tartson veled. Mosolyogj, öleld magadhoz. Önmagadat öleled. Tartsd meg az ölelésben. Mondd, hogy kísérjen végig az emlékeden, legyen veled. Hiányzott neked.

Mit szeretnél most, mit szeretne veled játszani? Mit szeretne veled átélni? Miért hibáztat? Miért dühös rád?
Öleld át szeretettel egy hófehér fényburokban, egy fénygömbben. Ringatózzatok ketten ebben a fénygömbben együtt, teljes védettségben és nyugalomban. Érezd, hogy szereted őt, szereted ezt a gyermeket. Ne hibáztasd magad, amiért elfelejtetted. Tartsd meg őt biztonságban a fehér fényben átölelve. Érezd a fájdalmát, fogadd el és szeresd. Érezd a dühét, fogadd el, hiszen teremtőerőd bilincseit kell elengedned.

A belső gyermek létezik benned és a szívedbe vissza kell térnie. El kell engednie minden fájdalmat, haragot és vágyat, amit gyermeki énje melegen tart. Fel kell oldódnia ebben az angyali fényben, amiben tartod őt.

Érzed? Látod? Ennyire egyszerű kapcsolatot teremtened vele. Nem kell, hogy elvonulj meditálni. Ő nem csak akkor létezik, amikor felkészülsz rá. Ő mindig veled van. Hívd és szeresd minden pillanatban, az autóban és amikor sétálsz, amikor valami nagyon szépet látsz.

Az öröme a te örömöd és amikor egyensúlyba kerültök és a szívedben ragyogva elfoglalja helyét, teljesebb ember lettél.
Tedd ezt meg. Tedd meg most. Nem kellenek szavak. Nem kellenek ezek a sorok sem. Emlékeztetők neked. Olvasd addig, amíg még nem emlékezel, de hidd el nekem, gyorsan fog menni. Csak tedd meg. Most.

Nyisd ki a szíved és öleld át magad szeretettel, kedves gyermekünk.
Kryon