A békéről / Akhenaten

tisztaság
A béke a szív békéje. Minden esetben a szívből indul ki, ami nem, az illúzió csupán.
A szív az, amit uralni kell, hogy a harmónia létrejöjjön. A szív szava a béke szava, minden más hazugság. Célszerű, logikus, de hazugság. Az egyensúlyt meg kell találni.
A világ amelybe törekedtek, amelyben már otthon vagytok, a szív otthona. Ezért olyan nagy az ellentmondás amit érzel, mert a körülmények amelyeket érzékelsz, amelyeket úgy látod, hogy visszahúznak, ellentmondanak a szívnek.
Erre vágysz, megszüntetni az ellentmondást, megszüntetni a belső dualitást, ez hozott idáig olyan sebességgel és hatékonysággal, hogy meghajol előttetek aki figyel rátok.
Az idegenség érzését csöpögtetik belétek nap mint nap. Főleg magányotokban lehettek azok, akik igazán vagytok. Magányotokban nézhettek szembe isteniségetekkel és azonosulhattok.
Keresitek és megtaláljátok egymásban, boldogok, akiket barátok vesznek körül. Kevesen vagytok és úgy látszik, hogy mindenki más ellenetek van, de ez látszat. Ők is alig várják, hogy megfertőzzétek őket. Nincsen talán erejük szembenézni saját jövőjük változásaival. Félnek és hangosan tiltakoznak tömegeik elvárásai szerint, de ezek nem ők. Egyedül nem ilyenek. Vágynak a titkotokra, vágynak megismerni ezeket. Nem veszélyes. Legyőztétek már ezt is. Erősek vagytok és legyőzhetetlenek.
A valódi béke nem a dualitásban létezik, a valódi béke túllép azon. És már a tiétek. Megvalósítottátok.
Éljetek vele napjaitok csendjében, szívetek csendjében szeretettel hordozva azt.
Amikor azt mondod: „Béke legyen veled”, áldást mondasz.
Akhenaten