Az elengedésről / Akhenaten

tisztaság
Napjaitok egyik lényeges kérdése az elfogadás, mégis a kihívás ami megnehezíti életeteket, az elengedés. Szeretettel elfogadni a veszteséget egyet jelent a szeretet és önmagatok teljességének megélésével.
Mit veszíthetsz? Magadban hordozol mindent.
Kiterjedésed mértéke megegyezik belsőd mélységeinek megtapasztalásával. Aki elfogadni tud, az elengedést is megtanulja magáévá tenni. A keserűség érzése kíséri veszteségeiteket, kezdve az emberi életek elmúlásától a ragaszkodásig, személyesnek vélt tárgyaitokkal bezárólag.
A személyes értékek illúziója rabságban tart benneteket mindaddig, amíg megtanuljátok megosztani és elengedni. Az elengedés szépsége az elfogadásban rejlik, nem képez kontrasztot, egyik a másik folyamatának része. Amit elengedsz, azt magadénak tudhatod.
Illuzórikus világod káprázatot épít, ideálokat kerget és tulajdont formál. Emberek életeit tulajdonként érzékeled. Szeretettel és elfogadással tedd őket szabaddá, járják a maguk útját szeretetben és szabadságuk teljességében.
Fogadd el a halált. Az elmúlás nem vesz el tőled semmit, az életed része, minden ember élő valóságának része, egyetemes törvény, amely a mozgás elevenségével tölt fel. Élet fakad minden elmúlásból.
Szeretettel fogadd az energiák szabadságát, amelyek megszínesítik életed. Légy hálás azért, hogy megajándékoznak színeikkel, szépségükkel és szeretetükkel, de tudd, hogy nem a tiéd.
Örök ajándékaik részeseiként éld az életed és jusson eszedbe, hogy te is ajándékozó vagy. Valakinek az életében te vagy az. Szeretettel nézz végig, hogy ki vagy te az ő szemükben. Mindenkinek megadatik, hogy elfogadjon és elengedjen téged. Tanulj tőlük, tanuljanak tőled.
Tudatosságod emelkedésével légy az a szabad lény, aki az élet áramlásának harmóniáját újra a helyére állítja. Szeresd az életed, szeresd a változásaidat és végy magadhoz mindent. Az élet arra teremtett, hogy megajándékozzon. Szeretettel nyílj ki az élet számára és engedd, hogy teljessé legyél általa.
Akhenaten