Ugrás a fő tartalomra

Az elengedésről / Akhenaten

éteri
Napjaitok egyik lényeges kérdése az elfogadás, mégis a kihívás ami megnehezíti életeteket, az elengedés. Szeretettel elfogadni a veszteséget egyet jelent a szeretet és önmagatok teljességének megélésével.
Mit veszíthetsz? Magadban hordozol mindent.
Kiterjedésed mértéke megegyezik belsőd mélységeinek megtapasztalásával. Aki elfogadni tud, az elengedést is megtanulja magáévá tenni. A keserűség érzése kíséri veszteségeiteket, kezdve az emberi életek elmúlásától a ragaszkodásig, személyes tárgyaitokkal bezárólag.
A személyes értékek illúziója rabságban tart benneteket mindaddig, amíg megtanuljátok megosztani és elengedni. Az elengedés szépsége az elfogadásban rejlik, nem képez kontrasztot, egyik a másik folyamatának része. Amit elengedsz, azt magadénak tudhatod.
Illuzórikus világod káprázatot épít, ideálokat kerget és tulajdont formál. Emberek életeit tulajdonként érzékeled. Szeretettel és elfogadással tedd őket szabaddá, járják a maguk útját szeretetben és szabadságuk teljességében.
Fogadd el a halált. Az elmúlás nem vesz el tőled semmit, az életed része, minden ember élő valóságának része, egyetemes törvény, amely a mozgás elevenségével tölt fel. Élet fakad minden elmúlásból.
Szeretettel fogadd az energiák szabadságát, amelyek megszínesítik életed. Légy hálás azért, hogy megajándékoznak színeikkel, szépségükkel és szeretetükkel, de tudd, hogy nem a tiéd.
Örök ajándékaik részeseiként éld az életed és jusson eszedbe, hogy te is ajándékozó vagy. Valakinek az életében te vagy az. Szeretettel nézz végig, hogy ki vagy te az ő szemükben. Mindenkinek megadatik, hogy elfogadjon és elengedjen téged. Tanulj tőlük, tanuljanak tőled.
Tudatosságod emelkedésével légy az a szabad lény, aki az élet áramlásának harmóniáját újra a helyére állítja. Szeresd az életed, szeresd a változásaidat és végy magadhoz mindent. Az élet arra teremtett, hogy megajándékozzon. Szeretettel nyílj ki az élet számára és engedd, hogy teljessé legyél általa.
Akhenaten

Népszerű bejegyzések

Herkimer gyémánt

A Herkimer gyémánt tiszta, ragyogó megjelenésű, színtelen kvarc, amely rövid, két csúcsban végződő alakzatát a természettől nyeri, és így lelhető fel a Föld több pontján, New Yorktól Tibetig. Nevét a New York melletti lelőhelyről kapta. Kristályos szilícium-dioxid, amelyben helyenként szivárványszínű zárványok, levegő, ritkán víz, esetleg apró szénszemcsék találhatók. Érdekes kivételek a füstkvarchoz hasonlító darabok, amelyek egészen más metafizikai tulajdonságokat hordoznak.

Számmisztikai megfelelője a 3-as, Raziel angyal energiájához kapcsolódik, de minden jellegű felsőbb kapcsolatteremtéshez, gyógyításhoz, angyalkommunikációhoz alkalmas.

Kiemelkedően magas rezgésű kristály, amely rövid, kétvégű formájánál fogva két irányú energiaáramlást tesz lehetővé és nem csak átvezeti, hanem tárolja és visszaközvetíti az információt. A tisztánlátás és a telepatikus képességek fokozása miatt népszerű, a tudatos álmodók és pszichikai képességekkel kísérletezők kedvenc köve.

Felerősít minden r…

Citrin, az aranykvarc

A citrin az ametiszt mellett az egyik legszebb megjelenésű kvarckristály. Ragyogóan szép, különösen a tiszta sárga, aranykvarc árnyalatok.

Numerológiailag a 6-os szám fejezi ki, rezgése Jophiel arkangyal és Kuthumi energiájához kapcsolódik.

Az emelkedett szellemiség, függetlenség, eredetiség, kreativitás és erő köve. Új utakra terel. Művészi beállítottságú emberek joggal vonzódnak hozzá. Fokozza az intuíciót, fogékonnyá tesz a teljesség, az egyetemes látásmód megtapasztalására. Az ametiszthez hasonlóan diszharmónia esetén ideges tüneteket okozhat, de ez kizárt, ha szimpátiából választjuk. Ebben az esetben kiegyensúlyoz, megnyugtat, az erő és magabiztosság érzésével tölt el.

Manapság a siker, bőség és szerencse köveként ismert, ennél azonban sokkal többet tud. Védelemre inkább a régebbi időkben használták és főleg a férfiak körében volt népszerű.

Eredeti megjelenésében a kristály gyakran barnás árnyalatú, magas hőfokon változik aranyszínű, kimondottan feltűnő, ragyogó drágakővé. Az…

Pirit, az energiapajzs

A pirit átlátszatlan, tömör vas-szulfid, amely általában arany és világos rézszínben található meg. Ez a tulajdonsága első látásra könnyen megtéveszti az embereket, ezért kapta a bolondok aranya gúnynevet. Az ásvány természetes formájában igazán szép, különösen a kocka alakzatokban képződött darabok.

Száma a négyes, az angyalok közül Uriel energiájához kapcsolható.

Népszerű szerencsekő, az erős akarat, siker, inspiráció, gazdagság és jólét kifejezője, de ennél sokkal többet tud. Magas rezgésű földelő ásvány, használata energikussá és magabiztossá tesz. Védelmező tulajdonsággal bír, tisztít és kiegyensúlyoz. Az auramező határait védi és megtartja, igyekszik regenerálni a sérült energiamezőt és megtartani az energiát. Ez a tulajdonsága hatásos védelmezővé teszi, árnyékol és pajzsként viselkedik, eltaszítva a viselőjével nem harmonizáló energiákat. Ehhez elég egy marokkövet a test közelében, például zsebben tartani.

Gömb vagy tojás alakúra csiszolva a térharmonizálásban használják, de…

Az átutazó ébredése

Az átutazó ébredése fejezi ki a jelenleg uralkodó életérzést. Személyes pillanat, sok millió ember személyes pillanata, abszolút szinkronicitásban összehangolva.

Az átmenet energiája úgy tombol mindenütt, mintha fejre állt volna a világ. A lehetőségek teljes skálája játszik, az őrült ellenállástól az átutazó szemlélődő nyugalmáig. Most mindenkinek csak saját magával van dolga.

Az ember személyes világa valóban a feje tetejére állni látszik. Ami eddig bevált, váratlanul csődöt mond, és minden új, amit készek vagyunk megismerni, működik. Miközben az egység vonzása örvénylik, a dualitás harsányan viccelődik velünk. Mindehhez a fegyorsult teremtés, meglepetésekkel teli, szokatlanul gyors manifesztációk játszanak.

Itt már tényleg csak a szemlélő nyugalma segít. Elfogadni, megengedni, mosolyogni, mert éppen születik valami új és gyönyörű.