Szeretet

világítótorony
"A világítótornyok a viharra épültek és tudod, hogy miről beszélek. Ez nem a tesztelés, hanem az alkalmazkodás ideje. Nem a tetteid hozták ezeket a problémákat és kihívásokat. Eljött a változás ideje. Tehát kedves Emberi Lény, ahogy a DNS-ed elkezd változni, a kényelmes régi realitásod változása is gyakran megtörténik. Ne keseredj el. Mindezeknek a dolgoknak megvan az oka és ha te azok közül való vagy aki úgy dönt, hogy szembenéz ezzel a félelemmel és ki tudod mondani: „Úgy döntök, hogy táncba kezdek”, akkor végig fogod csinálni."

"Szeretnéd tudni mikor sírnak az angyalok? Elmondom mikor sírnak – amikor még mindig nem fogjátok fel, hogy ők az életetek része! Persze tudom, ez ezoterikus dolog. Tisztában vagyok vele, hogy nem tudod bizonyítani, hogy ott vannak, de nem tudod bizonyítani a szeretetet sem. Láthatatlan akár a vezetők és az angyalok. Ebbe az életbe olyan sok angyallal együtt születsz bele, akik ott vannak körülötted. Éled az életed, felnősz, munkát találsz, társat magadnak, tapasztalatokat szerzel. Van aki soha nem érti meg, hogy ők ott vannak. Talán nehézségeid vannak és emiatt szomorú vagy. És amikor ilyen történik, ők készen állnak… készen arra, hogy megfogják a kezed, békét és szeretetet hozzanak az életedbe. De te soha nem nyomod be a megvilágosodás ajtaját, még azt sem tudod, hogy kell. Ilyenkor sír egy angyal… amikor össze van fonódva veled, mégsincs részedről jóváhagyás, hogy segítsen. Te pedig azt gondolod, hogy egyedül vagy."

"Tudjátok, a Teremtő azt akarja, hogy megtaláljátok és a Teremtő nem törődik azzal, hogyan juttok el az újraegyesülés helyére. Ez olyan valami, amit ritkán mondanak nektek a templomban. Ez az üzenet. A maga teljességében. Ha soha nem hallottál volna semmilyen más üzenetet ebből a forrásból, ez akkor is teljes lenne."
Kryon
kryon.hu