Ugrás a fő tartalomra

DNS / Kryon

dns
Érdekes kipróbálni a Kryon-féle Akasha kiaknázását. A teljes leírások hosszabbak, szerintem a kevés is sokat mond és az izgalmas része a próba. Tényleg az. És a legjobb, hogy minden a 'jövő' titka.

Bővebben pl. 2008.06.28. A DNS-ben van!

vagy 2009.01.17. Választások (részlet)

Tudtad, hogyha kiaknázod az Akasha-krónikát, akkor teljesen megváltoztatod? Tudtad, hogyha belemész az Akashá-ba és megváltoztatsz bármit is, az hatással van, hogy mi történik később a következő életedben? Tudtad ezt? Ha létrehozol az önértékelés egy meggyógyított energiáját, az gyógyult marad. Tudtad ezt? Mint a spirituális korsó, mely folyamatosan teli marad, minden rendelkezésre áll számodra a következő alkalommal. Ha képes vagy egészséget és hosszabb életet létrehozni magad számára ebben az életben, ez belevésődik az interdimenzionális DNS-edbe. Amikor visszajössz, függetlenül, milyen lélekként, amit te választasz, ez az a jellemző, ami benne lesz a DNS-edben. Gondold meg, mit jelent ez az emberiség számára! Amit ma teszel, az a holnap emberiségének az arca.

vagy 2009.03.21. A Nagy Váltás időzítése (részlet)

Ez a második fázis, ahol elkezditek a DNS kvantum energiáit mozgatni. Ez az a fázis, ahol elkezdtek azzal a kvantumossággal dolgozni, mellyel mint Emberi Lény rendelkeztek, és mindig is rendelkeztetek, de alvó állapotban volt. Ez talán semmit sem jelent számotokra. Ez a legerősebb, legcsodálatosabb ajándéka ennek a fázisnak, és erről már oly sokszor beszéltem. Tehát nem fogom itt újból részletezni, de el fogom mondani, hogy ez megadja számotokra a lehetőséget, hogy az Akasha Krónikát kiaknázzátok. Ez az jelenti, hogy egy Ember éppenséggel bemehet és felcsíphet olyan jellemzőket, melyekre szüksége van, hogy feljavítsa az aktuális életét. Ezek olyan jellemzők, melyek a tieid, és elmúlt élet tapasztalata során tanultad meg. Visszahozhatod őket és újból felhasználhatod. Ez a gyógyulás és a manifesztáció teljesen új gondolatmintáját adja! Öreg lélek, érezd a létidőket, amiket megéltél. Ha lenne egy energia raktárad és ezeket konténerekbe tehetnéd, akkor mindannyian konténerek százait birtokolnátok. De a három-dimenziós gondolatmintáitokban ezeket a kamrába teszitek és elmúlt életeknek hívjátok. Aztán bezárjátok a kamrát, mintha sosem tudnátok újból odajutni. Ezt azért teszitek, mert 3D-ben a múlt nem áll rendelkezésre. De kvantum állapotban igen! Ez a DNS kvantumizálása. Már mondtuk egyszer, hogy a mai felébredés meg tudja változtatni a múltat. Most már kezditek érteni, hogy hogyan? A tudatosságotokban ami a múlt, az tehát elment. De egy kvantum állapotban minden, amit tapasztaltatok, még mindig itt van. Tehát, ahogy a DNS egyre kvantumosabbá válik, fel fog jönni minden ezek közül a jellemzők közöl a múlt életeitekből, hogy használjátok.
Hadd legyünk személyesek, mielőtt folytatjuk: csak egy tétel, mielőtt továbbmegyünk. Hadd adjak még egy gondolatmintát a gyógyuláshoz: mondjuk, hogy van itt valami, mely keresztülárad a testeden, amit meg szeretnél szüntetni. Talán nem gondolod, hogy tudom, hogy ki van itt, ugye? Elég világosan beszélek hozzád, vagy nem, kedvesem?
szünet
Egy három-dimenziós gondolatmintában, azt kívánod, hogy bárcsak valahogy meg tudnád gyógyítani ezt, ugye? Azt kívánod, hogy kerüljön ki a testedből és valami más kerüljön be. Hadd adjak egy teljesen más elvet: miért nem egyszerűen átalakítod? A meditációd csöndességében miért nem beszélsz a DNS kvantum szintjéhez? „Hogy csináljam, Kryon?” Tedd a Fensőbb-Én segítségével, ami ott volt minden egyes életidőben! Felismerted ezt? Egy Fensőbb-Én, sok élet. Van egy barátod, aki ott volt mindegyik időben! Mondd a Fensőbb-Én-nek „Keress nekem egy életidőt, amikor nem volt a betegség, és tedd ezt a mostani DNS-embe!” Mert ez ott van a DNS-edben, az interdimenzionális szinteken. A személyes Akasha-krónikád a DNS-ben van! Lassan hozd előre azt a létidőt. Helyettesítsd a mostani DNS-edben a részeket olyan jellemzőkkel, amik szintén TE voltál... egy olyan, amit már megéltél és kiérdemeltél. Még mindig ott van. „Valóban meg tudjuk ezt tenni, Kryon?” Csakugyan, ez az a fázis, amiben ezt tanítjuk. Ez az a fázis, ahol el tudjátok kezdeni a folyamatot, hogy ezt megtanuljátok - talán több, mint amit reméltetek.
„Most ez kezd furcsává válni,” mondjátok. Csakugyan! Ha a kvantum ajándékokat nézitek, ezeknek nincs értelmük. De Isten szeretetének a tervezetében igenis van.
kryon.hu

Népszerű bejegyzések

Citrin, az aranykvarc

A citrin az ametiszt mellett az egyik legszebb megjelenésű kvarckristály. Ragyogóan szép, különösen a tiszta sárga, aranykvarc árnyalatok.

Numerológiailag a 6-os szám fejezi ki, rezgése Jophiel arkangyal és Kuthumi energiájához kapcsolódik.

Az emelkedett szellemiség, függetlenség, eredetiség, kreativitás és erő köve. Új utakra terel. Művészi beállítottságú emberek joggal vonzódnak hozzá. Fokozza az intuíciót, fogékonnyá tesz a teljesség, az egyetemes látásmód megtapasztalására. Az ametiszthez hasonlóan diszharmónia esetén ideges tüneteket okozhat, de ez kizárt, ha szimpátiából választjuk. Ebben az esetben kiegyensúlyoz, megnyugtat, az erő és magabiztosság érzésével tölt el.

Manapság a siker, bőség és szerencse köveként ismert, ennél azonban sokkal többet tud. Védelemre inkább a régebbi időkben használták és főleg a férfiak körében volt népszerű.

Eredeti megjelenésében a kristály gyakran barnás árnyalatú, magas hőfokon változik aranyszínű, kimondottan feltűnő, ragyogó drágakővé. Az…

Pirit, az energiapajzs

A pirit átlátszatlan, tömör vas-szulfid, amely általában arany és világos rézszínben található meg. Ez a tulajdonsága első látásra könnyen megtéveszti az embereket, ezért kapta a bolondok aranya gúnynevet. Az ásvány természetes formájában igazán szép, különösen a kocka alakzatokban képződött darabok.

Száma a négyes, az angyalok közül Uriel energiájához kapcsolható.

Népszerű szerencsekő, az erős akarat, siker, inspiráció, gazdagság és jólét kifejezője, de ennél sokkal többet tud. Magas rezgésű földelő ásvány, használata energikussá és magabiztossá tesz. Védelmező tulajdonsággal bír, tisztít és kiegyensúlyoz. Az auramező határait védi és megtartja, igyekszik regenerálni a sérült energiamezőt és megtartani az energiát. Ez a tulajdonsága hatásos védelmezővé teszi, árnyékol és pajzsként viselkedik, eltaszítva a viselőjével nem harmonizáló energiákat. Ehhez elég egy marokkövet a test közelében, például zsebben tartani.

Gömb vagy tojás alakúra csiszolva a térharmonizálásban használják, de…

Az átutazó ébredése

Az átutazó ébredése fejezi ki a jelenleg uralkodó életérzést. Személyes pillanat, sok millió ember személyes pillanata, abszolút szinkronicitásban összehangolva.

Az átmenet energiája úgy tombol mindenütt, mintha fejre állt volna a világ. A lehetőségek teljes skálája játszik, az őrült ellenállástól az átutazó szemlélődő nyugalmáig. Most mindenkinek csak saját magával van dolga.

Az ember személyes világa valóban a feje tetejére állni látszik. Ami eddig bevált, váratlanul csődöt mond, és minden új, amit készek vagyunk megismerni, működik. Miközben az egység vonzása örvénylik, a dualitás harsányan viccelődik velünk. Mindehhez a fegyorsult teremtés, meglepetésekkel teli, szokatlanul gyors manifesztációk játszanak.

Itt már tényleg csak a szemlélő nyugalma segít. Elfogadni, megengedni, mosolyogni, mert éppen születik valami új és gyönyörű.

Turmalin

A turmalin gyönyörű, magas szilíciumtartalmú kristály. Gyakran tökéletesen tiszta, egyetlen kristályon belül több színben tündököl és tökéletes kristályalakzatban növekszik. Színei: rózsaszín, bíbor, zöld, indigó, színtelen, barna és fekete.

Metatron energiájához kapcsolható és a 11-es számhoz.

A harmónia, érzékenység, béke, nyugalom, intuíció, tisztaság és szépség köve. Kiegyensúlyoz. A színtelen turmalint a látnoki képességek fokozására használják. A kék turmalin tökéletes indigó színű és hatású, nagyon ritka. A rózsaszín és zöld kristály egy kőben (dinnyeturmalin) vagy ékszerben gyerekeknek a legjobb választás minden ásvány közül.

A fekete turmalin átlátszatlan vagy enyhén áttetsző, egyedülálló tulajdonsága, hogy nagy mértékben elnyeli a sötét, terhelő energiákat, így gyakorlatilag lehúzza viselőjéről és nem közvetíti vissza. Ez lehet az oka annak a hiedelemnek, hogy a fekete turmalint nem kell tisztítani. Ennek ellentmondok, mert hanggal és energiával jól tisztítható. Legalább …