DNS / Kryon

dns
Érdekes kipróbálni a Kryon-féle Akasha kiaknázását. A teljes leírások hosszabbak, szerintem a kevés is sokat mond és az izgalmas része a próba. Tényleg az. És a legjobb, hogy minden a 'jövő' titka.

Bővebben pl. 2008.06.28. A DNS-ben van!

vagy 2009.01.17. Választások (részlet)

Tudtad, hogyha kiaknázod az Akasha-krónikát, akkor teljesen megváltoztatod? Tudtad, hogyha belemész az Akashá-ba és megváltoztatsz bármit is, az hatással van, hogy mi történik később a következő életedben? Tudtad ezt? Ha létrehozol az önértékelés egy meggyógyított energiáját, az gyógyult marad. Tudtad ezt? Mint a spirituális korsó, mely folyamatosan teli marad, minden rendelkezésre áll számodra a következő alkalommal. Ha képes vagy egészséget és hosszabb életet létrehozni magad számára ebben az életben, ez belevésődik az interdimenzionális DNS-edbe. Amikor visszajössz, függetlenül, milyen lélekként, amit te választasz, ez az a jellemző, ami benne lesz a DNS-edben. Gondold meg, mit jelent ez az emberiség számára! Amit ma teszel, az a holnap emberiségének az arca.

vagy 2009.03.21. A Nagy Váltás időzítése (részlet)

Ez a második fázis, ahol elkezditek a DNS kvantum energiáit mozgatni. Ez az a fázis, ahol elkezdtek azzal a kvantumossággal dolgozni, mellyel mint Emberi Lény rendelkeztek, és mindig is rendelkeztetek, de alvó állapotban volt. Ez talán semmit sem jelent számotokra. Ez a legerősebb, legcsodálatosabb ajándéka ennek a fázisnak, és erről már oly sokszor beszéltem. Tehát nem fogom itt újból részletezni, de el fogom mondani, hogy ez megadja számotokra a lehetőséget, hogy az Akasha Krónikát kiaknázzátok. Ez az jelenti, hogy egy Ember éppenséggel bemehet és felcsíphet olyan jellemzőket, melyekre szüksége van, hogy feljavítsa az aktuális életét. Ezek olyan jellemzők, melyek a tieid, és elmúlt élet tapasztalata során tanultad meg. Visszahozhatod őket és újból felhasználhatod. Ez a gyógyulás és a manifesztáció teljesen új gondolatmintáját adja! Öreg lélek, érezd a létidőket, amiket megéltél. Ha lenne egy energia raktárad és ezeket konténerekbe tehetnéd, akkor mindannyian konténerek százait birtokolnátok. De a három-dimenziós gondolatmintáitokban ezeket a kamrába teszitek és elmúlt életeknek hívjátok. Aztán bezárjátok a kamrát, mintha sosem tudnátok újból odajutni. Ezt azért teszitek, mert 3D-ben a múlt nem áll rendelkezésre. De kvantum állapotban igen! Ez a DNS kvantumizálása. Már mondtuk egyszer, hogy a mai felébredés meg tudja változtatni a múltat. Most már kezditek érteni, hogy hogyan? A tudatosságotokban ami a múlt, az tehát elment. De egy kvantum állapotban minden, amit tapasztaltatok, még mindig itt van. Tehát, ahogy a DNS egyre kvantumosabbá válik, fel fog jönni minden ezek közül a jellemzők közöl a múlt életeitekből, hogy használjátok.
Hadd legyünk személyesek, mielőtt folytatjuk: csak egy tétel, mielőtt továbbmegyünk. Hadd adjak még egy gondolatmintát a gyógyuláshoz: mondjuk, hogy van itt valami, mely keresztülárad a testeden, amit meg szeretnél szüntetni. Talán nem gondolod, hogy tudom, hogy ki van itt, ugye? Elég világosan beszélek hozzád, vagy nem, kedvesem?
szünet
Egy három-dimenziós gondolatmintában, azt kívánod, hogy bárcsak valahogy meg tudnád gyógyítani ezt, ugye? Azt kívánod, hogy kerüljön ki a testedből és valami más kerüljön be. Hadd adjak egy teljesen más elvet: miért nem egyszerűen átalakítod? A meditációd csöndességében miért nem beszélsz a DNS kvantum szintjéhez? „Hogy csináljam, Kryon?” Tedd a Fensőbb-Én segítségével, ami ott volt minden egyes életidőben! Felismerted ezt? Egy Fensőbb-Én, sok élet. Van egy barátod, aki ott volt mindegyik időben! Mondd a Fensőbb-Én-nek „Keress nekem egy életidőt, amikor nem volt a betegség, és tedd ezt a mostani DNS-embe!” Mert ez ott van a DNS-edben, az interdimenzionális szinteken. A személyes Akasha-krónikád a DNS-ben van! Lassan hozd előre azt a létidőt. Helyettesítsd a mostani DNS-edben a részeket olyan jellemzőkkel, amik szintén TE voltál... egy olyan, amit már megéltél és kiérdemeltél. Még mindig ott van. „Valóban meg tudjuk ezt tenni, Kryon?” Csakugyan, ez az a fázis, amiben ezt tanítjuk. Ez az a fázis, ahol el tudjátok kezdeni a folyamatot, hogy ezt megtanuljátok - talán több, mint amit reméltetek.
„Most ez kezd furcsává válni,” mondjátok. Csakugyan! Ha a kvantum ajándékokat nézitek, ezeknek nincs értelmük. De Isten szeretetének a tervezetében igenis van.
kryon.hu