Ugrás a fő tartalomra

DNS / Kryon

dns
Érdekes kipróbálni a Kryon-féle Akasha kiaknázását. A teljes leírások hosszabbak, szerintem a kevés is sokat mond és az izgalmas része a próba. Tényleg az. És a legjobb, hogy minden a 'jövő' titka.

Bővebben pl. 2008.06.28. A DNS-ben van!

vagy 2009.01.17. Választások (részlet)

Tudtad, hogyha kiaknázod az Akasha-krónikát, akkor teljesen megváltoztatod? Tudtad, hogyha belemész az Akashá-ba és megváltoztatsz bármit is, az hatással van, hogy mi történik később a következő életedben? Tudtad ezt? Ha létrehozol az önértékelés egy meggyógyított energiáját, az gyógyult marad. Tudtad ezt? Mint a spirituális korsó, mely folyamatosan teli marad, minden rendelkezésre áll számodra a következő alkalommal. Ha képes vagy egészséget és hosszabb életet létrehozni magad számára ebben az életben, ez belevésődik az interdimenzionális DNS-edbe. Amikor visszajössz, függetlenül, milyen lélekként, amit te választasz, ez az a jellemző, ami benne lesz a DNS-edben. Gondold meg, mit jelent ez az emberiség számára! Amit ma teszel, az a holnap emberiségének az arca.

vagy 2009.03.21. A Nagy Váltás időzítése (részlet)

Ez a második fázis, ahol elkezditek a DNS kvantum energiáit mozgatni. Ez az a fázis, ahol elkezdtek azzal a kvantumossággal dolgozni, mellyel mint Emberi Lény rendelkeztek, és mindig is rendelkeztetek, de alvó állapotban volt. Ez talán semmit sem jelent számotokra. Ez a legerősebb, legcsodálatosabb ajándéka ennek a fázisnak, és erről már oly sokszor beszéltem. Tehát nem fogom itt újból részletezni, de el fogom mondani, hogy ez megadja számotokra a lehetőséget, hogy az Akasha Krónikát kiaknázzátok. Ez az jelenti, hogy egy Ember éppenséggel bemehet és felcsíphet olyan jellemzőket, melyekre szüksége van, hogy feljavítsa az aktuális életét. Ezek olyan jellemzők, melyek a tieid, és elmúlt élet tapasztalata során tanultad meg. Visszahozhatod őket és újból felhasználhatod. Ez a gyógyulás és a manifesztáció teljesen új gondolatmintáját adja! Öreg lélek, érezd a létidőket, amiket megéltél. Ha lenne egy energia raktárad és ezeket konténerekbe tehetnéd, akkor mindannyian konténerek százait birtokolnátok. De a három-dimenziós gondolatmintáitokban ezeket a kamrába teszitek és elmúlt életeknek hívjátok. Aztán bezárjátok a kamrát, mintha sosem tudnátok újból odajutni. Ezt azért teszitek, mert 3D-ben a múlt nem áll rendelkezésre. De kvantum állapotban igen! Ez a DNS kvantumizálása. Már mondtuk egyszer, hogy a mai felébredés meg tudja változtatni a múltat. Most már kezditek érteni, hogy hogyan? A tudatosságotokban ami a múlt, az tehát elment. De egy kvantum állapotban minden, amit tapasztaltatok, még mindig itt van. Tehát, ahogy a DNS egyre kvantumosabbá válik, fel fog jönni minden ezek közül a jellemzők közöl a múlt életeitekből, hogy használjátok.
Hadd legyünk személyesek, mielőtt folytatjuk: csak egy tétel, mielőtt továbbmegyünk. Hadd adjak még egy gondolatmintát a gyógyuláshoz: mondjuk, hogy van itt valami, mely keresztülárad a testeden, amit meg szeretnél szüntetni. Talán nem gondolod, hogy tudom, hogy ki van itt, ugye? Elég világosan beszélek hozzád, vagy nem, kedvesem?
szünet
Egy három-dimenziós gondolatmintában, azt kívánod, hogy bárcsak valahogy meg tudnád gyógyítani ezt, ugye? Azt kívánod, hogy kerüljön ki a testedből és valami más kerüljön be. Hadd adjak egy teljesen más elvet: miért nem egyszerűen átalakítod? A meditációd csöndességében miért nem beszélsz a DNS kvantum szintjéhez? „Hogy csináljam, Kryon?” Tedd a Fensőbb-Én segítségével, ami ott volt minden egyes életidőben! Felismerted ezt? Egy Fensőbb-Én, sok élet. Van egy barátod, aki ott volt mindegyik időben! Mondd a Fensőbb-Én-nek „Keress nekem egy életidőt, amikor nem volt a betegség, és tedd ezt a mostani DNS-embe!” Mert ez ott van a DNS-edben, az interdimenzionális szinteken. A személyes Akasha-krónikád a DNS-ben van! Lassan hozd előre azt a létidőt. Helyettesítsd a mostani DNS-edben a részeket olyan jellemzőkkel, amik szintén TE voltál... egy olyan, amit már megéltél és kiérdemeltél. Még mindig ott van. „Valóban meg tudjuk ezt tenni, Kryon?” Csakugyan, ez az a fázis, amiben ezt tanítjuk. Ez az a fázis, ahol el tudjátok kezdeni a folyamatot, hogy ezt megtanuljátok - talán több, mint amit reméltetek.
„Most ez kezd furcsává válni,” mondjátok. Csakugyan! Ha a kvantum ajándékokat nézitek, ezeknek nincs értelmük. De Isten szeretetének a tervezetében igenis van.
kryon.hu

Népszerű bejegyzések

Tudatos lélekzet

A téma a régi, addig kerestem, amíg megtaláltam a leírást, a tudatoslelegzet.blogspot.com-on, sűrűn kipontozva. Leegyszerűsítettem. Egy részük a shoud-okban visszakereshető.

A TUDATOS LÉLEGZÉS KIVITELEZÉSE:

1. Feküdj a hátadra, lehetőleg valami puhára. Hajlítsd be a térdedet és mozgasd a lábadat körülbelül nyolc centi magasságig. Felfelé álljanak a lábujjaid. Engedd meg, hogy a gerinced relaxáltan kiegyenesedjen.

2. Figyeld meg a tested feszültségeit. A legjobb, ha hagyod hogy szinte elolvadjon, miközben fekszel.

3. Figyelj a légzésedre, és helyezd a kezedet arra a területre, ahol a köldököd van. Belégzés és kilégzés. Megjegyzés: ha lélegzel, a felső mellkas, vagy a has valóban mozog. Az emberek, akik idegesek, rövideket lélegeznek, sekélyes lélegzetvételekkel, a felső mellkasba.

4. Mindkét kezedet helyezd gyengéden a hasadra. Lassan és mélyen lélegezz az orron keresztül ebbe a területbe. Vedd észre, hogyan emelkedik a hasad és kövesd minden egyes belégzésnél. A mellkasnak csak kevéss…

A borotvaélen túl

Hetek, hónapok óta úgy érzem, hogy fölösleges szavakba foglalni a csodát, ami történik velünk, körülöttünk. Átléptünk egy határt. Az akadályok kiüresednek, a régi paradigma maradványai még üvöltve követelik a jussukat, de már semmi sem számít, csak a változás.

Ez a változás gyönyörű. Éppen ma, a nyári napforduló varázslatos energiájában került elém egy kedvenc idézet Marianne Williamsontól.

"Nem az a legnagyobb félelmünk, hogy esetleg alkalmatlanok vagyunk. A legnagyobb félelmünk az, hogy képességeink minden képzeletet fölülmúlnak.
Ragyogásunk, és nem sötétségünk az, ami megrémít minket. Isten gyermekei vagyunk. Ennek tudata nélkül nem szolgálhatjuk az emberiséget.
Nem megvilágosodott az, aki addig zsugorodik, amíg mások számára már nem tűnik félelmetesnek.
Arra születtünk, hogy a bennünk lévő Isten dicsőségét tisztán megmutassuk. Ez nemcsak néhány kiválasztottnak adatott meg, ez mindenkiben élő valóság.
Ahogy szabadjára engedjük benső fényünk sugárzását, tudat alatt másoknak i…

A teremtés rezgései / Összhangban a világegyetemmel

Minden frekvencia. A megnyilvánulttól a láthatatlanig minden rezgésekből áll, a rezgések által érthető, és a rezgések által változtatható meg. Az emberi energiamezőre folyamatosan frekvenciák özöne hat, átalakítva az életminőséget minden pillanatban, és ezt befolyásolni nagyon nehéz.

A tudatosan alkalmazott frekvenciák közül kiemelkedik a solfeggio sorozat, ami idővel hatról kilencre bővült (majd kiegészült még kettővel). Ősi hangok, újrafelfedezésük és leírásuk Dr Leonard Horowitz és Dr Joseph Pluto munkájához kötődik.

A solfeggio frekvenciák a harmónia hangjai, rezgésigazítók, erős átalakító hatással vannak az emberi energiamezőre. Gyógyítanak, helyreállítanak. A kilenc alapfrekvencia mindegyike a létezés különböző szintjén hat.

A solfeggio frekvenciák titka a kilenc ágú csillag titka. A Pythagoreusi matematika által fejthető meg, minden hang a 3, 6 és 9-es számon át fejezi ki a világegyetem harmóniáját.

A jelenleg széles körben használt hangskála diszharmonikus rezgésekből áll,…

Az átutazó ébredése

Az átutazó ébredése fejezi ki a jelenleg uralkodó életérzést. Személyes pillanat, sok millió ember személyes pillanata, abszolút szinkronicitásban összehangolva.

Az átmenet energiája úgy tombol mindenütt, mintha fejre állt volna a világ. A lehetőségek teljes skálája játszik, az őrült ellenállástól az átutazó szemlélődő nyugalmáig. Most mindenkinek csak saját magával van dolga.

Az ember személyes világa valóban a feje tetejére állni látszik. Ami eddig bevált, váratlanul csődöt mond, és minden új, amit készek vagyunk megismerni, működik. Miközben az egység vonzása örvénylik, a dualitás harsányan viccelődik velünk. Mindehhez a fegyorsult teremtés, meglepetésekkel teli, szokatlanul gyors manifesztációk játszanak.

Itt már tényleg csak a szemlélő nyugalma segít. Elfogadni, megengedni, mosolyogni, mert éppen születik valami új és gyönyörű.