Teremtő mátrix / Morfogenetikus mező

teremtő mátrix
A világegyetemben minden megnyilvánult létező része az egésznek, és minden létező önmagában is teljes. Része egy mezőnek, amely tárolja a teremtésre vonatkozó összes információt.
A Földet tartó morfogenetikus mező a Föld teremtő mátrixa, amely a természet létének összes információját magában foglalja és leképezi.
A morfogenezis holografikus, az ideák birodalma, amely a 6D hatáskörébe tartozik.
A morfogenetikus mező információi világunk teremtő ideái.
Az ember személyes morfogenetikus mezője teljes mértékben meghatározza megnyilvánulását anyagi világunkban. Ez a mátrix képezi le az embert magát, így irányítva a faji jellegzetességektől a legmélyebb lelki és kapcsolati tulajdonságokig. A morfogenetikus mező mint teremtő idea az ember gyógyulásának egyik kulcsa is egyben.
A személyes mező kapcsolatban áll az őt körülvevő személyek, család, közösségek, társadalom, stb mezejével. A hatás kölcsönös és a program minden esetben változtatható, felülírható.
A morfogenetikus mező információi leképeződnek a sejtszintig, a folyamat vissza is vezethető. Szellemtestnek is nevezik.
Az ember annál egészségesebb, minél inkább összhangban van saját mezőjével.
Ennek a harmóniának a tudatosítása és fokozása az egészség és teljesség eszköze.
A rezgésszint emelése erősíti ezt a harmóniát. Ez megvilágítja, hogy a meditáció és a jóga alkalmazása miért segíti hatékonyan az öngyógyító folyamatokat.
Az alvás ideje alatt a test nyugalmi állapotában a saját teremtő mátrixa által is regenerálódik.
Az egyéni mező tisztítása visszahat a vele érintkezőkre. Ugyanakkor a környezetünkben található mezők, kapcsolatok ránk gyakorolt hatása is jelentős, mind személyek, mind terhelt vagy felszentelt terek esetében.
Az összhang megteremtése, otthonunk mezejének, ideájának a minősége saját felelősségünk.
Személyes életterünk tisztítása minden szinten kifizetődő. Könnyen, mégis hatékonyan segítenek pl. a tibeti hangtálak, csengők, imák, mantrák, füstölők, angyalkommunikációs módszerek, programozott kristályok, szimbólumok és számos zenei cd.
Azt, hogy a minket körülvevő tárgyak milyen minőséget képviselnek mi döntjük el.
Van választásunk, hogy mit engedünk be az életünkbe, kinek és minek engedünk teret.
Megválaszthatjuk, hogy hol töltjük el a szabadidőnket.
Környezetünk minden elemét megvizsgálhatjuk, vajon tényleg a felemelkedésünket szolgálják-e.
Saját életünk, teremtésünk felülvizsgálatával a teljesség teljes jogú részeként egymást is szolgáljuk.