Ugrás a fő tartalomra

Teremtő mátrix / Morfogenetikus mező

teremtő mátrix
A világegyetemben minden megnyilvánult létező része az egésznek, és minden létező önmagában is teljes. Része egy mezőnek, amely tárolja a teremtésre vonatkozó összes információt. A Földet tartó morfogenetikus mező a Föld teremtő mátrixa, amely a természet létének összes információját magában foglalja és leképezi.

A morfogenezis holografikus, az ideák birodalma, amely a 6D hatáskörébe tartozik. A morfogenetikus mező információi világunk teremtő ideái.

Az ember személyes morfogenetikus mezője teljes mértékben meghatározza megnyilvánulását anyagi világunkban. Ez a mátrix képezi le az embert magát, így irányítva a faji jellegzetességektől a legmélyebb lelki és kapcsolati tulajdonságokig. A morfogenetikus mező mint teremtő idea az ember gyógyulásának egyik kulcsa is egyben.

A személyes mező kapcsolatban áll az őt körülvevő személyek, család, közösségek, társadalom, stb mezejével. A hatás kölcsönös és a program minden esetben változtatható, felülírható.
A morfogenetikus mező információi leképeződnek a sejtszintig, a folyamat vissza is vezethető. Szellemtestnek is nevezik.

Az ember annál egészségesebb, minél inkább összhangban van saját mezőjével. Ennek a harmóniának a tudatosítása és fokozása az egészség és teljesség eszköze. A rezgésszint emelése erősíti ezt a harmóniát. Ez megvilágítja, hogy a meditáció és a jóga alkalmazása miért segíti hatékonyan az öngyógyító folyamatokat.

Az alvás ideje alatt a test nyugalmi állapotában a saját teremtő mátrixa által is regenerálódik. Az egyéni mező tisztítása visszahat a vele érintkezőkre. Ugyanakkor a környezetünkben található mezők, kapcsolatok ránk gyakorolt hatása is jelentős, mind személyek, mind terhelt vagy felszentelt terek esetében.

Az összhang megteremtése, otthonunk mezejének, ideájának a minősége saját felelősségünk. Személyes életterünk tisztítása minden szinten kifizetődő. Könnyen, mégis hatékonyan segítenek pl. a tibeti hangtálak, csengők, imák, mantrák, füstölők, angyalkommunikációs módszerek, programozott kristályok, szimbólumok és számos zenei cd.

Azt, hogy a minket körülvevő tárgyak milyen minőséget képviselnek mi döntjük el. Van választásunk, hogy mit engedünk be az életünkbe, kinek és minek engedünk teret. Megválaszthatjuk, hogy hol töltjük el a szabadidőnket. Környezetünk minden elemét megvizsgálhatjuk, vajon tényleg a felemelkedésünket szolgálják-e. Saját életünk, teremtésünk felülvizsgálatával a teljesség teljes jogú részeként egymást is szolgáljuk.

Népszerű bejegyzések

Citrin, az aranykvarc

A citrin az ametiszt mellett az egyik legszebb megjelenésű kvarckristály. Ragyogóan szép, különösen a tiszta sárga, aranykvarc árnyalatok.

Numerológiailag a 6-os szám fejezi ki, rezgése Jophiel arkangyal és Kuthumi energiájához kapcsolódik.

Az emelkedett szellemiség, függetlenség, eredetiség, kreativitás és erő köve. Új utakra terel. Művészi beállítottságú emberek joggal vonzódnak hozzá. Fokozza az intuíciót, fogékonnyá tesz a teljesség, az egyetemes látásmód megtapasztalására. Az ametiszthez hasonlóan diszharmónia esetén ideges tüneteket okozhat, de ez kizárt, ha szimpátiából választjuk. Ebben az esetben kiegyensúlyoz, megnyugtat, az erő és magabiztosság érzésével tölt el.

Manapság a siker, bőség és szerencse köveként ismert, ennél azonban sokkal többet tud. Védelemre inkább a régebbi időkben használták és főleg a férfiak körében volt népszerű.

Eredeti megjelenésében a kristály gyakran barnás árnyalatú, magas hőfokon változik aranyszínű, kimondottan feltűnő, ragyogó drágakővé. Az…

Pirit, az energiapajzs

A pirit átlátszatlan, tömör vas-szulfid, amely általában arany és világos rézszínben található meg. Ez a tulajdonsága első látásra könnyen megtéveszti az embereket, ezért kapta a bolondok aranya gúnynevet. Az ásvány természetes formájában igazán szép, különösen a kocka alakzatokban képződött darabok.

Száma a négyes, az angyalok közül Uriel energiájához kapcsolható.

Népszerű szerencsekő, az erős akarat, siker, inspiráció, gazdagság és jólét kifejezője, de ennél sokkal többet tud. Magas rezgésű földelő ásvány, használata energikussá és magabiztossá tesz. Védelmező tulajdonsággal bír, tisztít és kiegyensúlyoz. Az auramező határait védi és megtartja, igyekszik regenerálni a sérült energiamezőt és megtartani az energiát. Ez a tulajdonsága hatásos védelmezővé teszi, árnyékol és pajzsként viselkedik, eltaszítva a viselőjével nem harmonizáló energiákat. Ehhez elég egy marokkövet a test közelében, például zsebben tartani.

Gömb vagy tojás alakúra csiszolva a térharmonizálásban használják, de…

Az átutazó ébredése

Az átutazó ébredése fejezi ki a jelenleg uralkodó életérzést. Személyes pillanat, sok millió ember személyes pillanata, abszolút szinkronicitásban összehangolva.

Az átmenet energiája úgy tombol mindenütt, mintha fejre állt volna a világ. A lehetőségek teljes skálája játszik, az őrült ellenállástól az átutazó szemlélődő nyugalmáig. Most mindenkinek csak saját magával van dolga.

Az ember személyes világa valóban a feje tetejére állni látszik. Ami eddig bevált, váratlanul csődöt mond, és minden új, amit készek vagyunk megismerni, működik. Miközben az egység vonzása örvénylik, a dualitás harsányan viccelődik velünk. Mindehhez a fegyorsult teremtés, meglepetésekkel teli, szokatlanul gyors manifesztációk játszanak.

Itt már tényleg csak a szemlélő nyugalma segít. Elfogadni, megengedni, mosolyogni, mert éppen születik valami új és gyönyörű.

Turmalin

A turmalin gyönyörű, magas szilíciumtartalmú kristály. Gyakran tökéletesen tiszta, egyetlen kristályon belül több színben tündököl és tökéletes kristályalakzatban növekszik. Színei: rózsaszín, bíbor, zöld, indigó, színtelen, barna és fekete.

Metatron energiájához kapcsolható és a 11-es számhoz.

A harmónia, érzékenység, béke, nyugalom, intuíció, tisztaság és szépség köve. Kiegyensúlyoz. A színtelen turmalint a látnoki képességek fokozására használják. A kék turmalin tökéletes indigó színű és hatású, nagyon ritka. A rózsaszín és zöld kristály egy kőben (dinnyeturmalin) vagy ékszerben gyerekeknek a legjobb választás minden ásvány közül.

A fekete turmalin átlátszatlan vagy enyhén áttetsző, egyedülálló tulajdonsága, hogy nagy mértékben elnyeli a sötét, terhelő energiákat, így gyakorlatilag lehúzza viselőjéről és nem közvetíti vissza. Ez lehet az oka annak a hiedelemnek, hogy a fekete turmalint nem kell tisztítani. Ennek ellentmondok, mert hanggal és energiával jól tisztítható. Legalább …