Ugrás a fő tartalomra

Teremtés

teremtés
"Teremtők vagytok. Aminek a tiszta gondolatát 7 másodpercig megtartjátok az elmétekben, az manifesztálódik. Ha egy csoportos gondolatot együtt tartotok meg, azonnal manifesztálódik. A növekedés nem 1-ről a 2-re, majd 3-ra és 4-re, hanem exponenciálisan történik, 1-ről 10-re, 100-ra, 1000-re.
Ily módon mozog és lendül ez ki, ha csoportosan, együtt tesztek dolgokat."
The Group

"A teremtés folyamata az élet folyamata.
A függöny mögött magadat találod.
Nyisd ki a szemed és életed minden pillanatában jusson az eszedbe, hogy a pillanat amit élsz, magában rejti a lehetőséget, hogy megteremtsd az életed.
Fogadd el, hogy mindenható az ember."
Raziel

"Mit szólnátok egy olyan társadalomhoz, amelyik ezt tanítja: A cél kitűzése az, amikor egy Emberi Lény ott áll önmaga és a többi Emberi Lény előtt és azt mondja: 'Azt akarom, hogy a célom ott legyen, ahol a szinkronicitás tökéletes forgatókönyvében befejezem, bármi is legyen az ami jobbá tesz engem és a körülöttem levőket."
...
A cél kitűzése: ne egy helyzetet vizualizálj, hanem egy energiát ami annak az energiája, hogy az helyénvaló. Ebbe az irányba haladtok."
Kryon

"Képzeljétek el azt a helyet, ahol minden összevegyül eggyé, és hogy az a részetek amelyik itt ül ebben a székben harmonizálódik és kommunikál azzal a részetekkel, amelyik a terem másik felében ül. Ez a harmónia köti össze a felsőbb ént az alsó énnel, a szellem-ént a fizikai énnel, és a végest a végtelennel. Amikor e részek közül bárki kifejezi a szellemét, a szikrák minden irányba mennek. Kezdődik a harmónia mágiája. A lehetőségek mozogni kezdenek, a teremtő energiák áradnak, és fellobbantják az Univerzális Energiát. Mindenki ebből a fellobbanásból táplálkozik. Mindenkit táplál a teremtés pillanata."
The Group

"A Szellemmel való valódi társteremtés azt jelenti elsősorban, hogy meggyógyítjátok a belső gyermeket. Amíg a belső gyermek nincs meggyógyítva, addig tapasztalatokat teremt, teremt és teremt az életetekben, míg észre nem veszitek, fel nem figyeltek rá és meg nem gyógyítjátok.
Amíg a belső gyermek nincs teljesen meggyógyítva, és nem tökéletesen teljes és egész a szentélyben, abban az Isteni szentélyben, amit a szíveteknek hívunk, addig nem tudtok tökéletesen társteremteni a Szellemmel.
Ha a belső gyermeketek újra teljes, az viszont majdnem olyan, mintha az akaratotok Isteni akarattá válna."
Kryon

Népszerű bejegyzések

Herkimer gyémánt

A Herkimer gyémánt tiszta, ragyogó megjelenésű, színtelen kvarc, amely rövid, két csúcsban végződő alakzatát a természettől nyeri, és így lelhető fel a Föld több pontján, New Yorktól Tibetig. Nevét a New York melletti lelőhelyről kapta. Kristályos szilícium-dioxid, amelyben helyenként szivárványszínű zárványok, levegő, ritkán víz, esetleg apró szénszemcsék találhatók. Érdekes kivételek a füstkvarchoz hasonlító darabok, amelyek egészen más metafizikai tulajdonságokat hordoznak.

Számmisztikai megfelelője a 3-as, Raziel angyal energiájához kapcsolódik, de minden jellegű felsőbb kapcsolatteremtéshez, gyógyításhoz, angyalkommunikációhoz alkalmas.

Kiemelkedően magas rezgésű kristály, amely rövid, kétvégű formájánál fogva két irányú energiaáramlást tesz lehetővé és nem csak átvezeti, hanem tárolja és visszaközvetíti az információt. A tisztánlátás és a telepatikus képességek fokozása miatt népszerű, a tudatos álmodók és pszichikai képességekkel kísérletezők kedvenc köve.

Felerősít minden r…

Citrin, az aranykvarc

A citrin az ametiszt mellett az egyik legszebb megjelenésű kvarckristály. Ragyogóan szép, különösen a tiszta sárga, aranykvarc árnyalatok.

Numerológiailag a 6-os szám fejezi ki, rezgése Jophiel arkangyal és Kuthumi energiájához kapcsolódik.

Az emelkedett szellemiség, függetlenség, eredetiség, kreativitás és erő köve. Új utakra terel. Művészi beállítottságú emberek joggal vonzódnak hozzá. Fokozza az intuíciót, fogékonnyá tesz a teljesség, az egyetemes látásmód megtapasztalására. Az ametiszthez hasonlóan diszharmónia esetén ideges tüneteket okozhat, de ez kizárt, ha szimpátiából választjuk. Ebben az esetben kiegyensúlyoz, megnyugtat, az erő és magabiztosság érzésével tölt el.

Manapság a siker, bőség és szerencse köveként ismert, ennél azonban sokkal többet tud. Védelemre inkább a régebbi időkben használták és főleg a férfiak körében volt népszerű.

Eredeti megjelenésében a kristály gyakran barnás árnyalatú, magas hőfokon változik aranyszínű, kimondottan feltűnő, ragyogó drágakővé. Az…

Pirit, az energiapajzs

A pirit átlátszatlan, tömör vas-szulfid, amely általában arany és világos rézszínben található meg. Ez a tulajdonsága első látásra könnyen megtéveszti az embereket, ezért kapta a bolondok aranya gúnynevet. Az ásvány természetes formájában igazán szép, különösen a kocka alakzatokban képződött darabok.

Száma a négyes, az angyalok közül Uriel energiájához kapcsolható.

Népszerű szerencsekő, az erős akarat, siker, inspiráció, gazdagság és jólét kifejezője, de ennél sokkal többet tud. Magas rezgésű földelő ásvány, használata energikussá és magabiztossá tesz. Védelmező tulajdonsággal bír, tisztít és kiegyensúlyoz. Az auramező határait védi és megtartja, igyekszik regenerálni a sérült energiamezőt és megtartani az energiát. Ez a tulajdonsága hatásos védelmezővé teszi, árnyékol és pajzsként viselkedik, eltaszítva a viselőjével nem harmonizáló energiákat. Ehhez elég egy marokkövet a test közelében, például zsebben tartani.

Gömb vagy tojás alakúra csiszolva a térharmonizálásban használják, de…

Az átutazó ébredése

Az átutazó ébredése fejezi ki a jelenleg uralkodó életérzést. Személyes pillanat, sok millió ember személyes pillanata, abszolút szinkronicitásban összehangolva.

Az átmenet energiája úgy tombol mindenütt, mintha fejre állt volna a világ. A lehetőségek teljes skálája játszik, az őrült ellenállástól az átutazó szemlélődő nyugalmáig. Most mindenkinek csak saját magával van dolga.

Az ember személyes világa valóban a feje tetejére állni látszik. Ami eddig bevált, váratlanul csődöt mond, és minden új, amit készek vagyunk megismerni, működik. Miközben az egység vonzása örvénylik, a dualitás harsányan viccelődik velünk. Mindehhez a fegyorsult teremtés, meglepetésekkel teli, szokatlanul gyors manifesztációk játszanak.

Itt már tényleg csak a szemlélő nyugalma segít. Elfogadni, megengedni, mosolyogni, mert éppen születik valami új és gyönyörű.