Teremtés

teremtés
"Teremtők vagytok. Aminek a tiszta gondolatát 7 másodpercig megtartjátok az elmétekben, az manifesztálódik. Ha egy csoportos gondolatot együtt tartotok meg, azonnal manifesztálódik. A növekedés nem 1-ről a 2-re, majd 3-ra és 4-re, hanem exponenciálisan történik, 1-ről 10-re, 100-ra, 1000-re.
Ily módon mozog és lendül ez ki, ha csoportosan, együtt tesztek dolgokat. "
( The Group)

"A teremtés folyamata az élet folyamata.
...
A függöny mögött magadat találod.
Nyisd ki a szemed és életed minden pillanatában jusson az eszedbe, hogy a pillanat amit élsz, magában rejti a lehetőséget, hogy megteremtsd az életed.
Fogadd el, hogy mindenható az ember."
(Raziel)

"Mit szólnátok egy olyan társadalomhoz, amelyik ezt tanítja: A cél kitűzése az, amikor egy Emberi Lény ott áll önmaga és a többi Emberi Lény előtt és azt mondja: 'Azt akarom, hogy a célom ott legyen, ahol a szinkronicitás tökéletes forgatókönyvében befejezem, bármi is legyen az ami jobbá tesz engem és a körülöttem levőket.'
...
A cél kitűzése: ne egy helyzetet vizualizálj, hanem egy energiát ami annak az energiája, hogy az helyénvaló. Ebbe az irányba haladtok."
(Kryon)

Képzeljétek el azt a helyet, ahol minden összevegyül eggyé, és hogy az a részetek amelyik itt ül ebben a székben harmonizálódik és kommunikál azzal a részetekkel, amelyik a terem másik felében ül. Ez a harmónia köti össze a felsőbb ént az alsó énnel, a szellem-ént a fizikai énnel, és a végest a végtelennel. Amikor e részek közül bárki kifejezi a szellemét, a szikrák minden irányba mennek. Kezdődik a harmónia mágiája. A lehetőségek mozogni kezdenek, a teremtő energiák áradnak, és fellobbantják az Univerzális Energiát. Mindenki ebből a fellobbanásból táplálkozik. Mindenkit táplál a teremtés pillanata.
(The Group)

"A Szellemmel való valódi társteremtés azt jelenti elsősorban, hogy meggyógyítjátok a belső gyermeket. Amíg a belső gyermek nincs meggyógyítva, addig tapasztalatokat teremt, teremt és teremt az életetekben, míg észre nem veszitek, fel nem figyeltek rá és meg nem gyógyítjátok.
Amíg a belső gyermek nincs teljesen meggyógyítva, és nem tökéletesen teljes és egész a szentélyben, abban az Isteni szentélyben, amit a szíveteknek hívunk, addig nem tudtok tökéletesen társteremteni a Szellemmel.
Ha a belső gyermeketek újra teljes, az viszont majdnem olyan, mintha az akaratotok Isteni akarattá válna."
(Kryon)