Ugrás a fő tartalomra

Kryon / A háló és a DNS

DNS
Breckenridge, Colorado - 2001. július 14.

Üdvözletem kedveseim, Kryon vagyok a Mágneses Szolgálattól!
Ez a ma esti egy nagyon kedves közvetítés, egy kedves helyen. Drága energiák áramlanak be lassan, csendesen a terembe, az idő itt megszűnik létezni. A ti 4D-s időtökben, ez a hely már három nappal ezelőtt elő lett készítve azon angyalok számára, akik most itt ülnek ezeken a székeken.
Egy interdimenzionális lényekből álló kíséret, akiket fel sem tudtok fogni - de akiket fivéreiteknek, nővéreiteknek hívtok - érkezett meg erre a helyre, hogy előkészítse azt. Ahogy jöttetek felfelé ide a hegytetőre és megérkeztetek erre a helyre, beléptetek ebbe a terembe, néhányan közületek kezdték is érezni a spirituális melegséget. Mint egy takarót, ahogy kezdtek körülvenni benneteket a barátok és a család, óvatosan egyesülve a ti energiáitokkal. A neved ott volt a neked előkészített széken, miután kifejezted szándékodat, hogy eljössz. Néhányan úgy jöttetek el, hogy nem is foglalkoztatok azzal, vajon bejuttok-e és most itt ültök. (A jegyek hetekkel előbb elkeltek). Mi tudtuk, hogy el fogsz jönni. Emlékezz: a szándék nem kérés, a szándék igény - a hatalmad igénylése! És így van ez, hogy ti hoztatok létre egy olyan helyet, ahol mindannyian együtt vagyunk, egyként, hogy beszéljünk a mostban lévő dolgokról - hogy beszéljünk a jövőről és hogy beszéljünk a szív dolgairól.
Kedves családtag, nem véletlen, hogy most ezeket hallod. Itt a családnak egy csoportja ebben a pillanatban, akik veled együtt olvassák ezeket a sorokat, nekem az is a MOST-ban van. Mi látjuk az átiratokat - látjuk a felvételeket - látjuk amikor újra meg újra meghallgatjátok, elolvassátok őket, minden "egyszerre" történik. Ezért ez egy olyan üzenet, ami nem csak a hallgatóknak szól, hanem az olvasónak is. Nem számít milyen technológiát alkalmaztok az itt átadott információk reprodukálására, ez mind egyszerre történik. Hogy úgy mondjuk, a szeretet szálai kötik össze azokat, akik itt ülnek ezeken a székeken és azokat akik e sorokat olvassák. És így a család még attól is sokkal nagyobb, mint amiről a teremben lévők tudnak. Messze túlmegy ennek a találkozónak a keretein, itt a hegy csúcsán. Persze igaz, információt kaptok majd ezen a mai napon, de ez több lesz attól, személyes üzenetünk van mindegyikőtök számára, ami csak arra vár, hogy eljuss a hit állapotába.
Vannak itt olyanok, akik majd azt mondják, hogy ez nem lehetséges, hogy a Szellem nem ilyen módon beszél az Emberekhez. De van egy részed amelyik jobban tudja ezt és talán ezért ülsz itt ma ezen a széken, hallgatod a felvételt vagy olvasod ezeket a sorokat. Mindegyikőtöknek ismerjük a nevét - nem ezt a földi nevét, inkább azt amelyik örök - egy olyan név, ami a nővérem és a fivérem, egy olyan név, amelyet a "fényben" énekelsz nekem minden alkalommal, hogy lássam amikor a "tiszteletadás csarnokán" keresztülvonulsz. Minden alkalommal amikor úgy döntesz, hogy visszajössz erre a földre, üdvözöljük egymást és lecseréljük valódi neveinket, az enyém sem Kryon. De a valóságotok miatt és az üzenetek miatt és a föld számára egyenlőre az. Legyen a bizonyíték, hogy ez a kommunikáció valóban megtörténik, abban az energiában, ami létrejött a székek körül amelyeken ültök, mert a terem már készen áll és teljes… hogy meghalljátok és olvassátok az üzenetet.
A szándékod által, hogy eljössz, engedélyt adtál, sőt meghívást valakinek, hogy csatlakozzon hozzád - valakinek, akiről nem is feltételezted. Van akit ismersz. Van akivel úgy teszel mintha nem ismernéd. Hozzád csatlakozva, még olyan részeid is itt vannak, amelyek éppen a fátyol túloldaláról jöttek. Talán ezt nem is feltételezted? Amire néhányan gondoltok az a lélektárs, aki valóban saját magad darabkája, akire vártál. Hadd mondjam el, hogy ezt a Harmadik Nyelv teszi lehetővé. Soha nem voltatok még jobban interdimenzionálisak, mint amikor itt vagytok ebben a pillanatban kedveseim és a részeitek átjönnek a fátyolon keresztül. Ahogy itt ültök ezeken a székeken, sok mindenre kaptatok engedélyt. Mielőtt ez az este véget ér és mielőtt a hallgatók és az olvasók ünneplése befejeződik, esély van a gyógyulásra - esély olyan döntésekre, amelyek arra vártak, hogy ebben az új energiában hozd meg őket. Az entitások amelyek körülveszik székeiteket, készen állnak arra, hogy megmossák a lábatokat és hogy egy hihetetlen módon rád nehezedjenek. Ezzel elérik, hogy teljes mértékben biztosan tudjátok a ti 4D-s fizikai valóságotokban, hogy valaki átnyúlt a fátyol túloldaláról, hogy egy bizonyos megfelelő módon megérintsen, hogy megmutassa, hogy amit most tapasztaltatok az valós!
Egy ember füleihez szólunk és egy ember szemei kísérik e sorokat ezen az oldalon. Ez nagyon személyes és neked szól. Noha talán globális az információ amit kaptok - mert az lesz - eláruljuk, hogy ennek ellenére a személyes üzenetek is benne vannak. Közben majd megmossuk a lábaid és eljuttatunk hozzád néhány ölelést.
Hol is kezdjük? Gondosan őriztük ezt az üzenetet azoknak akik kifejezték szándékukat, hogy itt legyenek. Valóságos angyalok azok akik itt ülnek előttünk és olvassák ezeket a sorokat. Ha csak megpróbálkoznál és elkezdenéd végre látni, hogy ki vagy, látnod kellene azt is, hogy ki voltál. Hadd kérdezzek valamit: a most megértésével hányan fogtátok fel, hogy kik voltatok a múltban, a sámán, a szerzetes, a lelkész, a kuruzsló? Meg kell mondanod magadnak, még mindig az vagy! Folytatod mindazt ami egykoron voltál. Az soha nem hagy el téged, mert éppen a mostban történik. Mindannak a Felséges munkának az összes energiája még veled van, az érzések még mind itt vannak.
Nagyon messzire vissza kell mennem az időben ahhoz, hogy emlékeztesselek, hogyan is működik ez - a Föld bolygó történelme. Akkor érkeztem, amikor a föld még olvadt állapotban volt és azóta is itt vagyok. Számomra olyan mintha tegnap történt volna, mert az én időm szerint minden egyszerre történik. Nincs várakozás, nincs türelmetlenség, csak a most van. Itt előttem annak az ünneplése is most történik amit véghez vitt az Emberiség, mint fivéreim és nővéreim, megváltoztatták a valóságot, - de még a Föld dimenziókban lévő helyét is - ahogy ezen a bolygón élnek a dualitásban. Sokan velem voltak közületek amikor a föld még olvadt állapotban volt, megalkotva a próbatételt az egész univerzum számára, egy olyan helyet ahová mint Emberek szándékosan fogtok lejönni, a ti lineáris-idő történelmetek szinte utolsó pillanatában. Ez olyan mintha az étel már egy éve készülne, de a fűszer, az Emberek, csak az utolsó négy másodpercben lennének hozzáadva... az univerzumban történő változás katalizátoraként. A só Isten kezéből, hogy megízesítse ezt a grandiózus próbatételt.
A Mágneses Háló és Te
A föld hálórendszerének rendeltetése sajátságos. Finoman hangolt és egyetlen célja van: az Ember behangolása. Azt gondolhatjátok, hogy a bolygó geológiájának fizikai sajátossága, de több annál. Ez egy DNS-kiszolgáló motor. Ez tehát a háló-rendszer feladata. Kommunikál az Emberiséggel, minden egyes Emberrel és ez azzal van kapcsolatban, hogy ki vagy te személy szerint. Ez két dologban segít: szétválaszt benneteket és egyesít benneteket. Biztosítja számotokra a helyzeteket, a kihívásokat, a megoldásokat és a szeretetet. Néhányan már akkor kapcsolatba kerültök ezzel, ha csak rágondoltok Istenre! Lesz aki majd azt mondja "Kryon, nekem nem tetszik az ötlet, hogy a fizika belép a spiritualitás birodalmába, nem tetszik, hogy a föld hálórendszere a spiritualitás része legyen." Pedig azt mondom... ennek ez a módja! Mert mint teremtők - mert azok vagytok - ti teremtettetek mindent ami előttetek történt, beleértve a próbatételt, a dualitást, a megállapodásokat és azt a motort, ami ezt az egészet a sejtrendszeretekhez igazítja. Nem választhatod el a Szellemet a valóságodtól. Talán azt szeretnéd hinni, hogy ez valahogy felette van annak, ami fizikai, de az igazság, hogy minden fizikainak ez a középpontja. Istent nem hagyhatod ki semmiből!
Feltárjuk előttetek néhány sajátosságát annak, amit DNS-nek hívtok. A föld mágneses hálója összetett, de leginkább mint egy kézbesítő rendszer maradt meg az Emberiség számára sok-sok éven keresztül. Nagyon kevés változás történt a meghatározásokat illetően, hogy mit tesz, mert az Emberiség soha nem is próbálta átgondolni, hogy a háló talán módosítható. Az Emberiség soha nem fejezte ki a szándékát, hogy igényt tartson arra a hatalomra, ami sejtszinten létezett, vagy, hogy megfontolja, mi az ami megváltoztatható az életében. Már a régi idők profétái közölték veletek az információt, hogy mindent megváltoztathattok, ti mégsem tettétek. Látszólag csak az általatok létrehozott terv 11-dik órájában határoztátok el, hogy megváltoztatjátok a valóságotokat és megtettétek. Annak érdekében, hogy ezt megtegyétek, 1989-ben egy háló-változtató kíséret érkezett, számomra ez is most van. Az ti időkeretetekben elkezdődött egy váltása a mágneses hálónak és most már tudjátok miért. A szándékotok, hogy egy új valóságot hozzatok létre a Földön, megkövetelte, hogy a mágnesség "motorja" megváltozzon, hogy lehetővé tegye a felemelkedéseteket. De hadd folytassam.
Annak érdekében, hogy megvalósuljon az Új Jeruzsálem - annak érdekében, hogy a megoldások elkezdődjenek - azért, hogy ti megváltoztassátok magát a lényegét annak amiért itt vagytok - a hosszabb élet érdekében - a feltárt tudomány érdekében, - azért hogy a Szellem úgy szólhasson az Emberekhez, hogy az életnek az egy megszokott eseménye legyen, a mágnesség beszabályozása által történő összes kommunikációnak, ami a DNS-edhez szól, meg kell, hogy "változzon." És így történt, hogy a háló-rendszer elkezdett mozdulni. Ti mozdítottátok meg! Érezték ezt mindazok, akik Fénymunkásoknak nevezik magukat és azok is akik spirituális beállítottságúak. Változni kezdett fokozatosan és egyre gyorsult. És ez a változás valójában sokkal több volt mint a mágnesség változása amit le tudtok mérni egy iránytűvel. Maga az erővonalak spirituális aspektusa, a formájuk, az azonosságuk, a szinkron a többi erővonalakkal megváltozott, hogy létrehozzon egy új felállást és egy új föld-potenciált. A megsemmisülés helyett, meglovagoltátok a változásnak ezt a hullámát és most itt ültök fénymunkások, alig egy évvel azután, hogy ez megvalósult! Tudjuk, hogy voltak köztetek olyanok akik érezték a háló mozgását. Tudunk a nyugtalanságról amit éreztek, de vannak dolgok amelyek kezdenek a helyükre kerülni ahogy a mozgás csillapodik és ennek a mágneses energiának az új pozíciója megállapodik. Másképp fogja ekkor a bolygót befolyásolni és végül stabilizálódik.
Mondanék még valamit a hálóról. 4D-ben (az Emberi dimenzió) úgy hallottátok, hogy a DNS-etek két szálból áll (hurokból vagy gyűrűből). Ez így van. Azok akik azt mondják, hogy 12 szál van, azok egy 4D-s leírását adják egy többdimenziós rejtvénynek. Valóban csak két biológiai szál van. Az összes maradék, a többi tíz amit nem említenek, nem írnak le és nem látható a 4D-ben, benne vannak abban a kettőben amelyet képesek vagytok látni. Azok nem további szálak, vagy hurkok, vagy gyűrűk. A biológiai szálakra tapadnak, legtöbbjük biológiailag illeszkedik azokhoz a szálakhoz amelyeket ti látni tudtok. Tehát valóban két szál van, a másik tíz pedig interdimenzionális formában ezen a kettőn. Így jutottatok el a 12-eshez. Látjátok? Tízet nem tudtok látni, kettőt viszont igen.
Mondanék valamit a DNS-edről is. Mágneses tulajdonságokkal rendelkezik és éppen ezért kommunikál a hálóval! Tekintettel a mágnességre, a gravitációra, az időre és az anyag elhelyezkedésére: Itt van egy soha meg nem fejtett rejtély. Nem is lehet megfejteni a ti régi 4D-s világszemléletetekben. Most hirtelen ebben az új energiában, a tudományotok kezdi megérteni, hogy legalább 11 dimenzió létezik az anyag minden atomjának a magjában. (Mi azt mondtuk, hogy 12 van.) És hirtelen azt is kezditek megérteni, hogy még az idő is módosítható. Később fel fogjátok ismerni, hogy az anyag elmozdítása egyik helyről a másikra, szintén ennek az egyenletnek a része. Van egy különleges képlet, ahol a gravitáció, a mágnesség, az idő és az anyag elhelyezése a tényezők. Ezek mind egy grandiózus táncban forognak együtt és ez lesz a fizika "forrás-rétege", ha majd felfedezitek és megértitek. Amikor majd készen áll, eljut hozzátok ez az információ, de egyenlőre mondanék valamit a "mintázatról", hogy hogyan jelentkezik ez a DNS-edben.
A DNS - Asztrológiai Energia
Ahogy a naprendszer körbe jár, különféle gravitációs sajátosságokat és tényleges mintázatokat hoz létre a részek között. Minden bolygó függetlenül kering a Nap körül a saját pályáján és az idő minden egyes független percében ez a gravitációs helyzet a mágnességnek és a gravitációnak egy különböző elrendezését hozza létre a középen lévő Nap hatására. Abban az időkeretben amit ti választottatok - ami egyébként nagyot változott az utóbbi két évben - ott egy mintázat, ez a mintázat a naphoz lett továbbítva, ami ugye a keringési pályák középpontjában van és így a gravitáció forrásának a helyén. A bolygók (beleértve a Földet és a bolygók összes holdjait, a tiéteket is) mozgása által keletkező mágneses/gravitációs mintázatot a napszél a földre szállítja (olyan energia ez, ami folyamatosan a napból a föld felé áramlik). A napszél ezt a hálóra juttatja, mivel mindkettő mágneses és az információszállítás a napszél és a háló mezejének befolyása alatt történik. A háló mintázata ezért naponta változik! Érdekes megemlíteni, hogy a föld mágneses hálója tulajdonképpen a Föld fizikai részének a terméke, de a rendeltetése, hogy a kommunikáció motorja legyen az Emberi DNS számára. Itt egy másik példa arra, hogy milyen formában vesz részt a fizikai föld ebben az Emberiségért történő együttműködésben.
A DNS-ed egyik tulajdonsága, ami lenyomatként ott van benne a születésedkor, az a legrégibb tudomány a Földön és ezt asztrológiának neveztétek el. Éppen azt a tudást ismertettük veletek, ami megmagyarázza az asztrológiát. Ez egy olyan tudomány, amit nem teljesen értetek vagy ismertek, de attól még tudomány. Amikor a "forrás-réteg"- fizika képletét megismeritek, ami a mágnességgel, a gravitációval, az idővel és az anyag helyzetével foglalkozik, az majd megmagyarázza az asztrológiát. Időközben lejöttél a bolygóra és elhelyezted a DNS-edbe - az interdimenzionális rétegek egyikébe - azt az asztrológiai információt, a naprendszer mágnességének és gravitációjának azt a mintázatát, ami a születésedkor volt. A mintázat neve, amelyet asztrológiai fogalmakban kaptál, megalapoz egy elrendezést, egy személyiség típust, azt, hogy hogyan reagálsz az Emberi ok és okozat kihívásaira. Ez egy mágneses/biológiai elrendezés ahogy te is tudod, ami egész életeden végigkísér, előidézve, hogy visszajelezz a naprendszernek - ami létrehozta azt - ugyanúgy akárcsak mások is a földön, különleges megjósolható módon.
A DNS - Életfeladat
Ugyanakkor az interdimenzionális DNS-ed másik rétegébe kerülnek az "életfeladatok". Nem megállapodások, nem karma, hanem életfeladatok. Mi az Achilles sarkad? Mire reagálsz leginkább? Mi a célod? Van aki úgy jött le, hogy intenzíven reagál a tekintélyre. Van aki spirituális töltéssel. Az életfeladat nem karma. Ez egy olyan fontos dolog, ami gyakran az energiáiddal korábban történt dolgokból fejlődik ki. Van aki olyan életfeladattal jött, ami a gazdagság kérdésével kapcsolatos, amiről már beszéltünk a mai napon (az előadás részben).
Van aki olyan életfeladattal érkezett, ami csak a szeretetről szól. Mit teremtettél magadnak a szeretettel kapcsolatban: az egymás iránti szeretetet, a gyermekeid iránti szeretetet, vagy a szüleid iránti szeretetet? Mit teremtettél magadnak? Mi az életfeladat? Ki vagy te (valójában)? Minderről lenyomat van a DNS-edben, az alternatívák, a mintázatod, a jóváhagyásod. A megállapodás csak egy kezdeti felállás. A valóság egy vázszerkezetének lett szánva számodra, hogy abban éld az életed - egy vázszerkezet, amelyet változtathatsz - egy kezdő helyzet. Itt egy kimondatlan dolog, amit eddig soha nem említettünk: ahogy megváltoztatod a valóságod, mindenki megállapodása megváltozik. A társ-teremtés legmélyrehatóbb része, az a hiányzó darab amelyet soha nem értettél meg igazán, hogy te csinálod saját magaddal! Nincs procedúra. Nem igényel semmi többet, csak, hogy kifejezd a "szándékod" a valóságod iránt - és elvárd, hogy mozgásba jöjjön. Ez csupán egy nyitott struktúra... Következésképpen, módosítható!
Akik azt mondják közületek: "én aláírtam egy megállapodást és meg kell csinálnom ezt meg azt" azok félreértik, hogy mi az "ez meg az". Hány aláírás van egy megállapodáson? Kettő! Kivel írtad alá? Te-veled! Ezért amikor kifejezed a szándékod, hogy megváltoztasd a megállapodást, mindkét aláírás egyidejűleg megváltozik. Azért adjuk ezt a metaforát, hogy megérthesd a hatalmat, amelyet meg kell, hogy ragadj, az ösvényt amelyről azt hiszed te tervezted és, hogy letérhess róla egy másikat tervezve. A születési megállapodást azonban a bolygó mágneses hálójának a közvetítésével kaptad. A karma az más dolog.
A DNS - Karma
Mi a karmát talán másképp értelmezzük mint ti. Mi "befejezetlen energiának" nevezzük. Bármikor befejezhető amikor csak akarod, néhány módszer segítségével. Amikor először érkeztünk ide mint egy kollektív háló-elmozdító entitás-csoport, beszéltünk nektek a lehetőségről, hogy érvénytelenítheted ezt a karma sajátosságot, hogy befejezheted a befejezetlen energiát. Ez a befejezetlen energia onnan származik, amit te a múltadnak hívsz, mi a jelenednek nevezzük. Sokan vagytok, akikben még ezen a napon is ott van, éppen ott ahol most hallgatod vagy olvasod ezt a szöveget. Soha nem értettétek meg. Többen közületek úgy fogták fel, mint egy adott helyzetet. Voltak akik egyszerűen beleegyeztek, hogy ez örökre velük marad és nem értették egy pillanatra sem, hogy el tudjátok kerülni, egyszerűen elvárva a tényt. A karma azonban a régi energiában létezett, mielőtt a jelzés ebben a formában hozzád érkezett. Hadd áruljak el egy titkot, lehetővé téve, hogy valami ezek közül, mostanra kezdjen értelmet nyerni. Vajon tudod mi a különbség a régi energiákban létező régi Ember és az új energiákban létező új Ember között? A DNS-ben van! Elmondom az információnak egy új darabját: a faj-tiszta indigó gyerekek karma nélkül születnek! Figyeld meg az indigókat és azt amit tenni próbálnak. Nézd meg hogyan ténykednek és hogyan reagálnak. Ez az információ megmagyarázhatja nagy részét annak amit láttok a gyerekekben… és az nem befejezetlen ügyekről szól, hanem új dolgokról.
Az indigók egyik sajátossága, hogy ők egy áttekintő szemlélettel születtek, ezzel te nem rendelkezel és még nevet sem adtatok neki. Olyan valami a DNS rétegeikben, ami a tiédnek soha nem volt része. Nevezd élet-feladatnak ha úgy akarod. Én földi feladatnak fogom hívni. Az Indigók ittlétének célja van - kollektív célja és ők tudják mi az. Hogy elkezdjék építeni az Új Jeruzsálemet (a metaforát Kryon a földi békére használja).
A régi energiában soha nem volt jelen a DNS-ben olyan jellemző, ami specifikusan a föld számára van ott és most igen. A bennszülötteknek azt meg kellett tanulni, a modern társadalmatok kidobta, de az új gyermekek sértetlenül hozták magukkal: a karmikus leckéitek, a megállapodások és a karma, mind rólad szólt és a személyes fejlődésedről. Most hirtelen, az Indigók magukban hordoznak minden tudást arról, hogy mit tehetnek a földért és szenvedéllyel fogják tenni a dolgukat.
A DNS - Fogadalmak
Azok akik értik a fogadalmakat, tudják, hogy ezek Istennek tett ígéretek, onnan amit a múltadnak nevezel. Ezeket már születésedkor megkapod, mintegy folytatásaként annak amit elkezdtél - az energiát illetően - személyesen közted és Isten között. Nincs semmi, ami olyan erős mint a fogadalom energiája - egy Istennek tett ígéret... "Édes Istenem, ígérem, hogy szegény leszek, hogy rád tudjak koncentrálni." És itt vagy, teljesíted! "Istenem, megígérem, hogy soha nem lesz Emberi kapcsolatom, helyette inkább rád koncentrálok. Szüzességet fogadok."
És akkor persze, ha nem vagy hű a fogadalmadhoz, bűnösnek érzed magad. Olyan sokszor beszéltünk már erről és elmondtuk, hogy van akiben működik és - nem egy felületes dolog. Ez a fogadalom-energia egy aktív módon lett beültetve a DNS-edbe. Nem olyan valami ami ott van egy könyvben, készen arra, hogy felfedezzék. Valóságos és működik és noszogat minden nap. Emlékeztet a fogadalomra amit tettél. Elmondtuk már korábban is kedves Emberi Lény: hatástalanítani tudod és meg tudod változtatni! Elmozdulhatsz a régi energiából az újba. Egyáltalán nem nehéz és csak a "szándék" szükséges hozzá. Emlékezz, a szándék nem kérés, hanem igény Isteni mivoltodra. A szándék olyan valami, amivel mindig rendelkeztél és mindig is rendelkezni fogsz. A szándék eljut a személyiséged polcára, ami mindig is létezett és kihozza belőled azokat a dolgokat, amelyekre szükséged van és amit megterveztél még mielőtt idejöttél.
A Lenyomat - a DNS megváltoztatja önmagát
Kaptatok egy koncepciót 1989-ben, amikor a hálót igazító kíséret megérkezett. Kimondtuk a szót "lenyomat", ami nagy kavarodást okozott ugye? Ez is volt az elképzelés, mivel ez egy nagyon erőteljes spirituális eszköz... nem szabad könnyelműen kezelni. Jóllehet később már nem beszéltünk róla sokat, a lenyomat ott volt, elérhető volt és még most is az. Élni a lenyomat lehetőségével egy céltudatos választás egy olyan Ember számára, aki beleegyezett, hogy spirituálisan megváltozzon, hogy felfedezze a dolgokat és felfogja azokat. Soha nem Istentől származtak ezek a dolgok, vagy bármely más entitástól. Mindig is a te energiáid által történtek, hogy jóváhagyjanak valami újat benned, ami hatásosabban összekapcsol a felsőbb éneddel... ez egy olyan eszköz, ami mindig is ott volt az eszköztáradban. Te dolgozol saját magaddal.
Most azonban, ebben az új energiában, ezt a lenyomatot úgy kell tekinteni, mint egy természetes "intuíciót", nem mint egy folyamatot. Mindannyiótoknak van egy olyan megérzése, hogy a múlthoz képest egy egészen más valakivé válhat. Ezzel a következőt állítjuk: Habár ez 1989-ben egy új információ volt… forradalmian új, sok vita volt a jelentését illetően, most már nemcsak hogy tudatában vagytok önmagatok megváltoztatásának koncepciójával, hanem aktívan kutatjátok a tudást, hogy hogyan csináljátok. Istenem, hogy megváltoztak a dolgok!
Mi csak azt mondtuk: "a változás jóváhagyásának beültetése". De mit változtatni? A DNS-ed! Talán most már kezd tisztább lenni a kép? Képesek vagytok megváltoztatni mindazon sajátosságok mágneses lenyomatait, amelyekről eddig beszéltünk, minden esetre szeretnétek. Ez a jóváhagyás beültetése, hogy megváltoztasd magad, a DNS spirituális szintjén... olyan valami, amiről már majdnem 12 éve beszélünk.
A jövő időbeosztása - lehetőségek a számmisztikában
Feltárok nektek egy időbeosztást. Ezek nem jóslatok lesznek. Inkább energia-potenciálok, amiről tudnotok kell. Felfedem mi történik és a potenciálokat, hogy mi történhet. Mindezek itt vannak a most-ban. A háló majdnem kész. Az egész művelet, ami a Kryon háló csoportjának faladata volt, csaknem befejeződött.
A 2000. év volt az ünneplés éve. Habár voltak köztetek olyanok, akik érezték és történtek is dolgok 2000-ben, de ez az év leginkább az ünneplésről szólt. Történt egy nagy dolog, amit "a hely-tartók megjelenésének és az idő megjelölésének" nevezhetnénk. A 2001-es év egészen más. 2000 a "kettes" éve, 2001 a "hármasé", épp ezért a 2001-es katalizátor év… és a potenciális energia létrehozásáról szól.
A katalizátor definíciója pedig: egy elem vagy energia, ami egyedül nem tesz semmit, de amikor egy másik megfelelő elemmel kombinálod, valami egészen mást hoz létre, mint a kettő együtt. Ha találó, az egyik katalizálja a másikat, elérve, hogy a kettő egy harmadik energiát hoz létre... kettőről a háromra jut. A hármas éve katalizátor év, az Ember kezdi megérteni ezt az új kreatív energiát. A katalizátor, a határ átlépésének az energiája. (A határ az új millennium).
A 2001-es év volt valójában a határ, mert nincs nulladik évetek. Ezért amikor 2000-ben a határon való átkelésről beszélünk, mi már láttunk benneteket ahogy egy évvel előbb ünnepeltetek és akkor elkezdődött a munka. Így hát, ez az év amit éppen most tapasztaltok, teljes egészében egy új energia létrehozásáról szól. Megváltoznak az indulataitok, megoldásokat kerestek megoldhatatlan problémákra, olyan dolgok valósulnak meg, amelyek gondolatával már évek óta foglalkoztok.
Ide figyelj, az energia amit megteremtettél a 2001-es évben, nem tűnik el automatikusan, ahogy ideér 2002 és 2003. Úgy gondolj erre, mint a most rétegeire. Ezért a katalizátor energia lehet egy elültetett mag, amit majd később fogsz megszerezni. Úgy képzeld el, mint a DNS-nek egy újabb igazítását, ami lehetővé teszi az érzékelés megváltozását. Hányan tapasztalták közületek, hogy ez az év katalizátor? Hányan tapasztalták meg a megoldások energiáját? Hányan toporognak a bizonytalanság energiájában? Ó tudjuk, hogy kik vannak itt és kik olvassák e sorokat! Mi láthatjuk a lehetőségeidet, ott azokon a polcokon ahova tetted őket mielőtt idejöttél. Mit szeretnél valójában? Szinte mindent vizualizálni tudsz mint lehetséges eseményt a valóságodban, tulajdonképpen már ott is van, arra vár, hogy igényt tarts rá. Látomásaid nem valahol a térben vannak, itt vannak a most-ban... megnyilvánultak és arra várnak, hogy felfedezd őket, ahogy interdimenzionálissá válsz.
A fénymunkás, a spirituális személy, aki a Forrás után kutat, nem kér hivalkodó dolgokat, mert hatalmas bölcsesség lakozik abban az Emberben, aki megérti hogyan működnek a dolgok. Áldott az Emberi Lény, aki valóban megérti, hogy a szándék, hogy a felemelkedés felé haladjon, maga a megfelelő dolgok keresése! Vannak köztetek olyanok, akik a megfelelő helyről választottatok és íme egy új valóságban éltek. Vannak akik még keresgélnek, mi pedig elmondjuk, hogy soha nem vagytok egyedül. Mindig ott vagyunk veled, átsegítünk annak a felfedezésnek a folyamatán, hogy hogyan kell átlépni egy más fajta valóságba... abba ami letetővé teszi számodra, hogy megmutasd Isteni mivoltodat, amit megérdemelsz.
A következő a 2002-es év. Nézd meg a számmisztikát: Ez egy "négyes" év, a "föld"éve. Fizikai dolgok és a talajhoz kapcsolódás. Mit hoz majd a következő év? A 2002-es év egy olyan év, amikor a rács teljes, majdnem kész, csak a finom hangolás történik jelenleg. Elhoztuk nektek ezt az információt még 1989-ben. Valamikor majd 2002-ben meg fogjuk ünnepelni a háló-csoport távozását. Ők a fivéreitek és nővéreitek, 12 éven keresztül dolgoztak, hogy beállítsák a mágneses sajátosságokkal rendelkező rácsot az új Emberi potenciál érdekében a Földön. Ez a csoport 2002 decemberében fog távozni! Vannak köztetek olyanok, akik mélyen érezték ezeket a váltásokat, ahogy a háló igazítása történt és eláruljuk, hogy lesznek olyanok akik 2002 vége felé, vagy már az év közepén érezni fogják, ahogy kezd megállapodni. Végül majd sikerül felfogni azt, amivel egy évtizeden át próbálkoztatok.
Most már ismeritek az időkeretet és azt is, hogy miért volt ennyire nehéz. Úgy tűnt, hogy ott keringenek körülötted az elképzelések, de soha nem érkeztek meg. Most már talán tudod, miért nem jutott el hozzád a megnyilatkozás, illetve a társteremtése azoknak a dolgoknak, amelyekről intuitíve úgy érezted, hogy meg kellene nyilatkozniuk. A dolgok, amelyek után kutattál és papírra vetettél - az új spirituális szenvedélyeid - mind arról szólnak, hogy higgadj le és teremtsd meg őket.
Voltak akik úgy érezték, hogy megragadtak az utóbbi években és a Szellem segítségét és magyarázatát kérték. Hallottuk a hangod és a kérelmeidet: "Miért nem tudom elérni, hogy ezek a dolgok átlépjenek ebbe az új energiába?" Elárulom miért: A most energiájában nincs türelmetlenség. Kedves Ember, élvezd a vakációt. (Nevetés) Mert hamarosan működni fog. 2003-ban az új energia működésbe lép - elkezdődik majd Kryon igazi munkája is! 2003-ban amikor az energia már stabil, egy stabil hálóval sok dolog kezd majd értelmet nyerni számotokra. És habár számmisztikailag ez a változás éve, a változás csak abban lesz, hogy a csalódottságból a megrekedt dolgok miatt nagyon gyors lesz az elmozdulás a dolgok valóságába. Ezek a lehetőségek mindenki számára másképp nyilvánulnak majd meg, de az energia összképe ismerős lesz.
És most menjünk el egészen 2008-ig, ahol is egy nagyszerű lehetőség rejlik! Megoldások lesznek sok szinten, sok helyen, de különösen az univerzumnak ebben a centrumában lesznek elérhetőek abban az időben. A ti időtöknek el kell telni, hogy ez megtörténjen - hogy létrehozzátok a lehetőséget amit mi látunk. A mostani vezetők nem annak a potenciálnak a vezetői, hogy megnyilvánuljon a béke. Ezeket néhányszor még le kell cserélni. Azok akik végül a helyükbe lépnek - ahogy haladtok végig ezen az évtizeden - azok, akikben ott van "a Föld iránti szenvedély", az Indigók energiájával rendelkeznek majd! Másképp fognak gondolkozni és a Földi feladatuk, amivel rendelkeznek, arra való, hogy létrehozzák az Új Jeruzsálemet! Ez persze csak egy lehetőség és ahogy már korábban is mondtuk, hatalmatokban áll, hogy siettessétek vagy késleltessétek. De mi a mostban ezt 2008-ban látjuk.
Mi a különbség a régi energia és az új energia között? Az Emberi Lényeknek az a képessége, hogy magukra nézzenek és lehámozzák az Emberség hagymarétegeit - csökkentve a dualitás hatását - hogy átjussanak a fátyolon és azt mondják: "Én egy spirituális/mágneses/biológiai lény vagyok, át tudom programozni a saját DNS-em és használni tudom a körülöttem levő berendezéseket: - a tudományt - az új biológiát, az új kémiát - az új spirituális tudást - az energia alapján frissen megírt szöveggyűjteményeket, hogy megváltoztassam magam a saját erőteljes szándékommal." Minden eszköz, amelyet ma tőlünk kapsz, megfelelő. Akármit is kezdesz velük, az megváltoztatja a jövőt.
Azt is elmondtuk, hogy maga az asztrológiai elrendezésed a DNS mágneses felülírása volt. Volt aki azt mondta: "Kryon én nem akarom megváltoztatni a csillagjegyem, szeretem azt, aki vagyok." Hadd kérdezzem meg akkor: Hogy tetszene, ha nem lenne rád hatással egy ilyen visszarendeződés? (Nevetés) Ez az ajándék a tiéd, arra vár, hogy elfogadd. Erről beszélünk egész idő alatt. Nem arról van szó, hogy valami mássá változol, hanem, hogy megtisztítod azokat a tulajdonságokat, amelyek blokkolnak.
Van aki már megváltoztatta az életfeladatát, még a megállapodásaitokat is megváltoztattátok. Honnan tudhatjátok ezt? Hadd kérdezzem meg: Vajon miért lelkesedtél tíz évvel ezelőtt és mi az amiért most lelkesedsz? Nem arról beszélek, hogy felnőtt lett belőled, hanem sokkal inkább a spirituális bölcsességről. Mi történt veled mindezek az évek alatt, ami előidézhette, hogy mindazt amiért a múltban lelkesedtél, most inkább egy metaforikus polcra teszed? Most pedig itt vagy és valami egészen mást csinálsz. Miért van ez? Ez az Emberi Lény aki felfogja, hogy ki is ő valójában - egy Ember, aki megértette a mágneses szándék lenyomatát, hogy megváltoztassa a megállapodását - hogy az lehessen, aki csak akar - hogy elkezdje kutatni a valósága polcát - azt az interdimenzionális helyet a mostban, ahol minden lehetőség egyszerre létezik.
Ezek a mágnességgel kapcsolatos dolgok. A DNS újraprogramozásáról szólnak és nagyon zavarba ejtők is úgyszintén. Vannak akik azt mondták: "Kryon, meg akarom változtatni a megállapodásom és társteremteni dolgokat, de nem teljesen értem a mostot" Megteheted. Még anélkül is, hogy értenéd, a szándékod a király. Nekikezdhetsz a DNS-ed újraprogramozásának. Azt kérdezed "hogy csináljam"? Minden idő a mostban van. Soha nem volt sem múlt - sem jövő. Hallgass ide: Vizualizálj dolgokat a te 4D-s idősíkodban, romlatlanul, tisztán, ami majd létrehozza az általad választott valóság képét. Azzal, hogy ezt megteszed a mostban, meg tudod változtatni a múltad. Ez egy interdimenzionális gyakorlat, amit nem sokan fognak azonnal megérteni. Eláruljuk a következőket: Tiszta szándékkal, a mély vizualizáció energiája valóságos, mivel egy olyan idősík tiszta vizualizációjával táplálod, ahol minden ugyanabban az időben történik. Ez az energia lehetővé teszi, hogy érvénytelenítsd a régi fogadalmakat, kitisztítsd a betegségeket, visszafordítsd az öregedést és megsemmisítsd a régi megállapodásokat.
"De Kryon, a szerződés az egy elkötelezettség! Nem kellene valamit még megbeszélni ebben a metaforában?" De igen! De újra csak elmondjuk, már megtetted! Ahogy már korábban is mondtuk, ez egy te és önmagad között létrejött megállapodás volt! A tiszta szándék egy összehangoló energia önmagad összetett részei között a fátyol mindkét oldalán! Emberi tapasztalásotok legbonyolultabb része ennek a megértése. Vajon lehetséges, hogy Isten egy darabkája vagy? Valóban lehetséges, hogy az Emberi Lény része a teljes univerzum megteremtésének? A válasz igen, igen, igen. Ez Kryon teljes üzenete. Ez a lényege annak, amiről 12 éve beszélünk nektek.
Kedves család, nem mondanánk ezt, ha nem így lenne. Ez a mi ígéretünk nektek! Hányan vagytok akik szeretnétek szeretetet teremteni a kapcsolataitokban? Nem csak az új kapcsolatokról beszélek, hanem inkább a szeretet fellobbantásáról azzal, aki már melletted van. Lehetséges. Nemcsak, hogy lehetséges.... Higgy benne!
Kryon figyel téged egyéni Emberi Lény, ahogy itt ülsz. Megbecsüléssel és tisztelettel. Áhítattal. Egy gigászt látunk - Isten egy darabját - egy angyalt és egy családtagot. Látjuk annak lehetőségét, hogy mire vagytok képesek ezen a Földön és energiáitok esetleges visszatérését is egy örökkévaló univerzumba… újra együtt.
Szünet
Nehéz ma este erről a helyről távoznunk ezekkel az energiákkal, de helyénvaló, hogy így teszünk, mert szeretetben tesszük.
És ez így van.
Kryon
kryon.hu

Népszerű bejegyzések

Színek, számok, vonzódások

A színek rezgései jól megfoghatóak, egyszerűen megismerhetők, mint a számok, és nagy vonalakban át is válthatók. A kedvenc színek gyakran megegyeznek a sorsszám vagy a név színeivel. A sorsszám által hordozott szín pontosabb, míg a névhez rendelhető színek rezgése diszharmonikus lehet. Ilyenkor az ember idegennek érzi, vagy meg is változtatja a nevét, esetleg a becenévvel, nicknévvel nő össze. A komplementer színek alkalmazása a mindennapokban segíthet. HOGYAN SZÁMOLJUNK SORSSZÁMBÓL? A teljes születési dátum számjegyeit kell egyenként összeadni és egyjegyűre hozni. (pl: 1945 augusztus 7, 1+9+4+5+8+7=34 3+4=7, ebben az esetben a sorsszám 7) Amennyiben eredményként mesterszámot kapunk (11, 22, 33), önmagában és összeadva is értelmezhető, így a 11 kapcsolódik az ibolya, a 22 kapcsolódik az arany és magenta, a 33 kapcsolódik a mindent magába foglaló fehér ragyogással is. A SZÍNEKHEZ TARTOZÓ SZÁMÉRTÉKEK: 1 - VÖRÖS 2 - NARANCS 3 - SÁRGA 4 - ZÖLD 5 - KÉK 6 - INDIGÓ 7 és 11 -

A teremtés rezgései / Összhangban a világegyetemmel

Minden frekvencia. A megnyilvánulttól a láthatatlanig minden rezgésekből áll, a rezgések által érthető, és a rezgések által változtatható meg. Az emberi energiamezőre folyamatosan frekvenciák özöne hat, átalakítva az életminőséget minden pillanatban, és ezt befolyásolni nagyon nehéz. A tudatosan alkalmazott frekvenciák közül kiemelkedik a solfeggio sorozat, ami idővel hatról kilencre bővült (majd kiegészült még kettővel). Ősi hangok, újrafelfedezésük és leírásuk Dr Leonard Horowitz és Dr Joseph Pluto munkájához kötődik. A solfeggio frekvenciák a harmónia hangjai, rezgésigazítók, erős átalakító hatással vannak az emberi energiamezőre. Gyógyítanak, helyreállítanak. A kilenc alapfrekvencia mindegyike a létezés különböző szintjén hat. A solfeggio frekvenciák titka a kilenc ágú csillag titka. A Pythagoreusi matematika által fejthető meg, minden hang a 3, 6 és 9-es számon át fejezi ki a világegyetem harmóniáját. HOGYAN HASZNÁLJUK A HANGOKAT? Használatuk egyszerű. A vonzás és összeh

Mihály Arkangyal

Mihály Arkangyal nevének jelentése: aki Istenhez hasonlatos. Az irgalom hercege. Szimbóluma a kard, megjelenése a kék, lila és fehér fény. Védelmező és vezető. Miben kérhetjük a segítségét? Vezetés, védelem, démonűzés, igazság, hit, akaraterő, életerő, bátorság, világosság, tisztaság.

Taaffeit és Musgravit, a fejedelmi ikerpár

Még nyolcvan éve sincs, hogy a taaffeit feltűnt a drágakövek palettáján, harminc évvel később követte a hozzá legközelebb álló musgravit is. Lenyűgöző szépségű, fejedelmi kincsek, amik összetételükben és megjelenésükben alig megkülönböztethetők. Összetételük különleges, kristályos magnézium-vas-cink-alumínium-berillium-oxid. Alapszíneiben mindkettő szürkés lila, egyetlen látványos különbség, hogy a taaffeit világosabb. Mindkét ásvány az ibolya szín spektrumán mozog, a musgravit egészen mély szürkéskék árnyalatokba hajlik, míg a taaffeit éteribb, halványabb jelenség. A szürkébb kövek gyakran olajzöld fényt tükröznek. Áttetszőek, csiszolva üvegszerűek, mégis fényjátékokat játszva ragyognak. A musgravit energiája közel áll az ametiszt hez, a taaffeit kevésbé, a rezgésük nagyon magas. Mindkét kristály kapcsolható Zadkiel és Michael arkangyalok energiájához, és jól használhatók az ibolya fény munkáihoz, meditációkhoz. A hatalom, tisztaság, átalakulás és tökéletesség királyi szimbóluma

Himalájai kvarc, a megvilágosodás kristálya

A himalájai kristály, más néven tibeti kvarc az ásványvilág kiemelten erős képviselője. A hegyikristály minden jellemzője igaz rá és még sokkal több. Magas tisztaságú és rezgésű szilícium dioxid. A fekete zárványokkal tarkított kristály erős kapcsolatban áll a földdel, ez hatását megsokszorozza. A kevésbé látható "szennyeződések" érdekes fényjátékokat hoznak létre, gyakran meg is mutatják, hogy az ásvány a fény teljes spektrumát kifejezi. Raziel és Uriel angyalok energiájához kapcsolódik, de a kő saját programmal rendelkezik, ami meghatározza a vele való munkát. Ajtót nyit a személyes és egyetemes felsőbb valóságokra. A szellemi tisztaság, a látomások és a megvilágosodás kristálya, részben a saját programjának köszönhetően, részben annak, hogy transzformátorként óriási hatású meditációs kő, tele meglepetéssel. Ráhangolódva és összekapcsolódva a kristállyal, könnyen elérhetővé teszi a keresett tudást, megvilágítja az összefüggéseket. Képes látomásokat, sorozatos megvilá

Angyalkártyák

Szeretem az angyalkártyákat, különösen Doreen Virtue kártyáit. Ennek elsősorban Marius Michael George az oka, akinek a festményeivel sok évvel ezelőtt szerelembe estem. Azóta már tudom, hogy szinte bármely ihletett kép tökéletes eszköze a ráhangolódásnak. Minden, ami túlmutat a fizikailag megfogható és látható valóságon, a képek világán keresztül fogható meg. A tudatalattiban lapuló képanyag egyfajta eszköztár, ami megkönnyíti a kommunikációt. Az angyalkártyák a szépségük által a könnyed kapcsolatteremtés és áthangolódás eszközei. Nagyon kedves módja az ismerkedésnek, játékosan nyit kaput egy varázslatos világba. A gyermeki én imádja az angyal kártyákat. Doreen Virtue kártyái gyönyörűek. Szándékosan nem jóskártyákat emlegetek, habár annak készültek, de meditációs eszközökként még hasznosabbak. A kiválasztásuk szimpátiafüggő, nagyon különbözőek és nagyon különböző embereket szólítanak meg. Ennek a bejegyzésnek az apropója a legújabb Crystal Angels nevű csomag, ami a kristályener

Nehézfémek kiürítése a szervezetből

A nehézfémek felhalmozódása már újszülött korban elkezdődik, befolyásolja az anya szervezetéből érkező nehézfémmennyiség, később a levegő, a víz és az élelmiszerek minősége. Az amalgámtömések ideje lejárt, de aki érintett, az élete végéig magában hordja annak nyomait. Az ólom, higany, alumínium, kadmium gyakran említett mérgek, kiemelten érintik az idegrendszert és a zsírszövetet. A kiürítésük első számú gyógynövénye a koriander (Coriandrum sativum, kínai petrezselyem), de aki keresett már koriander cseppeket a boltokat járva, az tudja, hogy házi receptre lesz szüksége, vagy teljes kezelésre kell bejelentkeznie ahhoz, hogy hozzájusson. Íme a házilag elkészíthető receptek: KORIANDER TINKTÚRA: 60g szárított koriander levél 10g tört koriander mag 500ml 40%-os alkohol vagy kiváló minőségű vodka, vagy tiszta gyümölcspálinka desztillált víz Egy jól zárható, nagyon tiszta edényben az aprított levelet és magot kevés desztillált vízzel összekeverjük, majd jó meleg dunsztba tesszük 4

Angyalábrázolások

Rendhagyó bejegyzés következik. A nap mint nap látott és felhasznált képanyag, amit a témában találunk, nagyrészt hétköznapi emberek szeretetéből, csodálatából vagy fájdalmából született. Kedvem támadt utánajárni, hogy mit adtak ebből Európa temetői. Eredeti szobrok és talán még szebb másolatok Lucca, Róma, Genova, Párizs és Rotterdam sírkertjeiből, parkjaiból. Közös vonásuk a különös szépség, ami a róluk készült fotókon egyformán átüt. Az alkotók általában ismeretlenek így az időközben híressé vált szobrok maguk is a kövekre vésett neveket viselik. Nem ismétlem magam, ez a képsor akár az arcok mögött folytatása is lehet.

Szakrális geometria / Janosh

janosh-art.com

Az alábecsült cirkon

A cirkon, vagy ahogyan még nevezik hiacint, gyémántragyogású cirkónium-szilikát kristály. Természetes formában általában fehér, sárgásfehér, sárga, vöröses, zöld és füstszínű. A természetes ibolya és kék cirkon szinte elérhetetlenül ritka, szintetikus változata elterjedt és népszerű. Raziel angyal egyik jelképe. A kristály színárnyalatától függően szimbolikusan mind a Naphoz, mind a Holdhoz kapcsolható. A fehér cirkon felületesen szemlélve összetéveszthető a gyémánttal, a ragyogása alig marad el mögötte. A gyémánt 33-as szimbólumától eltérően a cirkon száma 4. A különbség az a tény, hogy szén helyett szilíciumot tartalmaz. A bölcsesség, tekintély, elragadtatás, öröm és megnyugvás kristálya. Kiegyensúlyozó és tisztánlátást segítő hatása van. Amennyiben az integráció a fő irányvonal, a cirkon összhangot teremt. A bibliai időkben nagy tekintélynek örvendett, akkoriban a démonűzésben is szerepe volt. Az utóbbi években a divat szintetikus tömeggyártásának áldozatául esett. Könnyű ci