Kapcsolat

kapcsolat
"... Aki közvetlenül jut el Istenhez, azt nem tartják vissza a földi korlátok, és tökéletesen emlékszik valódi önazonosságára.
Talán az ilyen lényeket nevezhetnénk a mesterek mestereinek, mert annak ellenére, hogy többé nem láthatók a szó köznapi értelmében, alakjuk, képük még felidézhető.
S ennek okán, ahol és amikor a segítségüket kérjük, készségesen megjelennek az általunk elképzelt alakban. Aki retteg tőlük, mert rettenetes alakban mutatkoznak előtte, az el ne feledje, hogy személy szerint neki vannak ijesztő elképzelései az égi lényekről.
Senki sem szólítja őket hiába. Egyikük sem elérhetetlen.
Mindannyian azt szeretnék, ha tudnánk róluk. Ők igen jóindulatúak irántunk, hiszen az összes tévedésünket, hibánkat tudomásul veszik, megértik és megbocsátják.
Eljön az az idő, amikor megértjük, miért ilyenek.
Ám addig is jók hozzánk, készségesen átadják ajándékaikat Isten tanítómestereinek és mindazoknak, akik a segítségükért folyamodnak."
(A Course in Miracles)

"Ahogy haladni kezdtek a vibrációs kommunikációban megtanultok különböző szinteken kommunikálni… Néhányan közületek channelingnek hívjátok majd…
Néhányan közületek a kommunikáció új formájára bukkannak, hogy ugyanazt az információt áthozzák…"
(The Group)

"Mit szólnátok, ha azt mondanánk, hogy minden csatorna csupán saját maga jövőbeli szemléletét csatornázza?
Mi van, ha saját magatokkal társalogtok egy másik dimenzió valóságában?"
(The Group)

"Saját channelingjeitek fejlődni fognak most. A következő négy év során saját kapcsolatotok a felsőbb szellemmel lényegesen ki fog terjedni.
Reméljük, hogy ahhoz hasonlóan, ahogy csatornává vált az Őrző, egy napon majd jobb szót fog találni, hiszen sosem szerettük a 'channeling' szót.
Ez valahogy túl misztikus szó erre az egyszerű folyamatra.
A valóság az, hogy mindannyian kapcsolatban álltok Felsőbb Énetekkel – a szellemmel – azzal a másik világgal, ahonnan jöttetek.
Használjátok ezeket. Játsszatok velük. Tapasztaljatok a segítségükkel.
Érezzétek ezt a kapcsolatot, és még ma meg fogjátok teremteni a mennyet a Földön. "
(The Group)

"A médium sok tekintetben egy elektromos transzformátorhoz hasonlítható, amely arra szolgál, hogy egy meghatározott szintű energiát egy más rezgésfrekvencián működő energiaszintre hozzon. "
(Vivamus)