Ugrás a fő tartalomra

Kapcsolat

kapcsolat
"... Aki közvetlenül jut el Istenhez, azt nem tartják vissza a földi korlátok, és tökéletesen emlékszik valódi önazonosságára.
Talán az ilyen lényeket nevezhetnénk a mesterek mestereinek, mert annak ellenére, hogy többé nem láthatók a szó köznapi értelmében, alakjuk, képük még felidézhető.
S ennek okán, ahol és amikor a segítségüket kérjük, készségesen megjelennek az általunk elképzelt alakban. Aki retteg tőlük, mert rettenetes alakban mutatkoznak előtte, az el ne feledje, hogy személy szerint neki vannak ijesztő elképzelései az égi lényekről.
Senki sem szólítja őket hiába. Egyikük sem elérhetetlen.
Mindannyian azt szeretnék, ha tudnánk róluk. Ők igen jóindulatúak irántunk, hiszen az összes tévedésünket, hibánkat tudomásul veszik, megértik és megbocsátják.
Eljön az az idő, amikor megértjük, miért ilyenek.
Ám addig is jók hozzánk, készségesen átadják ajándékaikat Isten tanítómestereinek és mindazoknak, akik a segítségükért folyamodnak."
A Course in Miracles

"Ahogy haladni kezdtek a vibrációs kommunikációban megtanultok különböző szinteken kommunikálni… Néhányan közületek channelingnek hívjátok majd…
Néhányan közületek a kommunikáció új formájára bukkannak, hogy ugyanazt az információt áthozzák..."

"Mit szólnátok, ha azt mondanánk, hogy minden csatorna csupán saját maga jövőbeli szemléletét csatornázza?
Mi van, ha saját magatokkal társalogtok egy másik dimenzió valóságában?"

"Saját channelingjeitek fejlődni fognak most. A következő négy év során saját kapcsolatotok a felsőbb szellemmel lényegesen ki fog terjedni.
Reméljük, hogy ahhoz hasonlóan, ahogy csatornává vált az Őrző, egy napon majd jobb szót fog találni, hiszen sosem szerettük a "channeling" szót.
Ez valahogy túl misztikus szó erre az egyszerű folyamatra.
A valóság az, hogy mindannyian kapcsolatban álltok Felsőbb Énetekkel – a szellemmel – azzal a másik világgal, ahonnan jöttetek.
Használjátok ezeket. Játsszatok velük. Tapasztaljatok a segítségükkel.
Érezzétek ezt a kapcsolatot, és még ma meg fogjátok teremteni a mennyet a Földön."
The Group

"A médium sok tekintetben egy elektromos transzformátorhoz hasonlítható, amely arra szolgál, hogy egy meghatározott szintű energiát egy más rezgésfrekvencián működő energiaszintre hozzon."
Vivamus

Népszerű bejegyzések

Herkimer gyémánt

A Herkimer gyémánt tiszta, ragyogó megjelenésű, színtelen kvarc, amely rövid, két csúcsban végződő alakzatát a természettől nyeri, és így lelhető fel a Föld több pontján, New Yorktól Tibetig. Nevét a New York melletti lelőhelyről kapta. Kristályos szilícium-dioxid, amelyben helyenként szivárványszínű zárványok, levegő, ritkán víz, esetleg apró szénszemcsék találhatók. Érdekes kivételek a füstkvarchoz hasonlító darabok, amelyek egészen más metafizikai tulajdonságokat hordoznak.

Számmisztikai megfelelője a 3-as, Raziel angyal energiájához kapcsolódik, de minden jellegű felsőbb kapcsolatteremtéshez, gyógyításhoz, angyalkommunikációhoz alkalmas.

Kiemelkedően magas rezgésű kristály, amely rövid, kétvégű formájánál fogva két irányú energiaáramlást tesz lehetővé és nem csak átvezeti, hanem tárolja és visszaközvetíti az információt. A tisztánlátás és a telepatikus képességek fokozása miatt népszerű, a tudatos álmodók és pszichikai képességekkel kísérletezők kedvenc köve.

Felerősít minden r…

Citrin, az aranykvarc

A citrin az ametiszt mellett az egyik legszebb megjelenésű kvarckristály. Ragyogóan szép, különösen a tiszta sárga, aranykvarc árnyalatok.

Numerológiailag a 6-os szám fejezi ki, rezgése Jophiel arkangyal és Kuthumi energiájához kapcsolódik.

Az emelkedett szellemiség, függetlenség, eredetiség, kreativitás és erő köve. Új utakra terel. Művészi beállítottságú emberek joggal vonzódnak hozzá. Fokozza az intuíciót, fogékonnyá tesz a teljesség, az egyetemes látásmód megtapasztalására. Az ametiszthez hasonlóan diszharmónia esetén ideges tüneteket okozhat, de ez kizárt, ha szimpátiából választjuk. Ebben az esetben kiegyensúlyoz, megnyugtat, az erő és magabiztosság érzésével tölt el.

Manapság a siker, bőség és szerencse köveként ismert, ennél azonban sokkal többet tud. Védelemre inkább a régebbi időkben használták és főleg a férfiak körében volt népszerű.

Eredeti megjelenésében a kristály gyakran barnás árnyalatú, magas hőfokon változik aranyszínű, kimondottan feltűnő, ragyogó drágakővé. Az…

Pirit, az energiapajzs

A pirit átlátszatlan, tömör vas-szulfid, amely általában arany és világos rézszínben található meg. Ez a tulajdonsága első látásra könnyen megtéveszti az embereket, ezért kapta a bolondok aranya gúnynevet. Az ásvány természetes formájában igazán szép, különösen a kocka alakzatokban képződött darabok.

Száma a négyes, az angyalok közül Uriel energiájához kapcsolható.

Népszerű szerencsekő, az erős akarat, siker, inspiráció, gazdagság és jólét kifejezője, de ennél sokkal többet tud. Magas rezgésű földelő ásvány, használata energikussá és magabiztossá tesz. Védelmező tulajdonsággal bír, tisztít és kiegyensúlyoz. Az auramező határait védi és megtartja, igyekszik regenerálni a sérült energiamezőt és megtartani az energiát. Ez a tulajdonsága hatásos védelmezővé teszi, árnyékol és pajzsként viselkedik, eltaszítva a viselőjével nem harmonizáló energiákat. Ehhez elég egy marokkövet a test közelében, például zsebben tartani.

Gömb vagy tojás alakúra csiszolva a térharmonizálásban használják, de…

Az átutazó ébredése

Az átutazó ébredése fejezi ki a jelenleg uralkodó életérzést. Személyes pillanat, sok millió ember személyes pillanata, abszolút szinkronicitásban összehangolva.

Az átmenet energiája úgy tombol mindenütt, mintha fejre állt volna a világ. A lehetőségek teljes skálája játszik, az őrült ellenállástól az átutazó szemlélődő nyugalmáig. Most mindenkinek csak saját magával van dolga.

Az ember személyes világa valóban a feje tetejére állni látszik. Ami eddig bevált, váratlanul csődöt mond, és minden új, amit készek vagyunk megismerni, működik. Miközben az egység vonzása örvénylik, a dualitás harsányan viccelődik velünk. Mindehhez a fegyorsult teremtés, meglepetésekkel teli, szokatlanul gyors manifesztációk játszanak.

Itt már tényleg csak a szemlélő nyugalma segít. Elfogadni, megengedni, mosolyogni, mert éppen születik valami új és gyönyörű.