Ugrás a fő tartalomra

A csodák tizenegy napja / The Group

csodás
Az Otthon vibrációi elhozásának örömével látogatunk meg benneteket ezen a napon. Közületek sokan megpróbálták vékonyítani a fátylat, keresztülnézni rajta, és meglátni, hogy honnan jöttetek. Megpróbáltátok meglátni körülményeiteket - melyek hitetek szerint sorsotokat hordozzák - hogy emlékeztessenek benneteket igazi természetetekre. Kedveseink, azt mondjuk nektek, hogy a Király fiai és leányai vagytok. Egyenes ági leszármazással magának Istennek az energiáit hordozzátok. Az egész részei vagytok, és ennek eredményeként, úgy játsszátok a játékot, ahogy Isten láthatja önmagát, hiszen a végtelen állapotban létezésre lehetetlen definíciót találni; vagyis Isten részei végessé váltak, azért, hogy én-tudatossá váljanak. Isten részei rövid időre formát öltöttek a biológia fizikai buborékjában.
Olyan jól csináltátok. Járkáltok, és egymásnak ütköztök, próbáltok rájönni, hogy miért vagytok itt. Figyelitek magatokat, azt gondolva: "Tudom, hogy van itt valami tennivalóm, de mi is az?" Kérjük értsétek meg, hogy nem az számít, amit időnként éreztek, hanem az, hogy cél érdekében vagytok itt. Lesznek idők, amikor meg fogjátok találni az irányt, és képesek lesztek a másik elé egylábnyira ügyesen odahelyezkedni - és lesznek más idők, amikor úgy érzitek, hogy még az irányérzéketeket is elvesztettétek. Kérjük tudjatok róla, hogy sok szerződés teljesül anélkül, hogy közvetlenül észrevennétek. Valóban, sok szerződés teljesül olyan kapcsolódással másokhoz, mint amikor elmész mellettük az utcán: rájuk mosolyogsz, kedves gesztust teszel, vagy "ember angyalként" cselekszel. Ahhoz, hogy belekezdj az ember angyal munkájába, hasznos lesz, ha hozzáférsz a mágiához, amit Otthon hagytál, amikor emberi lényként először jöttél a játékot játszani.

Gyakorlati mágia

E napon a gyakorlati mágia használatáról kívánunk beszélni nektek. Azt hiszitek, hogy a biológia fizikai buborékjában vagytok - van kezdetetek és végetek. Ez a hiedelem elveszi tőletek a mágiát. Elveszíted saját életedben a csodákat, miközben keresed az egyetlen pillanatot, amikor értékelheted önmagad. Szíved legmélyén tudod, hogy mágikus lény vagy, fizikai szemeddel mégsem láthatod meg ezt. Amikor olyasmit látsz megtörténni, amit képtelenség logikával vagy a tudomány törvényeivel megmagyarázni, ezt csodának hívod. Emlékezz rá, hogy Te vagy a csoda. A leírhatóság határain túli csoda képesnek lenni megragadni Isten végtelen energiáját, és úgy tenni, mintha véges lenne.
Minden szem rátok szegeződik most, miközben a játék következő szintjére léptek. Miközben keresztülmentek e fejlődési szakaszon, az összes dimenzionális szinten eltolódást hoztok létre. Látjátok: nem csak ti vagytok mozgásban. Minden dimenzionális szint számára kinyitottátok az ajtót, hogy minden veletek összhangban fejlődjön. A fejlődés folyamatban van, és most, mint választásaitok közvetlen eredménye következik be. Ezért hát, hadd osszunk meg veletek néhány dolgot a csodákról, hisz oly sokáig olyan megfoghatatlanok és misztikusak voltak.
Sok könyv íródott a csodákról. Ezen a napon lehetőséget fogunk kínálni nektek, hogy megteremtsétek saját csodátokat. Ó, igen; látjuk, amit gondoltok: "Hogyan dolgozhat ismét a teremtési folyamat?" Emlékezhettek a teremtési folyamat nyolc lépésére, amelyet segítségül kínáltunk nektek, hogy visszaemlékezzetek; ezen a napon azonban valami teljesen mást ajánlunk nektek. Az energiátok megváltoztatta a Földet, és a teljes környezetetek megváltozott az előrelépésre irányuló szándékotok miatt. A szándékotok folytán, hogy gyógyítóvá és tanítóvá legyetek, folyamatban van az eltolódás. Emiatt életetek kihívásokkal leginkább telített időszakán mentetek keresztül. Igen, a Mennyei Elégedetlenség még érződik a Földön. Mindenki érzi, hogy az életében sűrűsödik az energia. Sokak számára nehéz lehet kitartani, mégis azt mondjuk nektek, hogy e mágikus idők alatt sokkal jobban felfedezhetitek, hogy mi a teendőtök, amiért ide jöttetek. Itt van az, amihez sokan közületek hozzákapcsolódnak a szenvedélyükkel.
Igen, tudjuk. Abban a pillanatban, amikor a szenvedélyetek megtalálásáról beszélünk, ti megpróbáljátok kitalálni, hogyan fogjátok megélni azt. Szeretjük, amikor úgy gondolkodtok, mint az emberek. Hadd magyarázzuk meg, hogy néhányan közületek meg fogják élni, mások pedig nem. De nem kérjük, hogy hosszú távra előre gondolkozzatok. Mindössze annyit kérünk, hogy amit tesztek, az a szenvedélyetek irányába mozdítson el benneteket. Találjatok módot rá, hogy kis lépéseket tegyetek ebbe az irányba, és ezek a szenvedélyeteket szolgálják. És amikor megvan ez az energia a szívetekben, azt kérjük, hogy tegyetek valami szokatlant, és ez a tiétekké válik, teljesen elfogadjátok, és megengedi, hogy azok legyetek, akik vagytok.
Ahogy a múlt hónapban átadtuk, az "őrző titka" nagyon egyszerű: acélból, hogy megtarthass valamit, meg kell találnod a módját, hogy továbbadd. De hogyan adhatod tovább ezt a derűs nyugalmat? Időnként egy mosollyal; időnként a belső tudással; időnként a szavaiddal; időnként a könyveiddel; időnként a tanításoddal. És időnként egyszerűen a létezéseddel, mindennapi tevékenységeiddel és megélt mindennapjaiddal, és a lélek azon tudásával, amely az Otthon emlékeit és vibrációit hordozza.

Gyakorlati csodák

A Mennyei Elégedetlenség nyomása alatt most lehetővé vált a lélek közelsége. Mi történik most, hogy lehetőségetek nyílt elérni a lélek-közelség olyan szintjét, amely emberi formában soha korábban nem működött. Olyasvalami ez, amire mindegyikőtök gondolt, és amit mindenki keresett, ezért hát hadd kínáljunk lehetőséget számotokra ennek megtapasztalására. Lehetőséget kínálunk most, hogy csodákat teremtsetek az életetekben.
A csodák könnyűek, amikor megértitek azokat. Ne gondolkodjatok róluk túl sokat, hiszen az emberek túl sokat gondolkodnak ilyesmiről. Értjük, hogy nektek muszáj elég hosszasan komplikálni a dolgokat, hiszen ti hoztátok be azokat a világba - de a csodák nem bonyolultak. Ezek tiszta gondolatformák, melyek interdimenzionálisan manifesztálódnak. A csodák egyszerűen váratlan események, és nem magyarázhatók meg a ti valóság-dimenziótokban. Amit kérni fogunk, hogy tegyetek, nagyon egyszerű lesz. Abból a célból, hogy csodákat teremts, azt kérjük, először jelölj ki egy időszakot, amikor be fogod fogadni ezeket a csodákat. Nyilvánítsd ki a szándékod, hogy elfogadod az ajándékot, és engedd el a gondolatot. A többi dimenziókban az fog történni, hogy alternatív énjeid manifesztálni fogják számodra a teremtést, és ez mágikusan meg fog jelenni a te világodban.
Életed minden napján csodákat teremtesz. Miközben ezeket a csodákat manifesztálod, az történik, hogy nem tudod, hogyan fogadd be azokat. A legkisebb ellenállás ösvényét követve - ahogy minden energia működik - amikor ez az energia visszaérkezik hozzád, ellenállásra talál, és egyszerűen visszapattan rólad, és továbbmegy a következő emberhez, aki nyitott a befogadására. Ez az oka annak, hogy életedben néhány ember miért tűnik olyan szerencsének. Vannak időszakok, amikor valóban keményen dolgozol, hogy elérj valamit, és végül megvalósítod, csak azért, hogy megtalálja a szomszédodat, aki nagyon kis erőfeszítéssel - szinte ingyen - megkapja ezt a dolgot. Nem frusztráló ez? Mégis, ami valójában történt itt, az az, hogy a szomszédod hozzászokott a befogadáshoz. Tényleg, ők olyan jók lehetnek mindazon energia befogadásában, ami másokról visszapattan. Tehát azt kérjük tőled, hogy a csodák megteremtése céljából jelölj ki az életedben egy időszakot, amely leghamarabb tizennégy nap múlva kezdődik, melynek során be fogod fogadni ezeket a csodákat.
Ááh, látjuk. Most sokan közületek elkezdik gondolati mintáikat keresni, és áttekinteni mindennapi életüket, kérdezve: "Mit fogok teremteni?" Azt kérjük, hogy hagyjátok ezt békén. Ha valóban teremteni kívánsz, engedd, hogy a felsőbb éned formálja meg a teremtést, mert a felsőbb éned sokkal jobban tudja nálad, mi hozhat örömöt neked, és szenvedélyt. Legyen ez a felsőbb én teremtése, hiszen a felsőbb éned az a részed, amely összeköti a valóság összes dimenzióját.
Azt tanácsoljuk neked, hogy jelölj ki egy tizenegy napos időszakot, melynek során be fogod fogadni ezt a csodát. Ez az időszak mostantól minimum tizennégy nap múlva kezdődjön. E tizenegy napos időszak alatt arra fogunk kérni, hogy hozd magad lendületbe, és kötelezd el magad a felsőbb énednek, hogy ha bármi jön az utadba, hálás elfogadással fogod befogadni. Elkötelezettséged abban áll, hogy megbecsülve szellemedet elfogadod a csodát, nem törődve azzal, honnan érkezik. Azt kérjük, hogy kapcsolódj le az agyadról elég hosszú időre ahhoz, hogy egyszerűen befogadd az energiát. Sokan vannak közületek, akik jók lettek ebben a folyamatban. Ők lesznek azok, akiket mások szerencsésnek neveznek. Azt kérjük, hogy egyszerűen engedd meg, hogy keresztüláramoljon rajtad, anélkül, hogy kötődnél a végeredményhez.
Elsősorban azért osztottuk ezt meg veletek, hogy értékelhessétek a Föld bolygó biológiai buborékjába rejtett teremtő hatalmatokat. Az Otthon részei vagytok, és az Otthon a részetek. Látjuk mindennapi igyekezeted, hogy megpróbáld kitalálni, hogyan tedd vékonyabbá a fátylat, hogyan vágj rajta lyukat, hogy csak egy másodpercre átláthass a másik oldalra - hogy így tudj emlékezni az Otthonra. Azt mondjuk nektek, hogy azok közületek, akik sikeresen vékonyítják el a fátylat, mély szomorúságot hordoznak magukban, amikor felismerik, hogy nincsenek ott. Azt is mondjuk nektek, hogy az Otthon már nem ugyanaz, mióta elhagytátok, így arra bátorítunk benneteket, hogy lépjetek be az ember angyal szerepébe, és ott teremtsétek meg az Otthont, ahol éppen most vagytok. Ne várjatok arra, hogy visszajöttök Haza; teremtsétek meg az Otthont ott, ahol pillanatnyilag vagytok. Tudjatok róla, hogy céllal vagytok itt, és ez az ember angyal lehető legmagasabb célja.
És most, hogyan teremtsd meg a mennyet a Földön? Hogyan teremtsd meg az Otthon tapasztalását mindennapi életedben? Könnyű a teremtés; a folyamatos teremtés gyakorlatot igényel. Ezzel kapcsolatban kérjük, hogy emlékezzetek az "Őrző titkára". Megtalálni a módot mások segítésére, megteremteni az Otthont az életükben, szolgálni és az Ember Angyal szerepét játszani - ezek a legkönnyebb módjai önmagad folyamatos teremtésének. E teremtés mozgásba hozásához egyszerűen kötelezd el magad, hogy a megfelelő időben a megfelelő helyen leszel, ahol jobbá tehetsz valamit valaki másnak az életében. Kérj lehetőséget, melynek révén felvidíthatsz valakit, bátoríthatsz valakit, adhatsz neki egy ajándékot, vagy segíthetsz neki, hogy higgyen önmagában. Ez az, ahol állsz, ez a Te feladatod ezen a napon. Amikor kijelölöd a tizenegy napos időszakot, és elkötelezed magad, hogy mindent elfogadsz, ami az utadba kerül, valódi csodákat látsz majd bekövetkezni az életedben.

A polaritás elengedése és a trialitás

Adunk most egy másik tanácsot is a csodáitokhoz. Kérjük, értsétek meg, hogy ti vagytok a teremtők; mi egyszerűen csak ajánlunk egy gyakorlatot, hogy segítsen meglátnotok mindennapi teremtéseiteket. Minden ember - legalább részlegesen - a polaritás terében él. Látjátok a dolgokat, ahogy fel vagy le, helyesen vagy elhibázottan, jóra vagy rosszra, és szeretet vagy félelem. Ezen a bolygón véges formában létezve ez a természetes állapototok. Mostanáig a dualitás tényleg szükségszerű része volt a fátyolnak. Most a fejlődésetek túlhaladta az effajta illúzió szükségességét. Most a trialitásba való továbblépés kezdetén vagytok, miközben elhagyjátok a dualitás terét. A "trialitás" a fény, a sötét és a felsőbb én egyensúlya.
Amikor a felsőbb énedet is valóságod észlelésének részévé teszed - ennek tizenegy napos folyamatában - meg fogod érteni a csoda folyamatát. Azt kérjük tőletek, hogy lássatok mindent a felsőbb énetek nézőpontjából - ami a csodák tizenegy napja alatt a látókörötökbe kerül. Ez aktiválni fogja a trialitás terét. Mialatt így teszel, mindaz, ami bejön az életedbe magasabb célt fog szolgálni, akár pozitív, akár negatív.
Ahh, de most azt gondoljátok, hogy megváltoztattuk a szabályokat, mert hiedelmeitek szerint minden csodának mindig pozitívnak kell lennie. Nem, ebben az esetben nem, hiszen az emberi lények a polaritás terében látják a dolgokat, és valójában többet tanulnak a negatívról, mint a pozitívról. Ilyen a természetetek. A pozitív könnyű. A pozitív az Otthon. Dolgozni jöttetek a Földre, így egyedülálló lehetőségetek van negatív tapasztalatokat szerezni. Amikor magatok elé állítjátok életfeladataitokat, és arra van szükségetek, hogy valami katalizátor jöjjön be az életetekbe, hogy kirántsa alólatok a szőnyeget - hogy általa megtanuljátok a Bizalom leckéjét - általában a negatív katalizátor jobb munkát végez, mint a pozitív. Ez a végső oka annak, hogy bevonzzátok a negatívat az életetekbe.
Ilyen a csodák folyamatának megértése ebben a tizenegy napos periódusban - azt kérjük most tőletek, hogy a felsőbb énetekből nézzétek, melynek perspektívájából nincs pozitív és negatív. Bárki, aki energiákkal dolgozik, tudja, hogy a negatív energia nem rossz, és a pozitív energia nem jó. Csak egyszerűen energia. Valóban, azt mondjuk, hogy a bolygón most folyó "mesterré válási folyamat" arról szól, hogy képesek legyetek mindenféle energiának - beleértve ebbe a negatív energiát is - pozitív felhasználást találni az életetekben. Az élettapasztalatokat ebből a perspektívából tekintve lehetségessé válik számotokra átlátni az energia teljes körét, beleértve mind a pozitívat, mind a negatívat. Ez megszabadít annak szükségletétől, hogy bármit a dualitás állapotában szemlélj, és ténylegesen lehetővé teszi, hogy átlépj a Trialitás terébe. Ahogy e tizenegy napos periódus alatt az események belépnek az életedbe, egyszerűen csak figyeld azokat a nem-ítélkezés állapotából, mindig a legmagasabb lehetőségekre tekintve.

Szándékos csodák

Ennek tudatában azt kérjük tőletek, hogy a szándékolt csodák folyamatát kezdjétek egy tizenegy napos időszak kijelölésével, és figyeljétek, ahogy a csodák tizenegy napja beárad az életetekbe. Még ha úgy is tűnik, hogy valami negatív történik ez idő alatt, gyorsabban meg fogod találni ennek pozitív felhasználását, mintsem megértenéd. Abban a pillanatban, amikor a negatívat pozitívvá változtatod, eltoltad észlelésedet. A valóság saját észlelésetek közvetlen terméke, és megtanulhatjátok észleléseteket elmozdítani a saját valóságotok legjobb optikájú nézőpontjába - hiszen saját valóságotok az, amiről szól az élet. Ez nem egyszerű pozitív gondolkodás. Ez Itthon a legnagyobb angyalok által használt folyamat.
Most, ahogy megemelt vibrációs állapotot értek el, elkezditek az olyan közvetlen eszközök felhasználását, mint ezek. Akár úgy is hivatkozhatsz erre, mint "angyali teremtő folyamatra". Ez a csodák tizenegy napja. Úgy jelöld ki ezt a tizenegy napos időtartamot, hogy leghamarabb két hét múlva kezdődjön. Mondd azt magadnak: "E két dátum között minden csodát befogadok az életembe, elfogadok bármilyen ajándékot, amit hoz nekem, akár pozitívnak, akár negatívnak tartom, és alapos változást hozok létre az életemben ezen ajándékok révén." A szellemetek élővé válik, hiszen teremtők vagytok. A valaha élt legnagyobb angyalok vagytok. Hiszen levetettétek szárnyaitokat, az arcotokra vettétek a fátylat, és lejöttetek ide, és taszigáljátok egymást, próbálkozva rájönni mi is ez az egész játék - megértésetek határain túl bátrak voltatok. És mi életetek minden napján tapsolunk nektek, hiszen ti vagytok a valaha létező legnagyobb angyalok.
Azt kérjük most tőletek, hogy hozzátok be ezt az energiát a saját életetekbe, hiszen ahogy befogadjátok, az élet kényelmesebbé válik. Ahogy az élet kényelmesebbé válik, könnyebb lesz megteremteni a mennyet a Földön. Ha megnézed magad körül a barátaidat, a családodat, az embereket a mindennapi életedben, tudod, hogy hiány van. Tudod, hogy kőfalak vannak, melynek nekiütköznek az emberek. Mindez csak a saját észlelésük látószöge miatt. Amikor kérik, ajánlj nekik másik nézőpontot. Ha megteszed, még ma megkezdődik a menny a Földön. Ekkor pedig csatlakozunk hozzátok, hiszen mi szintén benne vagyunk a fejlődési folyamatban. Ahogy ez bekövetkezik, életed minden napján erősebben kapcsolódunk hozzád. Csináld meg hozzá a helyet, hogy ez megtörténjen, és így lesz, hiszen ti vagytok a legnagyobb varázslók, és a szeretet angyalai.

Mennyei bőség

Fogadjátok be jól, tartsátok meg a szívetekben, hiszen itt a Földön mindegyikőtöknek saját kulcsa van a mennybe, és ahogy megengeditek magatoknak, hogy befogadjátok a teljes bőséget, úgy tesztek, mintha a mennyben lennétek. A mennyben nincs hiány, ahogy az energia sem ismer hiányt. A hiány a polaritás illúziója. Többet ne vehesse semmibe ez a polaritás a víziótokat. Értsétek meg, hogy tiétek az Otthon mennyei bősége. Születéssel szerzett jogotok ez, és a Trialitás terében nem lesz többé elrejtve előttetek. Engedjétek meg, hogy átáramoljon rajtatok, és most meg fogjátok teremteni az Otthont. Tégy úgy, "mintha", és meg fogod teremteni a csodák terét az életedben. Bizonyítsd be ezt magadnak. Tégy így a csodák egyszerű tizenegy napja során, és játssz vele szabadon, hiszen ez a gyakorlati mágia. Amikor nézed saját teremtéseidet, fordulj körbe, és oszd meg még valakivel, hogyan teremtetted meg a saját szenvedélyedet. Oszd meg, hogyan teremtetted meg életedben saját álmaidat, és a menny hamarabb a Földön lesz, mint korábban gondoltad.

A Harmadik Föld

Korábban beszéltünk kedveseink, a Harmadik Földről. Meg kívánunk említeni most valamit, hiszen változás van a teljes folyamatban. Azok számára, akiknek ismeretlen a Harmadik Föld - ez egyszerűen egy gondolati minta. Isten gondolata, hiszen minden dolog Isten gondolataként kezdődik, és ti, Isten részei lévén, megteremtettétek a Harmadik Földet. A Harmadik Föld egy fényhologram. Ez minden. Ugyanilyen módon indult az első Föld is - gondolati folyamatként.

Azt kérjük most, hogy szedjétek össze legmagasabb álmaitokat mindarról, amit szeretnétek az életetekben, mindazt, amiről úgy látjátok, hogy fejlett emberi lényekként szeretnétek birtokolni, és küldjétek el ezeket a képeket a Harmadik Földre. Az álmok gyűjtőhelyévé fog válni. A gondolatok gyűjtőhelyévé fog válni. A Szeretet Hálózatának részévé fog válni, és mindegyikőtökhöz kapcsolódik a szíveteken keresztül. És ahogy ez növekszik, ez a fényhologram le fog jönni a Földre, felülírja és újraprogramozza azt az eredeti hologramot, melyet Földnek hívtatok - hiszen ez szintén úgy kezdődött, mint Isten gondolata és mint fényhologram. Így, miközben befogadjátok e tizenegy napos folyamat csodáit, ha a legkisebb mértékben is mosolyra késztetnek, küldjétek el ezek energiáit a Harmadik Föld felé, és egy pillanatra gondolkodjatok el rajta, milyen lenne minden nap ebben az energiában élni. Közelebb vagytok hozzá, mint gondolnátok, és a Harmadik Föld megteremtése lesz az, ami gyorsabban el fogja hozni a mennyet a Földre, mint hinnétek.
Kérjük, hogy ismerjétek fel, miközben ezen a helyen tevékenykedtek, miközben félrehúzzátok a fátyolt; miközben egymás szívébe néztek, hogy kapcsolatba kerüljetek - tudjátok, hogy sosem vagytok egyedül. Oly sok angyal és segítő van körülöttetek, minden mozdulatotokat figyelve, hogy akkor sem tudnátok lezuhanni, ha megpróbálnátok; pedig tudjuk, hogy jó néhányan közületek még mindig nagyon keményen próbálkoznak. De tudjatok róla - miközben érzitek a gyengéd vezetést - hogy az angyalok és szellemi vezetők nem azért vannak körülöttetek, hogy visszatartsanak benneteket a negatív tapasztalatoktól. Azért vannak itt, hogy segítsenek a nektek a negatívat pozitívvá átalakítani. Azért vannak itt, hogy segítsenek nektek mindent az arcotokon mosollyá, az életetekben csodává változtatni. Azért vannak itt, hogy segítsenek megtalálni a szemetekben annak szenvedélyét, amit tenni akartok, és annak szenvedélyét, hogyan tudjátok ma megteremteni az Otthon energiáját. A nehezebb dolog, hogy megtanuljatok hallgatni rájuk, és megbízzatok bennük.
Saját channelingjeitek fejlődni fognak most. A következő négy év során saját kapcsolatotok a felsőbb szellemmel lényegesen ki fog terjedni. Reméljük, hogy ahhoz hasonlóan, ahogy csatornává vált az Őrző, egy napon majd jobb szót fog találni, hiszen sosem szerettük a 'channeling' szót. Ez valahogy túl misztikus szó erre az egyszerű folyamatra. A valóság az, hogy mindannyian kapcsolatban álltok felsőbb énetekkel - a szellemmel - azzal a másik világgal, ahonnan jöttetek. Használjátok ezeket. Játsszatok velük. Tapasztaljatok a segítségükkel. Érezzétek ezt a kapcsolatot, és még ma meg fogjátok teremteni a mennyet a Földön.
A legnagyobb megtiszteltetés, hogy elhozhatjuk nektek ezeket az üzeneteket. Ez a mi csodánk, amelyet ti teremtettetek, hiszen ez lehetővé teszi számunkra, hogy jelen legyünk szenvedélyetek színhelyén. Eonok óta itt vagyunk, próbálkozva, hogy szárnyaink kiterjesztésével visszatükrözzük nagyszerűségeteket, és az emberiség időskáláján csak nagyon rövid ideje hallgattok bennünket; és mi mindannyian lázas izgalomban vagyunk, hogy mi történik a Föld bolygón. Ne higgyetek abban, amit a CNN-en láttok. Eredményeket értek el most, és a legnagyobb megtiszteltetés számunkra, hogy ma itt ülünk veletek.
Három egyszerű emlékeztetőt hagyunk nektek: kezeljétek egymást tisztelettel; tápláljátok egymást minden lehetőséggel, hiszen ezzel magatokat tápláljátok; emlékezzetek arra, hogy ez egy játék, és játsszatok jót együtt.
Espavo
The Group
espavo.hu

Népszerű bejegyzések

Citrin, az aranykvarc

A citrin az ametiszt mellett az egyik legszebb megjelenésű kvarckristály. Ragyogóan szép, különösen a tiszta sárga, aranykvarc árnyalatok.

Numerológiailag a 6-os szám fejezi ki, rezgése Jophiel arkangyal és Kuthumi energiájához kapcsolódik.

Az emelkedett szellemiség, függetlenség, eredetiség, kreativitás és erő köve. Új utakra terel. Művészi beállítottságú emberek joggal vonzódnak hozzá. Fokozza az intuíciót, fogékonnyá tesz a teljesség, az egyetemes látásmód megtapasztalására. Az ametiszthez hasonlóan diszharmónia esetén ideges tüneteket okozhat, de ez kizárt, ha szimpátiából választjuk. Ebben az esetben kiegyensúlyoz, megnyugtat, az erő és magabiztosság érzésével tölt el.

Manapság a siker, bőség és szerencse köveként ismert, ennél azonban sokkal többet tud. Védelemre inkább a régebbi időkben használták és főleg a férfiak körében volt népszerű.

Eredeti megjelenésében a kristály gyakran barnás árnyalatú, magas hőfokon változik aranyszínű, kimondottan feltűnő, ragyogó drágakővé. Az…

Pirit, az energiapajzs

A pirit átlátszatlan, tömör vas-szulfid, amely általában arany és világos rézszínben található meg. Ez a tulajdonsága első látásra könnyen megtéveszti az embereket, ezért kapta a bolondok aranya gúnynevet. Az ásvány természetes formájában igazán szép, különösen a kocka alakzatokban képződött darabok.

Száma a négyes, az angyalok közül Uriel energiájához kapcsolható.

Népszerű szerencsekő, az erős akarat, siker, inspiráció, gazdagság és jólét kifejezője, de ennél sokkal többet tud. Magas rezgésű földelő ásvány, használata energikussá és magabiztossá tesz. Védelmező tulajdonsággal bír, tisztít és kiegyensúlyoz. Az auramező határait védi és megtartja, igyekszik regenerálni a sérült energiamezőt és megtartani az energiát. Ez a tulajdonsága hatásos védelmezővé teszi, árnyékol és pajzsként viselkedik, eltaszítva a viselőjével nem harmonizáló energiákat. Ehhez elég egy marokkövet a test közelében, például zsebben tartani.

Gömb vagy tojás alakúra csiszolva a térharmonizálásban használják, de…

Az átutazó ébredése

Az átutazó ébredése fejezi ki a jelenleg uralkodó életérzést. Személyes pillanat, sok millió ember személyes pillanata, abszolút szinkronicitásban összehangolva.

Az átmenet energiája úgy tombol mindenütt, mintha fejre állt volna a világ. A lehetőségek teljes skálája játszik, az őrült ellenállástól az átutazó szemlélődő nyugalmáig. Most mindenkinek csak saját magával van dolga.

Az ember személyes világa valóban a feje tetejére állni látszik. Ami eddig bevált, váratlanul csődöt mond, és minden új, amit készek vagyunk megismerni, működik. Miközben az egység vonzása örvénylik, a dualitás harsányan viccelődik velünk. Mindehhez a fegyorsult teremtés, meglepetésekkel teli, szokatlanul gyors manifesztációk játszanak.

Itt már tényleg csak a szemlélő nyugalma segít. Elfogadni, megengedni, mosolyogni, mert éppen születik valami új és gyönyörű.

Turmalin

A turmalin gyönyörű, magas szilíciumtartalmú kristály. Gyakran tökéletesen tiszta, egyetlen kristályon belül több színben tündököl és tökéletes kristályalakzatban növekszik. Színei: rózsaszín, bíbor, zöld, indigó, színtelen, barna és fekete.

Metatron energiájához kapcsolható és a 11-es számhoz.

A harmónia, érzékenység, béke, nyugalom, intuíció, tisztaság és szépség köve. Kiegyensúlyoz. A színtelen turmalint a látnoki képességek fokozására használják. A kék turmalin tökéletes indigó színű és hatású, nagyon ritka. A rózsaszín és zöld kristály egy kőben (dinnyeturmalin) vagy ékszerben gyerekeknek a legjobb választás minden ásvány közül.

A fekete turmalin átlátszatlan vagy enyhén áttetsző, egyedülálló tulajdonsága, hogy nagy mértékben elnyeli a sötét, terhelő energiákat, így gyakorlatilag lehúzza viselőjéről és nem közvetíti vissza. Ez lehet az oka annak a hiedelemnek, hogy a fekete turmalint nem kell tisztítani. Ennek ellentmondok, mert hanggal és energiával jól tisztítható. Legalább …