Ugrás a fő tartalomra

Angyalkommunikáció

angyalkommunikáció
Az angyalkommunikáció megfogalmazása azért is nehéz, mert az érzékelés módjai szerteágazóak. Nincs két ember, aki azonos módon tapasztalja meg ugyanazt a kapcsolatot. Érzékenységünk teljesen egyéni. Például a látás mértéke és küszöbei minden embernél eltérőek, a hallásé szintén, de a mérhetőn túl is van tovább.

A kapcsolat megteremtése, a hívás valójában egyszerű dolog, a kulcs az érzékelés módjában van. Könnyű összekeverni az észlelési módokat, mert gyakran egyidejűleg jelen vannak és közülük egy dominál.
Képzeljük el, hogy van egy lineáris spektrum, amin például a hallást mérjük. Aligha találunk két embert, akiknél a küszöb határát ugyanott húzzuk meg. Minden emberi képességnek van egy ilyen szimbolikus mérővonala, amelyek kiterjedése szerteágazik a dimenziók minden irányába.

Valójában nincsenek határok, mindenki számára minden elérhető. A kapcsolatteremtés során van aki hangokat hall, amely túlmutat a jól ismert fülzúgáson és a szavaktól a csengő kristályhangokig terjed.
A leggyakoribb tapasztalat a tisztánlátás. Ezt a változó intenzitású vizuális élményt képek kísérik. Lehetnek szimbolikusak és egyértelműek, vonatkozhatnak a jelenlévő létezőre, saját magunkra, életfeladatainkra, terveinkre vagy konkrét eseményre. Gyakran összekapcsolódik a tisztán érzékelés és tudás képességével. A tisztánlátás félreértett folyamat, ami zömében csukott szemmel, tapasztaltabb embereknél nyitott szemmel történő belső látást takar.

A fényélmények és maga a jelenlét kiválthat érzelmeket, könnyű fizikai ingereket és erőmegnyilvánulásokat. Energiacsere történik.
A közvetítés egyik legérdekesebb eredménye, amikor az információ, amely addig nem létezett a számunkra, mint egy kis csomag ott terem, egyetlen időpillanatban teljes terjedelmében megnyilvánul és megjelenik a tudás ott, ahol előtte kérdés volt.

A legtöbb ember rendelkezik valamely képességgel és használja anélkül, hogy tudna róla. Nehéz észrevenni azt, amivel együtt élünk. Túl közel van. Távlatra van szükségünk, egy erős hatásra, amely kizökkent a megszokásból.

Az információk csatornázásán túl az angyalok, felemelkedett létezők energiája is közvetíthető, ez mellékhatásként egyébként is megnyilvánul és minden ember képes ehhez a maga módján kapcsolódni. Van akinek még transzformátorra, médiumra van szüksége és van aki közvetlenül létrehozza azt.

A jövőben ez egyre természetesebb kommunikációs formává válik, amely az embert önmagához vezeti vissza.
Rengeteg új, izgalmas és szívmelengető élményt nyújt kinyitni egy kaput arra a világra, amely túl van a játszmák határán és az egyetemes szeretet törvényeinek irányítása alatt létezik.

Népszerű bejegyzések

Herkimer gyémánt

A Herkimer gyémánt tiszta, ragyogó megjelenésű, színtelen kvarc, amely rövid, két csúcsban végződő alakzatát a természettől nyeri, és így lelhető fel a Föld több pontján, New Yorktól Tibetig. Nevét a New York melletti lelőhelyről kapta. Kristályos szilícium-dioxid, amelyben helyenként szivárványszínű zárványok, levegő, ritkán víz, esetleg apró szénszemcsék találhatók. Érdekes kivételek a füstkvarchoz hasonlító darabok, amelyek egészen más metafizikai tulajdonságokat hordoznak.

Számmisztikai megfelelője a 3-as, Raziel angyal energiájához kapcsolódik, de minden jellegű felsőbb kapcsolatteremtéshez, gyógyításhoz, angyalkommunikációhoz alkalmas.

Kiemelkedően magas rezgésű kristály, amely rövid, kétvégű formájánál fogva két irányú energiaáramlást tesz lehetővé és nem csak átvezeti, hanem tárolja és visszaközvetíti az információt. A tisztánlátás és a telepatikus képességek fokozása miatt népszerű, a tudatos álmodók és pszichikai képességekkel kísérletezők kedvenc köve.

Felerősít minden r…

Citrin, az aranykvarc

A citrin az ametiszt mellett az egyik legszebb megjelenésű kvarckristály. Ragyogóan szép, különösen a tiszta sárga, aranykvarc árnyalatok.

Numerológiailag a 6-os szám fejezi ki, rezgése Jophiel arkangyal és Kuthumi energiájához kapcsolódik.

Az emelkedett szellemiség, függetlenség, eredetiség, kreativitás és erő köve. Új utakra terel. Művészi beállítottságú emberek joggal vonzódnak hozzá. Fokozza az intuíciót, fogékonnyá tesz a teljesség, az egyetemes látásmód megtapasztalására. Az ametiszthez hasonlóan diszharmónia esetén ideges tüneteket okozhat, de ez kizárt, ha szimpátiából választjuk. Ebben az esetben kiegyensúlyoz, megnyugtat, az erő és magabiztosság érzésével tölt el.

Manapság a siker, bőség és szerencse köveként ismert, ennél azonban sokkal többet tud. Védelemre inkább a régebbi időkben használták és főleg a férfiak körében volt népszerű.

Eredeti megjelenésében a kristály gyakran barnás árnyalatú, magas hőfokon változik aranyszínű, kimondottan feltűnő, ragyogó drágakővé. Az…

Pirit, az energiapajzs

A pirit átlátszatlan, tömör vas-szulfid, amely általában arany és világos rézszínben található meg. Ez a tulajdonsága első látásra könnyen megtéveszti az embereket, ezért kapta a bolondok aranya gúnynevet. Az ásvány természetes formájában igazán szép, különösen a kocka alakzatokban képződött darabok.

Száma a négyes, az angyalok közül Uriel energiájához kapcsolható.

Népszerű szerencsekő, az erős akarat, siker, inspiráció, gazdagság és jólét kifejezője, de ennél sokkal többet tud. Magas rezgésű földelő ásvány, használata energikussá és magabiztossá tesz. Védelmező tulajdonsággal bír, tisztít és kiegyensúlyoz. Az auramező határait védi és megtartja, igyekszik regenerálni a sérült energiamezőt és megtartani az energiát. Ez a tulajdonsága hatásos védelmezővé teszi, árnyékol és pajzsként viselkedik, eltaszítva a viselőjével nem harmonizáló energiákat. Ehhez elég egy marokkövet a test közelében, például zsebben tartani.

Gömb vagy tojás alakúra csiszolva a térharmonizálásban használják, de…

Az átutazó ébredése

Az átutazó ébredése fejezi ki a jelenleg uralkodó életérzést. Személyes pillanat, sok millió ember személyes pillanata, abszolút szinkronicitásban összehangolva.

Az átmenet energiája úgy tombol mindenütt, mintha fejre állt volna a világ. A lehetőségek teljes skálája játszik, az őrült ellenállástól az átutazó szemlélődő nyugalmáig. Most mindenkinek csak saját magával van dolga.

Az ember személyes világa valóban a feje tetejére állni látszik. Ami eddig bevált, váratlanul csődöt mond, és minden új, amit készek vagyunk megismerni, működik. Miközben az egység vonzása örvénylik, a dualitás harsányan viccelődik velünk. Mindehhez a fegyorsult teremtés, meglepetésekkel teli, szokatlanul gyors manifesztációk játszanak.

Itt már tényleg csak a szemlélő nyugalma segít. Elfogadni, megengedni, mosolyogni, mert éppen születik valami új és gyönyörű.