Angyali energiák

angyali energiák
Az angyalok Isten sugarai. Az istenek Isten arcai. Az emberek Isten megnyilvánulásai. Az angyalok közvetítőként tevékenykednek ember és Isten között, az ember és isteni valósága között.

Kérésre azonnal segítségünkre sietnek, míg kérés nélkül szeretettel tartják tiszteletben szabad akaratunkat akkor is, ha ezt fájdalomként, szenvedésként éljük át. Ez a szeretet az, amelyre azt mondjuk, hogy látni az angyalok szemével. Amennyiben lehetséges, ez a teljes elfogadás és elengedés áldását hozza.
Aki önmagát ilyen mélyen elfogadja, képes a világban a harmóniát létrehozni és fenntartani.

Az angyalok energiáinak érzékelését a hitünkön túl az elvárásaink és a félelmeink is befolyásolják. A képeket, amelyek előkerülnek mélyen magunkban hordjuk. Túllépve az elvárásainkon, bizalommal teremtve kapcsolatot megmutatkozik a fények és csodák világa, amely túlmutat hétköznapi látásmódunk határain és kitágítja azt.

Az angyalokat segítségül hívhatjuk minden élethelyzetben, akkor is, amikor szükségünk van a segítségükre és akkor is, amikor az örömünket osztjuk meg velük, megköszönve a támogatást, amellyel vezetnek minket.

Az emberek általában az arkangyalok energiáinak minősége útján tájékozódnak, de végtelen számú segítő vár arra, hogy megszólítsuk.
Az ő világukban nincsen rangsor, ahogyan ők mondják:
a látszólagos hierarchia valójában testvériség.

A hívás minden esetben célba ér. A segítségkérést időről-időre ismételjük meg és ápoljuk úgy a kapcsolatainkat, amint a legjobb barátainkkal tesszük. Hagyatkozzunk nyugodtam az érzéseinkre, a szimpátiánkra és engedjük, hogy a hozzánk legközelebb álló erő segítsen életünk útján.